Přejít na obsah

tazsie radenie 3. prevodoveho stupna

Doporučené příspěvky

Mne to po vyplahnuti v hluboke kaluzi tale delalo minulou zimu, negdy dokonce ani nesla zaradit 3-ka, ale casem to prestalo zlobit, a ted uz to lze radit na "X" :D

ale pokud ne v tahleh tak problem urcite bude v tom, kuwa nemumim na cesky rici tak to reknu na anglcky, gear selector, takovej mechanizmus v prevodovce na kterej se ta tahla sroubuju. Proste on ze zacatku blbne, blbne, par krat se zasekne a jak se nakonec zasekne tak uz jedine pomuze novej nebo jini fungujici. Takhle to bylo u mne.

Odkaz ke komentáři
Mne to po vyplahnuti v hluboke kaluzi tale delalo minulou zimu, negdy dokonce ani nesla zaradit 3-ka, ale casem to prestalo zlobit, a ted uz to lze radit na "X" :D

ale pokud ne v tahleh tak problem urcite bude v tom, kuwa nemumim na cesky rici tak to reknu na anglcky, gear selector, takovej mechanizmus v prevodovce na kterej se ta tahla sroubuju. Proste on ze zacatku blbne, blbne, par krat se zasekne a jak se nakonec zasekne tak uz jedine pomuze novej nebo jini fungujici. Takhle to bylo u mne.

nejako si to aj cistil ci sa to upravilo samo... no ja dufam ze to budu len tie tiahla a opravi sa to lebo to zacala robit po vystriekani.... nemohol by si mi fotit foto to ho gear selectora? dikii

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

chalani mam podobny problem... niekedy tam trojka ide cez zuby... niekedy nejde vobec... musim to pustit naspet do N a tak na dalsi krat vojde.... deje sa to malokedy... ale dost ma to stve... neviete niekto cim to bude... rozmyslal som ci to neni kvoli tomu, ze mam laket na opierke a nedotlacim tam celkom paku.... no som zvedavy na vase nazory... popripade ako sa to da spravit... pozeral som tak to vyzera ze sa da aj nastavit dlzka radiacej drahy... len dako som nerozhybal ten nastavovaci mechanizmus... diki moc

Odkaz ke komentáři

tak už je to zase tady :D

v posledni dobu tady u nas až moc prši, tim padem auta ne použivame jako auta ale jako čluny ;) a jak jsem auto umil v par kalužich tak začala občas proklouzovat spojka a trojka tam jde kurewski težko zaradit (negdi se my to ani nepovede). Pred par dni to same delat i ostatni rychlostni stupne zejmena jednička a dvojka. Proste na pul cesti se zašprajcuje a nejde zaradit do konce. Jak se počasi osuši tak prevodovka funguje super (na to že ma najeto nejmin 400.000km :D).

To same my delalo pred dvema rokama v tom samem obdobi, a pak pak minulej rok jsem vymenil ten GEAR SELECTOR a celo leto fungovala suprove. Ted zase zlobi. Nevyte čim to bude. Spojku mam už na tolik opotrebenou že chita na samem začatku a evidentne je na konci svych sil. Potrebuju vedet jestly je to kvuli ni nebo nečemu jinemu. Potrebuju vedet jelikož bych tu spojku pokud to neni kvuli ni ješte dojel co to da :palec:

jo a tady jsou fotky gde je umistnen ten GEAR SELECTOR protože ja to česki neumim vysvetlil ani nevym jak se to jmenuje :blink:

post-2481-1291203424_thumb.jpg

post-2481-1291203482_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...