pentadius Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Jedu ve čtvrtek za klácou, jak jsi daleko Ty? Vzal bych Ti tam to "pití" za tvoje sběratelské kousky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 asi 10 kiláků tak já dorazim za váma do Jbc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Jedu ve čtvrtek za klácou, jak jsi daleko Ty? Vzal bych Ti tam to "pití" za tvoje sběratelské kousky to se ti vyplatí, MArku?? jaký kupuješ tlumítka a kolik půjdeš dolu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 asi 10 kiláků tak já dorazim za váma do Jbc To bude supeeer, vezmi to hlavně s sebou ... to se ti vyplatí, MArku?? jaký kupuješ tlumítka a kolik půjdeš dolu?? To není jen o tom, jestli se to Stando vyplatí Dávám na to HP+Eibach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 tak jsem byl při úpravě prvního tlumítka :D Kláca si zanadával, ale vlezlo se :D Máro, potom dej foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Mari, děkujeme za příjemný čtvrteční večer a příště doraž i s rodinkou :D doufám, že jsi v pořádku dojel a v práci Tě při pátku moc neprudili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 kláca+ja_rda+pešír+Dakie: všechno v pořádku, autíčko snížený, při cestě domů při rychlosti 140 km/h spotřeba 5,2 litrů. Já nevím jak vy, ale já jsem spokojenej a moc. P.S. ani doma jsem nikde neškrtnul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 tak hlavně že jsi spokojenej :) tak ať podvozek slouží! a nahoď tam co nejdřív kolečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 hele dejte naky fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 A rychle, dělěj, ihned sem láduj fotky, nebo Tě půjdu osobně pokárat domu a zkontrolovat to osobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Tady je pár fotek z akce "výměna podvozku v Jablonci" ;) Po výměně podvozku to nechám chvilku sednout, pak uděláme geometrii a přehodím kolečka. Předek lze ještě asi o 0,5 cm sundat dolů a zatím jsem nikde kde běžně jezdím neškrtnul. Zatím výsledek vypadá asi takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Máro, tu geošku už můžeš klidně udělat ;) jak s tím vrzáním, už to přestalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 to vypada dobre, podle ceho budes tu geosku delat ? Nastaveni by melo byt jine jak seriovej podvozek RS ne ? A mel bys podle me hodit novy kola a na nich delat geo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 To si nemyslím Ondro, nee? Sbíhavost, odklon kola atd. by měly být pořád stejné. Neměnil jsem tlumiče za jiné, ale za obdobné s jiným tlumícím efektem. Ale nechám si poradit od odborníků klidně poradit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 udělají Ti geo na snížený podvozek, to mají normálně v systému ničeho se nemusíš bát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 nejakej rozdil v tom Marku je protoze OII ma v DP jine hodnoty na geometrii pro standardni, snizenej i zvysenej podvozek. Jestli Dakie rika ze staci kdyz zajedes do Skodovky a nechas udelat geo na snizenej podvozek tak bych mu veril. Rozhodne bych tam ale dojel na tech novejch gumach, teda ja to aspon tak delam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 do Škodovky kvůli tomu nemusí, stačí jakejkoliv pneuservis s laserovkou.. ikdyž na Fabku je i laserovka přebytečnej luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 moje osobni zkusenosti rikaji ze geo je ve skodovce levnejsi nez okolni pneuservisy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 tak já jezdím na geo ke známýmu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Máro, nechtělo by to ještě dolů, zadek určitě a tím pádem i předek, jinak geometrie sníženého je jiná, to je jasný, zdvih podvozku geometrii mění, ovšem třeba odklon je jaksi neseřiditelný, tedy pouze vůle ve šroubech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 A zadek bx nějak šel? Jedině ty štelovatelný misky coo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Cau a co kola gdy jih nahodis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Kola budou v úterý na autě, i s geoškou. Už se moc těším ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 A zadek bx nějak šel? Jedině ty štelovatelný misky coo?nebo ... u HP byti měli stočit délku (výšku) dle požadavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 nebo ... u HP byti měli stočit délku (výšku) dle požadavku Už je to hotový ;) A s tím zadkem asi nepůjde něco udělat? Nevíte někdo nějaké radu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 nj, jak to bylo naložený, tak to vypadalo fakt líp! koupit nižší pružiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Hezky jedeš s Vosičkou... Jaký je na tom ježdění po brně... a třeba po kostkách..?Nikdy jsem F s HP nezařil.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kláca Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 na zadek jedině nižší perka, tam to jinak dohonit nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 přesně, nízký péro nebo ještě nižší péro+stavitelná miska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Hezky jedeš s Vosičkou... Jaký je na tom ježdění po brně... a třeba po kostkách..?Nikdy jsem F s HP nezařil.. :D Ty Peťo, jezdí to fakt docela hezky, jsem to ani nečekal, samozřejmě příčné nerovnosti to nemá rádo ;) na zadek jedině nižší perka, tam to jinak dohonit nejde Dík Vlaďo, ještě se rozhodnu s novými koláči :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.