MiR Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ja se du schvalne mrknout do garaze jak vypada ta skrin termostatu v lete jsem ji celou menil a starou jeste mam nafotim a za chvilku to sem hodim mam 1.6 75kw 2002 kod motoru AVU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 asi budes, ja nevim co je co, jednou mi to najde ten termostat a po druhe zase ten termostat, kazdy ma jiny cislo a jiny umisteni :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ja mam kod motoru AVU a menil jsem celej ten monolit mel jsem tam prasklinku koupil jsem ho jako original dil ve skodovce loni v srpnu za cenu 2890,- a obsahuje to termostatovou skrin,termostat,cidlo teploty vody a cidlo pro ř.j. napojenou na ten termostat tady jsem ti to nafotil jak to cele vypada objednavaci cislo celeho kompletu jsou tam dve 06A 121 513 a to druhy 06A 121 111 ale cislo jen toho termostatu nevim je to zasroubovany a ja nemam ten torx tak snad ti to aspon trochu pomuze :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 nevim, jest-li tapu blbosti, ale bud jsou tam dva termostaty nebo jsem asi z padl z marzu. Jeden, elektronicky rizený je v te skrini termostatu viz tu: http://www.cc-autodily.cz/hrdlo-termost-s-vlozk a druhy je pak o vodniho cerpadla, jak to fotil konny viz tu: http://www.cc-autodily.cz/termostat-oct-1-...yword=termostat. V podstate kazdy je jiny, toz nevim. Mir a ty jsi mel problem v te skrini termostatu? mel jsi to rozdelany cely? podle me byl spatnej ten termostat, ktery nemuzes videl, nekteri rikaji, ze ta skrin je pak neopravitelna a jini rikaji, ze by to melo jit vymeneit jen ten termostat, ukazalo ti to chybu na diagnostice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 tak ten prvni odkaz to je na sto pro. ten co mam ja jestli mas 1.6 75kw AVU nebo BFQ tak to je on mu si byt elektronicky rizenej a ten druhej odkaz je ten co ma Konny 1.6 74kw :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 jj ja se mel tu skrin termostatu prasklou a prolinala me tam voda jinak termostat i obe cidla jsou ok voda drzela na devadesati a topilo to jenze jsem mel za dva dny jet na dovolenou a jedina moznost rychle vymeny bylo zakoupeni cele te skrine tady u nas ve skodovce za tu cenu co jsem ti uz psal jinak se ta skrin da urco taky koupit zvlast a vse ostatni do toho predelat ,ale ve skodovce me rikali ze to po castech neprodavaji jen jako celek a nebo at si to objednam z netu jenze ja jsem to auto nutne potreboval takze mam ted doma funkcni nahradni termostat a ty dve cidla kdyby nahodou a tou jednou trubkou je tam trochu videt ten termostat a vypada uplne stejne jak ten v tom prvnim odkaze a i ten muj mechanik co mi to menil rikal ze ten termostat stoji kolem 1000kc tak si myslim ze je to on. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 tak, mam termostat rizeny elektronicky: termostat rizeny elek. hodne me zmatla etka, ale tam to bude tim, ze tam asi blbne Vinko. Taky ty e-shopy nabizeji jak normalni tak elektronicky rizeny a asi to bude zalezet jest-li vuz stejne motorizace byl vyroben na jaro nebo na podzim. Nevim, proc na stejny typ motoru nabizeji kazdy jinaci termostat. Proto prosim spravce vlakna, aby trochu premazal viz. prizpevky nahore - nespravne a zavadejici :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Ja dekuji vsem za radu vymena termostatu probehla uspesně a auto opět topí jak má,, jen jestli nevite co se leje nevom jak to popsat je to v motoru takovy uzaver primo pod cidlem chladici kapaliny akorad cidlo je nahore na hadicich a tento otvor je primo pod nim na motoru dekiuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Vinca a MiR: tak teď už je mi to snad jasný, jak to s těma termostatama u těch 75kw je... Takže některý 75kw mají mechanický termostat a některý mají elektronický, pochopil jsem to správně? mitas: pokud myslíš takový černo-zelený uzávěr, tak to je od převodovky, nic se tam neleje a je to vlastně kontrolní okénko na ''nějakou rysku'', když se nastavují rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 tak jsem to taky pochopil, proto v etce jsou oba dva, akorad to obchodnik nebo prodejce pozna podle VINka - jelikoz me online vinko nefunguje tak se zobrazily oba dva a to me madlo. ono se v podstate staci kuknout do auta a pokud trcej konektor a drat, tak je elektronicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Dnes jsem jeste nasel tu origo. krabici tak jsem ji nafotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 uz mam objednany ten novy termostat a vzal jsem i zrovna nove cidlo, abych nevymenil termostat a za pul roku bylo po cidle. Jen doufam, ze nebude zavada primo v te skrini termostatu, to bych se asi nastval:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 tak drzim palce at je to jen tim termostatem a pak sem pisni jak to dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest visvet Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 kupil som novy termostat na Octaviu I 1,6 74kW, vypustil chladiacu kvapalinu, zhodil hadicu, uspesne odtiahol hornu skrutku, ale nepodarilo sa mi ani po hodine odtiahnut tu spodnu skrutku!!! Skusal som aj imbus klucom, aj nastrckovym 6-hrannym klucom z GOLA sady, ale beznadejne. Je to M10 hlavicka? (lebo nastrckovy kluc 10 ma trocha volu, ale M9 sa uz neda nasadit) Skusal som tomu pomoct aj kladivom, aj predlzit kluc trubkou,, ale skrutka sa ani nehla. A je tam velmi blby pristup. Tak som to opat zlozil, nalial chladiacu kvapalinu a plny beznadeje neviem co s tym - ako odtiahnut tu spodnu skrutku. Na alternatore zospodu je drziak kabla zaisteny s matkou M8 - aj ked som to odmontoval, stale som sa tam nemohol nijako dostat k tomu srobu. Kto poradi? Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.