kenny_fx Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Zdar chlapi, tak mi přišla samolepka octaviaclubu, chci si ji nalepit na auto... ale pokaždé mi zůstavají písmenka na tom papíru. Nemůžu je donutit zůstat na folií (jen některé). Zkoušel jsem na to různě tlačit a nic... Jaké jsou Vaše postřehy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 taky sem měl tenhle problém, přejeď ty písmenka parkrát ještě než to hodíš na auto, jen tak v ruce, třeba nehtama aby se uchytili na tu fólii a pak to dej na auto a bude to fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Jo taky se mi to stávalo. Udělal jsem to tak, že když jsem začínal nový písmeno/znak/čáru tak jsem ten papír ohnul aby byl ostrej úhel a šlo to v poho. Ale u většího nápisu to byla teda sranda práce tak pro dva lidi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Taky jsem měl s tím potíže. Já jsem to řešil tak, že u každého písmena nebo znaku, který při lepení zůstával na tom papíře, tak jsem ho kousek z toho papíru odlepil špičkou špendlíku a přichytil na auto. No je s tím piplačka, ale jde to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Machy Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 (upraveno) Já jsem to vyřešil tak,že jsem to dal za úkol přítulkyni... já jsem na to neměl nervy ;) Upraveno Červenec 7, 2009 uživatelem Machy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Ak su to samostatne pismenka na prenosovej folii (papieri), tak to najjednoduchsie tak, ze streknes sklo jarovou vodou (malo jari, dost vody), nalepku prilozis, vycentrujes, vytlacis nejakou hubou/stierkou vodu a vzduch spod nej a po preschnuti, doporucujem ponechat 1 den, ten vrchny papier stiahnes dolu zo skla bez pismeniek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Já jsem to měl s trochou námahy a s pomocí toho špendlíku cca za 20 minut hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Klubácká samolepka je bez problému. Ta se lepí sama :P S tou větší mi asistovala přitelkyně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 nesmíte mit tak naleštěný a navoskovaný auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 nesmíte mit tak naleštěný a navoskovaný auta ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Hlavně je nejlepší si tu plochu kam to potom nalepíte odmastit a dobře přejet(stačí škradka na sklo) pak :lool: jde ta průhledná folie sama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 přesně tak, já jsem si to odmastil tech. benzínem a šlo to v poho, tak 2-3 minuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Já jsem to taky odmastil tech. benzínem, ale i tak to logo drželo na tom papíře, musel jsem si pomoct tím špendlíkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 aha, tak to nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhaus Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Byly to nervy ale povedlo se taky jsem to ohýbal tlačil a přejížděl nehtem ad.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.