kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 to asi Romanka nesedela na miste spolujezdce, co? :D kolik z tech SPZtek mas doma? jinak spotreba silena a predek neni zase tak sileny. to mam na ceste do prace a z5 taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 no super! A Kryštůfek je šikula, že celou cestu zvládnul srnka může za tu odchlípnutou část nárazníku u řidiče? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 (upraveno) to asi Romanka nesedela na miste spolujezdce, co? :D kolik z tech SPZtek mas doma? jinak spotreba silena a predek neni zase tak sileny. to mam na ceste do prace a z5 taky :P Ne ne, Romanka sedí zásadně vzadu ;) Se spotřebou jsem byl spokojenej, i sedadla v RS-ce jsou proti bolavým zádům super. Jo a ačkoliv jsem si mohl oči vykoukat, nikde ani náznak :( no super! A Kryštůfek je šikula, že celou cestu zvládnul srnka může za tu odchlípnutou část nárazníku u řidiče? :( Ano, Kryštůfek má od nás jedničku s hvězdičkou, protože tu cestu zvládal opravdu dobře a to byly snad naše největší primární obavy z dovolené. Peťa, má bystré oko a poznal, kde nám srnka kopýtkem štrejchla o přední nárazník, resp. to vypadalo, že to byla ta mřížka pod RZ, která se ale zacvakla a jelo se dál. Bohužel levé poziční a denní světlo to odneslo taky, uvnitř paraboly vypadlo chromové odrazové zrcadélko, které je (asi) přilepené nad těmi diodami. Oprava DRL bude snad v nejbližší době. Upraveno Červenec 4, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Ahoj Maro ty mam takovi dotaz na tebe protože v nedely rano jsem te nenasel v cempu asi jsi spinkal :D Proč nelicuje naraznik z blatníkem u xenonu ? byly jsme se divat na nekolik RSek a ani u jedne to nelicovalo a jak jsem videl tvoji tak taky ne cim to je nevis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 špatně vymyšlený držák blatníku, blatník je tam nacvaklý jen na umělohmotných packách a celý to vyskakuje nebo se to jen trošku povysune a už to nelícuje ... nemoc fábií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 u Fábii je to naprosto normální jev.. stačí sundat nárazník a už ho tam nikdy nedáš tak, aby roh nevyčníval.. navíc jak je psáno výše, Mára se potkal se srnkou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Bohužel oba klucííí mají Libore pravdu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 au au Marečku :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 díky kluci za vyčerpavající odpovědi, Marku škoda toho ale to je přiroda te nezabraniš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Vosička jede jako drak, měl jsem tu čest jí včera testnout Máro, děkuji Ti za projevenou důvěru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Rádo se stalo :) My děkujeme za to jste se o nás postarali s Kristýnskou a Markem :worthy: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Tak Vosička už má zavařený držák nárazníku (památka na srnku z Rakouska) a vyměněny rozvody. Už máme společně za sebou 91 000 km. Výměna všech náplní, filtrů a rozvodů byla provedena u pana Humla (RF Auto), kterého doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Maro nedělají se nahodou rozvody u tvého motoru až po 120tis.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Dělají Aldo, ale vzhledem k chipu mi bylo doporučeno je udělat raději v 90 000 km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=2pZnZjXaMPc ...Marku, nemohl jsem si pomoct...... Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jo jo, Karle to je vážně super. Co my jsme se nad tím v práci nasmáli. Nejlepší je ta fráze "Nebreč, na Švermové je taky hezky" :D Změna zimních kol na moje oblíbené včetně umytí vosičky po zimě Osobně se mi tahle varianta hrooozně moc líbí, protože tyto poklice ze Superba v kombinaci s nízkprofilovými pneumatikami 205/45 R16 a malým snížením vypadá prostě GOOOOD. Možná je to jen můj subjektivní názor, ale k této kombinaci se zase po letech vracím. Jen cena těch zimních pneumatik není dobrá, proto Vás kamarádi prosím, pokud byste věděli o někom, kdo umí slušnou gumu v tomto rozměru za slušnou cenu, dejte mi vědět. Jen ne prosím pneumatiky typu šicího stroje Minerva, Rockstone, Wanli apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Hmmm, máte tam v tom Brně nějak hezky, to se to pak meje A zimáčky slušej, ale Audi byly hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Nene, Audi nee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 za mě tyhle jinak já měl Marku tenkrát na FRS za gut cenu Nokiany WR, zkus se po nich mrknout, ale podotýkám, že jsem zimáky jezdil 185/55 R15.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ty jo Marku jsis vybral celkem narocny rozmer na zimaky.... :( Ja ted na fabii dal 195/50x15 Kleber Krisalp HP2 82H a za gumu jsem daval 1350,- Zkus napsat Cosbymu. Ne s gumama pomahal on ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 FRS ma oba povolene rozmery narocne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 za mě tyhle jinak já měl Marku tenkrát na FRS za gut cenu Nokiany WR, zkus se po nich mrknout, ale podotýkám, že jsem zimáky jezdil 185/55 R15.. Děkuji Peťo, od takového člena má pro mě podpora daleko větší váhu B Nokiany jsme měli na na firemním běláskovi "a la RS" a byly opravdu skvělé, hold je vidět, že se sněhem má tento výrobce zkušenosti Ne vážně díky Petře. Problém je právě v zimácích v rozměru 205/45 R16. Co se týče těch 185/55 R15, ty jsou vážně cenově "na pohodu" a jak se Petr zmínil jiné varianty bohužel dle TP nejsou na Fabii RS možné, tedy alespoň na FI. U dvojky nevím. Ty jo Marku jsis vybral celkem narocny rozmer na zimaky.... :( Ja ted na fabii dal 195/50x15 Kleber Krisalp HP2 82H a za gumu jsem daval 1350,- Zkus napsat Cosbymu. Ne s gumama pomahal on ;) Díky Kubi, zkusím napsat Cosbymu. Možná si mě bude pamatovat, jednou mě na dovolené vezl autem ze Štramberka do Veřovic, protože poslední vlak nám ujel a Romanka již hodila s outěžkem :lool: Myslím, že na to do dnes vzpomíná, jak mu nějakej cucák z fóra ještě s Fabii volal, jestli by ho tam v neděli nehodil :D Pořád jsem mu za to vděčnej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 A tady se ukazuje ze to forum ma sve kouzlo a kdyz nejsi chuj a chovas se k lidem normalne tak ti radi a ochotne pomuzou ;) Kazdopadne si myslim,ze ted resit zimaky uz je trosku pozde. Vsichni uz naskladnuji letni gumy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Souhlas Kube, máš pravdu, ale zkusím to a dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Vsechno nejlepsi pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Máro, taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího, hlavně pevné zdraví, hodně štěstí, lásky a ať jsou na Tebe Romanka s Kryštůfkem stále tak hodní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Vsechno nejlepsi preji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Marku všetko najlepšie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tak kde je ten dispečer??? :D Vše nejkrásnější pane Máro,at se Ti daři a máš věčně usměv na tváři :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Marku od nás taky vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.