Michael99 Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Nevíte prosím jak vyčistit čočky xenonů, mám už je takové zamlžené. Dají se nějak normálně vyndat a vyčistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Kup cely novy korpusy svetel, ne? To budes mit lepsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 rozdělat zadní kryt světla, vyndat výbojku a vatovým klackem do uší nebo jemným hadříkem omotaným třeba na tužce pošmudlat čočku zezadu a setřít usazený "mlíko" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 to houmik: Co se nových korpusů týče, u jedničkových Octavií jsou všechny xenonové světlomety stejný? Mám Octavii I RS, tak nevím jestli tam padnou třeba z verze Laurynt a Clement....Asi bude nejlepší si najít číslo daného dílu na internetu že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Jo, ty korpusy na xenony jsou stejny, RSo nemelo zadnou vyjimku, neni duvod. Ja osobne bych to tak teda resil, protoze rezat svetlo a znovu ho lepit mi neprijde zrovna nejstastnejsi zpusob. Myslim, ze treba Hoblik taky menil korpusy, ono se to nezda, ale rozdil je to velikej po vymene zkusil bych napsat clenovi BadyS, mel je za docela dobry penize :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Rezat netreba, cistieva sa to s tou vatickou cez otvor pre vybojku... Je to sice blba praca, ale lepsie ako 2kKc za novy korpus, ak nie su poskodene plastove "skla". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 tak to potom jo, jestli se to da vycistit bez rozebrani :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Nevíte prosím jak vyčistit čočky xenonů, mám už je takové zamlžené. Dají se nějak normálně vyndat a vyčistit? Zrovna me taky prislo, ze mi to nejak nahovno sviti, to by mohlo byt tim??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 jasne. Pozri spredu na sosovky, ci nie su take "zahmlene", pripadne vyber vybojku a pozri cez svetlo. Ocistis a mas "nove" svetla. :D Ale moze byt aj druha pricina - "vypalene (popraskane akoby s pavucinou) predne plasty. To uz je potom na vymenu korpusov. Alebo na chvilu pomoze rozlestit ich xerapolom. No a posledna moznost je, ze dozivaju vybojky, zacinaju svietit na "ruzovo", kupis druhe, vymenis a mas na dlho pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 jasne. Pozri spredu na sosovky, ci nie su take "zahmlene", pripadne vyber vybojku a pozri cez svetlo.Ocistis a mas "nove" svetla. Ale moze byt aj druha pricina - "vypalene (popraskane akoby s pavucinou) predne plasty. To uz je potom na vymenu korpusov. Alebo na chvilu pomoze rozlestit ich xerapolom. No a posledna moznost je, ze dozivaju vybojky, zacinaju svietit na "ruzovo", kupis druhe, vymenis a mas na dlho pokoj. taky muze byt jeste pricina, ze blbe vidim Plasty mam OK, relativne nedavno meneno, pac pani prede mnou videla vedle silnice bezet veverku (drevokocur), takze jsem se ji podival do kufru. Mno, takze bud to mam spinavy, nebo vybojky uz taky budou chtit vymenit, nebo oboje. Neco zkusim vymyslet, ale sam to delat fakt nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Zdravim vas hosi mam prozbu mam predni plast Ko snazil jsem se ho rozlestit ale marne a tak bych ho chtel vymenit ale nevim neak jak je to nejlepsi mel jsem doma 1 na zkousku a moc se mi nedarilo neake rady jak na to ? Jesli to nekdo delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Na netu je návod. vyřízneš ho kolem do kola, co nejvíc u krajů. Pak rozřázneš rohy, vyřízneš žlábek v místě kde je vlepenej do světla, vylámeš ho. A na silikonový lepidlo nalepíš novej. Jinak xenony jsem taky čistil. Odendá se zadní kryt, odpojí elektronika a čiočky se odšroubují. Je potřeba u hlavní čočky odklonit takovou páčku co kryje šroubek, myslet na to ji zase vrátit! No a vyndaný čočky pěkně vatouvou tyčkou na uši vyblejskat, mě to docela prokouklo :-) Ale ja jsem tak koukal jak to funguje tak jsem zjistil že mám v háji motorek na nastavení, tak jsem měnil ještě ten. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Deko tu někde psal, že na rozdělání světel stačí, aby světla byly 20min na 60°C v troubě..., tak už prý rozdělával 8 párů světel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Deko tu někde psal, že na rozdělání světel stačí, aby světla byly 20min na 60°C v troubě..., tak už prý rozdělával 8 párů světel :) taky sem to nekde cetl ale bojim se aby se ty svetla neako nepokroutily nebo tak. jinak diky hosi neako to skusim jen co me prijdou novy (plas)skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jestli chces muzu poslat ten navod,v mam ho doma v NB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jestli chces muzu poslat ten navod,v mam ho doma v NB diky ja ted stahnul neaky z Ulozto jsem nasel akorad ted sehnat neaky rezny kotousek a oriznout jako v navode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 jojo to je on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jej vy se bojite :-D Ja rozebral i komplet cocky :-D co nekteri delaji vatickou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 To ja se nebojim ja uz mel taky venku zadna vaticka :-D ale jen jak jsem chtel vedet jestli to nema neaky vliv. Jinak jsem ti psal SZ ale ty nic :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 podobnych zprav dostanu 20 denne nemam uz ani naladu na ne odpovidat. Kdyz nekde napisu jak to delam, tak to psat znova snad postrada smysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jinak tn jsi ty cocky potahl folii? Vypada to dobre i to vycisteni podobnych zprav dostanu 20 denne nemam uz ani naladu na ne odpovidat. Kdyz nekde napisu jak to delam, tak to psat znova snad postrada smysl Jinak je mi to jasne jinak diky Deko urcite to skusim jako ty na 60 do trouby jen co me dorazi new plasty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 hosi chci se zeptat nemate nekdo doma na prodej a nebo nevite kde sezenu ty venkovni plastova skla ? ja nemuzu vubec sehnat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Lionel:Je to temer nesehnatelne zbozi.Samotny to koupit ofiko nejde.MarenaTDi sehnal par sad,ale ty uz jsou rozebrany...A zda se mu povede jeste neco sehnat myslim netusi ani on sam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Není lepší ty plastový skla nechat přeleštit? U nás v lakovně to nabízí, strojní vyleštění a nalakování novým ochranným lakem tuším za 500 ks ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Keby niekto mal zaujem o paraboly do xenonov, mam 2 ks doma... vhodne na renovaciu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jedlis Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Ahoj, nevěděl bych někdo u jedničkový Okty rozteč děr pro uchycení čočky xenonu ve světle ? Už je mám KO a potřeboval bych je vyměnit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.