Přejít na obsah

Vosička FABIA RS

Doporučené příspěvky

to asi Romanka nesedela na miste spolujezdce, co? :D kolik z tech SPZtek mas doma? jinak spotreba silena a predek neni zase tak sileny. to mam na ceste do prace a z5 taky :P

Ne ne, Romanka sedí zásadně vzadu ;) Se spotřebou jsem byl spokojenej, i sedadla v RS-ce jsou proti bolavým zádům super. Jo a ačkoliv jsem si mohl oči vykoukat, nikde ani náznak :(

no super! A Kryštůfek je šikula, že celou cestu zvládnul palec.gif

srnka může za tu odchlípnutou část nárazníku u řidiče? :(

Ano, Kryštůfek má od nás jedničku s hvězdičkou, protože tu cestu zvládal opravdu dobře a to byly snad naše největší primární obavy z dovolené. Peťa, má bystré oko a poznal, kde nám srnka kopýtkem štrejchla o přední nárazník, resp. to vypadalo, že to byla ta mřížka pod RZ, která se ale zacvakla a jelo se dál. Bohužel levé poziční a denní světlo to odneslo taky, uvnitř paraboly vypadlo chromové odrazové zrcadélko, které je (asi) přilepené nad těmi diodami. Oprava DRL bude snad v nejbližší době.

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Jo jo, Karle to je vážně super. Co my jsme se nad tím v práci nasmáli. Nejlepší je ta fráze "Nebreč, na Švermové je taky hezky" :D :smich:

Změna zimních kol na moje oblíbené včetně umytí vosičky po zimě :prcprc:

post-195-0-92101400-1359739889_thumb.jpg

Osobně se mi tahle varianta hrooozně moc líbí, protože tyto poklice ze Superba v kombinaci s nízkprofilovými pneumatikami 205/45 R16 a malým snížením vypadá prostě GOOOOD. Možná je to jen můj subjektivní názor, ale k této kombinaci se zase po letech vracím.

Jen cena těch zimních pneumatik není dobrá, proto Vás kamarádi prosím, pokud byste věděli o někom, kdo umí slušnou gumu v tomto rozměru za slušnou cenu, dejte mi vědět. Jen ne prosím pneumatiky typu šicího stroje Minerva, Rockstone, Wanli apod.

Odkaz ke komentáři

za mě tyhle :palec:

jinak já měl Marku tenkrát na FRS za gut cenu Nokiany WR, zkus se po nich mrknout, ale podotýkám, že jsem zimáky jezdil 185/55 R15..

Děkuji Peťo, od takového člena má pro mě podpora daleko větší váhu B Nokiany jsme měli na na firemním běláskovi "a la RS" a byly opravdu skvělé, hold je vidět, že se sněhem má tento výrobce zkušenosti :palec:

Ne vážně díky Petře. Problém je právě v zimácích v rozměru 205/45 R16. Co se týče těch 185/55 R15, ty jsou vážně cenově "na pohodu" a jak se Petr zmínil jiné varianty bohužel dle TP nejsou na Fabii RS možné, tedy alespoň na FI. U dvojky nevím.

Ty jo Marku jsis vybral celkem narocny rozmer na zimaky.... :( Ja ted na fabii dal 195/50x15 Kleber Krisalp HP2 82H a za gumu jsem daval 1350,- Zkus napsat Cosbymu. Ne s gumama pomahal on ;)

Díky Kubi, zkusím napsat Cosbymu. Možná si mě bude pamatovat, jednou mě na dovolené vezl autem ze Štramberka do Veřovic, protože poslední vlak nám ujel a Romanka již hodila s outěžkem :lool: Myslím, že na to do dnes vzpomíná, jak mu nějakej cucák z fóra ještě s Fabii volal, jestli by ho tam v neděli nehodil :D Pořád jsem mu za to vděčnej ...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...