Poky Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 A pak teda asi nechat nastavit svetla nebo kdyz to ma to autonaklapeni tak to nemusim resit? Jinak diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Poky prosim te necituj primo predchozi prispevky, svetlo nikdy nevratis stejne, to postav nekde proti zdi (idealne 5m) udelej si par zakladich car a uvidis jak jsi to tam vratil. Pokud mas xeny z fabriky nebo profi dodelane s nivelaci vyvaruj se zapnuti zapalovani v dobe odpojenych svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Sorry .. Jsou origo z fabriky. A nastavim je potom tema packama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 jsi celen klubu takze si mrkni co sekce jen pro cleny jsou tam dilenske prirucky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Ukazka osvetleni neonem - kdo si hraje, nezlobí (20 efektů, DO) Ty se vyblbneš :) Ale super. Jen co na to čerti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Ty se vyblbneš :) Ale super. Jen co na to čerti? čerti ani čertice nic nenamítají hééj toe hustý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 To Poky: Kde jsi objednaval ten neon? Muzes sem hodit foto (za svetla) jak to mas zapojeny?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 (upraveno) Je to napojeny natvrdo na baterku. Z toho LED pasku jde asi 150cm dlouha ksanda, kterou jsem protahl az do schranky na baterku. Tam uz je ta krabicka s elektronikou a dratovou antenou. Vyvod z krabicky ma 3 draty + - a spinanej minus (pri otevreni dveri se to samo aktivuje). Cely je to ovladany dalkovym ovladanim (asi tak do 30m). Na zapojeni tudiz nic neni, nekdo sice rekne na baterce ze to je prasarna ale je to i castecne kryty pred vodou. Ted to je prichyceny rychlopaskou na dvou mistech. Jedina zmena bude za par tydnu az dorazi allroad packet. Vyriznu tu mrizku, srovnam, kit+lak a zakomponuju to do vzniklyho prostoru. Sedi to tam na centimetry. Jinak mam to od cloveka (prostrednika) ze SK - expres honkong. Takze i s prevodem penez me to prislo cca na 900. Zrovna vcera jsem mu psal a objednaval dalsi 4 kousky v jinejch barvach pro kamose Upraveno Listopad 9, 2010 uživatelem Poky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 čerti ani čertice nic nenamítají :lool: hééj toe hustý Hlavne ze ty certice :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Klucíí .. průser. Koupil jsem si dvojitou koncovku (RS + Scout) . Predpokladal jsem ze kdyz mam dvojitej vejfuk tak to tam pasuje. Pokud se to nemontuje jen nastrcenim, tak jsem v pruseru a mel jsem objednat 2 kusy klasickych na jednoduchej vejfuk.. Nasunout to do nej ani pres nej nemuzu :D .. Ma nekdo zkusenost? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 uříznout.. navařit.. jediný správný postup.. dělá se to tak i u autorizace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Diky. Kdybych si bejvale stahnul prilozeny soubor od milotecu na montaz nemusel jsem se tak blbe ptat .. Jen me zmatlo tohle Zdůrazněte Vaše sportovní nalazení sportovní koncovkou výfuku Milotec. Upevňovací systém koncovky zvládne každý. Materiál koncovky: ušlechtilá nerezavějící ocel. Dam to nekam do servisu, mos si na to netroufam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Tak jsem se objednal na napasovani v servisu. V sobotu budou fotky. Na to moje "opily svetlo" mi rekli ze to nepujde rozebrat .. Ze to je k tomu sehnat jiny.. Tak nevim teda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 pekná spotreba na tom videjku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Tak vezme si svoje kdyz ji to dovolim :).. Jen ta prevodovka je divna .. 205 a dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 ta písnička co tam hraje,je strašná,brr nesnášim jí :) ;) ale toe mimo téma :) pekná spotreba na tom videjku... :D to teda jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Nahodou dobra vymejvarna song :).. Je fakt ze sem tam to "We are the Champions" mohl nechat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Koncovky implementovany. Nechal jsem je dat do roviny aby to pak nedelalo problem az budu davat rozsireni zadniho narazniku. A jeste strikli zinkem cely vedeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 mně se víc líbí, když jsou jako origo.. předsazený.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Jenze kdyz dam difuzor a nastavec na rozsireni narazniku, vypadalo by to blbe. Proto jsem se rozhodl takto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Tak chceš dávat tenhle difuzor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Jojo, presne tenhle. Nelibi se mi zadni z allroad packetu, tak ho nahradim timhle a zbytek (predni+zrcatka + listy) allroad . Vse ve stribrny + FL zadni svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 aby z toho nebyl vanocni stromecek.... neber to osobne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Uvidime :).. Jeste je porad sance ze si mi povede narazit na SCOUT narazniky :P Dam tomu do konce mesice sanci, pak beru vsechno tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 o přední nárazníku na scout bych možná věděl ale zadek asi ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 mam pocit ze tady nebo na SH byl v bazaru inzerat na scout narazniky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 v tom pripade se budu modlit za scout narazniky... pac vanocni stromecek.. bleeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Jedina nevyhoda tech scout narazniku je to, ze bych musel oplastovat i lemy. A to se zase moc nepáčí mě :). A pak jeste poresit barvu, do ktery to striknout. Ten holej plast taky nic moc. Nejakou predstavu proste mam, ale zatim jen takovou co se mi libi. Potreboval bych to vsechno neja nasimulovat na auto abych videl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 cece ten milostek je fakt divnej ty ovalny odrazky v tom nebo co to je, jestli chces videt dobre pridelanej difuzor podivej se na doliho auto ma ten samej co ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Ondro, ten ale nepasuje na OII pred FL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.