sow Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Nejdříve sem se rozmýšlel jaký auto si koupim....rozmýšlel sem se mezi passatem golfem a oktávkou...oktávka výhrála.....koupil jsem jí asi před necelým rokem..s octavkou sem velice spokojen... oktávka mělo mít udajně najeto 139 000 km (těžko věřit) rok výroby 1998 výbava glx 1.6 74 kw UPRAVY... 16 kola ... wrc křídlo... neony nad pedály... nové světlo do kufru... repraky sony... radio sony xplod žárovky do světel 90w ...planované úpravy..... těch je ohromně moc....zatím psat nebuud postupně když budou peníze dokupím světla facelift a tak.... časem ještě dodám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ajo Vítam tě jako bych tu octu někde viděl :), jinak máš krasny lak na to že je to 98 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Taky vitam :) lak je krasnej :) jen bych k tomu WRC kridlo prikoupil treba nejakej hezkej predni naraznik a co urcite, snizit toho kamzika Ale jinak palec hore ASi je o ni hezky postarano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sow Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 děkuji ...snažim se o ní starat je to můj mazel...njn ten nárazník by to chtělo určitě a ty facelift světla také.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 taky tě vítám ten lak je fakt pěknej. Jen ty žárovky bejt tebou vyndam pokud nechces prijit o lampy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sow Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 cthěl bych se zeptat proč bych mysliš že bych měl vyndat ty žárovky ....myslíš že to ty světla nevydrží??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ten lak je opravdu na 98 ročník parádní, jako novej, jen by to chtělo k tomu křídlu dát facelift světla, s těma předface to moc neladí. Tak ti přeju ať ti dělá jen samou radost a slouží mnoho kilometrů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ahoj tak te tady taky vitam jinak lesk jako blesk jo a pokud mas v tech lampach 100watovky H4 tak ma spooky 1 pravdu drzim palecky a preji mnoho stastnych km bez nehody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Móc pěkná babička,ale než to překopávat na face tak bych dal radši světla z Laurinky mám je taky a auto prokoukne,oktávek s předface ksichtem je tady už málo. Spoustu km bez nehod a ať ti okta dělá jen a jen radost!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 cthěl bych se zeptat proč bych mysliš že bych měl vyndat ty žárovky ....myslíš že to ty světla nevydrží??? Jde o to že ty silnější žárovky víc hřejou a ty lampy se daleko rychleji vypálejí. projdi tady diskuze a zjistíš že aby to lépe svítilo nepotřebuješ 100W,ale bohatě stačí těch 60 jen koupit buď Philipsy NG nebo Osramy NB :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Opravdu krásná Octavia.. Ten lak, je přímo parádní, na rok výroby :lool: Co se týče žárovek, ty bych určitě vytáhl a radši koupil něco od Osramu a podobně :) Pak kdybych koukal na úpravy, dal bych ji trošinku dolů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Ty žárovky dej zavčas pryč než ti to zničí světla, já mám Osram Night Breaker a jen si chrochtám jak to pěkně svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Ahoj pane za všechny také opravdu pozor na ty žárovky.....už jsem takto opravoval někomu svazek ke spínačce totál ko díky těmto žárovkám......jinak OK...Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Pokdu chces zarovky, mam doma osram cool blue, nove nerozbalene. Dam Ti je za 50% ceny:) Kdyztak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Jo tak ty 100W to je mazec známému to v létě roztavilo ty plastové patice a v nejlepším jak je psáno tak Ti to pěkně pokroutí kabely co se týče Osramu nebo Philipsek ty mi vždy vydrží tak 6 měsíců mám obyč a drží záleží na tobě,ale jinak lak fakt supr to čumím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 vy si porad stezujete tam je taky napsano, ze to sviti o kolik % vic, nez normalni zarovka, tak dan za to je proste zivotnost :) s normalnima zarovkama uz bych nejezdil ani ve dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sow Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 světla zatím držej a až prasknou tak budu mít alespon důvod si předělat předek na facelift...nebo alespon si dát L&K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.