pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) Tady je moje láska ještě v porodnici. Do provozu 01/2007, motor BLT, 1.9 TDI 96 kW. Momentálně najeto 38900 km. ¨ Mimořádná výbava z výroby: - ESP - boční airbagy - temopmat - soundsystém pro Fabii - polepy B-sloupků - lakované kliky a lišty dveří - lakované poklice Castle - sada kompletních zimních pneu - výhřevy předních sedadel - 4 el.ovládaná okna - SUN-SET - vyhřívané a el.stavitelné zrcátka - vyhřívané trysky ostřikovačů předního okna - hliníkové kolo RS v rezervě DODO = doděláno doma :D - MAXI-DOT - loketní opěrka - volant O2 RS - ručičky GTI - parkovací senzory - černá maska - koberečky "Tour de France" - přihrádka pod sedadlo řidiče - žraločí anténka VW-AUDI - mračítka Milotec sundáno - lízátko Seat Toledo sundáno - pravé "velké" zrcátko - komplet tlumiče na zakázku - výměna mechaniky v rádiu Symphony na MP3 - nové znaky Škoda (maska, kola, 5.dveře) - větší IC Forge motorsport, - hybridní turbodmychadlo by Andree - denní svícení z Fabie RS II - kola BBS 7,5Jx17 ET35, včetně zapsání do TP - nové přední reproduktory Alpine - vytlumení dveří a zavazadlového prostoru - kožené područky na všech dveřích - nové sedačky FII RS - osvětlení interiéru a RZ diodami - úpravy mapy řídící jednotky firmou Dieselpower plánované úpravy - autorádio ALPINE - instalace infopanelu na maxi-dot z ŘJ - alu kola 17" RIAL nebo CMS - podvozek Supersport -35/-55 Upraveno Říjen 30, 2013 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - první větší jízda do Třeboně na zimních kolech - první zásadní novinka a to nový volantík z O2 RS (je skvělej) - nové koberečky z modelu "Tour de France" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - na první módní přehlídce :D - nové zimní hliníkové kolečka Avior 6J x 15" (nakonec skončili u bráchy na autě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Tož vítej na foru pane Marku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - moje dvě velké lásky, která je větší zkuste poznat sami :) - s mým pracovním bráškou - běláskem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - a už tu máme zase nějaké novinky, za pomocí Luga má vosička loketku a černou masku v matu - nové kola v černém komaxitu (podle některých nemám prý žádný kola ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - focení se sestřičkou v Mladé Boleslavi - společný výlet s kamarády do Vysokého mýta v červnu 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - konečně už je maxík na svém místě a ručičky GTI - nová maska v černým matu, ta vosičce ale fakt sekne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - fotky sestřiček když jsem jezdili po výletech (Tatranská Polianka, Štrbské pleso) - žlutá letka při cestě z Turnovského srazu 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 - nový parkovací asistent (díky moc Vašo + BadySi) - nachystané novinky pro žlutínka - vosičku; čerstvě po montáži v servisu Lugo - šikovná ruka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 ahoj, ahoj, no nemám slov Marku, nádhera ...a teším se až budeš mít pravý zrdcadlo, to si budu muset vyzkoušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Pekná vosička a vymazlená... ;) a aj pekne ťahá, už som sa presvedčil na vlastnej koži... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Jj. Ten černej rám masky je ;) Taky sem chtěl žlutou, kdyby se nekoupila paprička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Děkuji kamarádi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 konečně pořádnej kočár 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Vosicka jak se patri .)jinak k tem cernym koleckam, me zase vsichni rikaji ze proc mam v lete zimaky proc si tam nedam nejake hliniky :(hold cerna je v mensine v lete :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 super!!! .... a tie mračítka som videl naživo iba raz a sú :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Není co dodat. Moc pěkný. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Hmmm, moc fešná Fabča :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 není nad pořádnou vosičku krásně vypadá, krásně jede a má super majitele - MplusR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 ...MplusR :P ...rovnáse VŠL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Ahoj kluci, tak jsem objevil vzor jak by mohla vypadat moje budoucí O2 RS :) To je přesně můj styl ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Ten predok a strecha dobréé... ale tým čiernym kolesám nejako neviem dojsť na chuť.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Skoda toho zprasenyho predniho narazniku.. v serii by vypadal lepe.. ale jinak pekny . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Budes kupovat O2RS? Ze bych od Tebe vzal vosicku........? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 A kolik si za tu zlutou slecnu fuhreraci zádaji ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Kluci, prodej zatím neplánuji :(, ale takhle bych si představoval vizáž moji případného nového autička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 děkuji Vám moc za příjemnou společnost po 2 večery ;) hodně jste mi zvedly náladu, samozřejmě i s Ríšou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ahoj Peťo, bylo to u Vás supeeeeeeer moc se mi to líbilo. My s Romankou moc děkujeme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak nějaké drobnosti z poslední doby. Po dlouhé době jsem se rozhodl pro úpravu map řidicí jednotky firmou Dieselpower a rád bych tímto velmi poděkoval Ríšovi Štruncovi za perfektní přístup a kvalitu odvedené práce. Jakmile budu mít k dispozici graf dám ho dispozici. Docela nás překvapilo rozdíl výkonu a Mk oproti psaným hodnotám, který byl následující: PŘED CHIPEM 109 kW (147 PS) 355 Nm PO CHIPU 120 kW (166 PS) 384 Nm Osobně Reeshu doporučuji, protože jeho přístup byl vážně ukázkovej a celkem byla vosička na brzdě 3x, neboť tomu co naměřil v sérii nechtěl Ríša uvěřit. Dle něj měl na chipu před několika dny obdobnou Fabii RS (11/2006) jako mám já, která ctila naprosto předepsané hodnoty (cca 96 kW 131 PS a 312 Nm). S jízdními vlastnostmi jsem naprosto spokojenej a obě křivky byly jim hezky "učesány". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.