Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

A já po včerejšku nevím nevím..... Měřil jsem volný prostor pod plechem motoru a mám v nezatíženém stavu asi 9,5cm, takže v zatíženém cca 8cm . Jel jsem včera s celou rodinou k rodičům a najížděl jsem celkem svižně na vjezd ke garáži (relativně mírný zlom) a ozvala se pěkná pecka od spodního plechu (i žena zareagovala "co to bylo?"). Budu si muset zvykat na jiný způsob najíždění :rolleyes: Jinak ale poježděníčko je super !

Odkaz ke komentáři

Martin ty bejku :) tak nakonec jsi šel k zemi.

Já jsem si to na MAZLÍKOVI užil taky, jen jsem to měl ještě kapku níž a příjezdová cesta k baráku to vždycky byla tragédie :rolleyes: ale časem jsem si tu cestu zmapoval a už jsem přesně věděl kudy mám projet abych nezadřel bachorem :D Každopádně to vypadá líp když jsi to snížil :palec: a to vytlumení dveří je parádní věc. Dokonce ten rozdíl poznáš i u origo repráků.

Odkaz ke komentáři

Máte úplnou pravdu, jedničková Oktávka se mi jeví mnohem spolehlivější a odolnější než O2 a O3.

Pro Octaviuse84 - tlumil jsem dveře tlumícím materiálem STP SILVER, spotřeboval jsem 2 pláty na jedny dveře. Jeden dovnitř a jeden zvenku. Tloušťku odhaduju na cca 3mm, nezbylo mi vůbec nic.

Razty, díky za pochvalu. Nevydržel jsem to po projíďce s Carlosovou Octulí a šel do snížení, jezdí se mi na tom moc dobře, v zatáčkách je to úplně jiné kafe. Jen si pomalu zvykám na opatrnější najíždění k obrubníkům a výmolům. Hudba je taky podstatně příjemnější a nic mi ve dveřích nerezonuje !

Odkaz ke komentáři

Tak včerejší odpoledne bylo plné aut B) ! Nejprve jsem přezouval na letní kola sestře Swištíka, pak manželce Roomstříka a nakonec to nejlepší - svoji Octávečku :D ! Je to zase o něco tvrdší ale v zatáčkách to drží neuvěřitelně :palec: . No za 2 hodiny přezuté 3 auta to jde ! Ještě dneska domyju zimní kola.

No a můj poslední výtvor do garáže - nový ponk. Dělal jsem to asi měsíc po večerech a volných chvílích. Využil jsem maximum materiálu co jsem doma našel včetně starších čel dvířek. Konečně mám dostatek úložného prostoru.

post-502-0-90022700-1395202471_thumb.jpg

post-502-0-94543800-1395202477_thumb.jpg

post-502-0-89030200-1395202483_thumb.jpg

post-502-0-20500900-1395202724_thumb.jpg

post-502-0-90976500-1395202729_thumb.jpg

post-502-0-76450600-1395202737_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...