Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Tak a je to hotovo. Zdeněk se činil a naladil mi to s ohledem na původní spojku na 147 koní a 315Nm. Jsem moc spokojen jede to krásně ! Při jedné práci mi Zdeněk ještě omezil EGR ventil. Trasu Český Těšín-Příbor jsem zvládnul lehce za 20 minut. Trošku se mi očoudila koncovka :)

post-502-0-87007700-1402399526_thumb.jpg

post-502-0-19456300-1402399558_thumb.jpg

post-502-0-10698400-1402399565_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři

Díky moc! Táhne to parádně odspodu a předjíždění je hračka. B) Ale místy se fakt musím krotit, jinak bych byl bez bodů! :loool: (Zatím mám stále plné konto :palec: ). Ještě budu muset poladit se Zdeňkem palubák protože ukazuje blbiny, jinak vylepeny nové boční polepy, uvažuju že z 5. dveří tu reklamu sundám. Ikdyž je pěkněji vyrobená (ta stará je řezaná nálepka, kdežto nová je obdelník v kuse). No uvidíme.....

Kubo, vždyť bys mi to určitě nandal s Tvými úpravami.... Ale jinak klidně, Mošnovskou odstavnou plochu určo znáš.

post-502-0-10083900-1402459562_thumb.jpg

post-502-0-41076600-1402459570_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No fakt se těším taky na chip a přemýšlím že místo sprintu dám race ^_^ a jak jsi říkal že před 7 lety... Já před 6ti lety jel v 44kw mkII učil mě bratr :D Pak mkIII taky benzín slabota... opel 44kw :D a pak hnedka 81kw tdi... to mě zaráželo do sedačky to byl masakr, teďka z 81kw když budu mít 115-120kw tak to bude zas šupa, to se fakt nedivím že říkáš že je to jiný kafe :palec:

Odkaz ke komentáři

No divný, když jsem se bavil s TDIFunem tak říkal cca 157ps s chipem a sprintama což je přez 110kw a to musí snést originál, turbo na to nemá vliv a IC měnit pouze s turbem (pakliže se dává větší turbo), spojka jak se odpálí i tak, tak se nasadí jednohmota, tu já neřeším, na to už mám pul roku odložený peníze :D ... Lidi si u něj nechávaj dávat normálně chip a sprinty což je přez 110kw a normálně to snese :)

A neber to tak že ti beru tvuj nazor, nehádám se :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...