Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Jirko, lak dáš do kupy. Něco přeleštíš a něco přelakovat. Jen je potřeba najít dobrého lakýrníka - to je dneska problém. Já jsem měl auto v autorizáku a řeším kvalitu lakování na 3. pokus :( .

Dane, díky. Jasně stav se a domluvíme se přesně. Jak to vypadá, tak pojedu jen s klukem. Zbytek rodiny nechce jet.

Hanzi, montážní pěně do dutin bych moc nevěřil. Na celé auto mi stačily 2 spreje po 0,5L přípravku do dutin - takže investice 300Kč. To není tak zlé ne?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Díky Závy :rolleyes: , ale ruce mě i z leštičky celkem bolí - takže asi nee. Taky mám obavu, že pokud bude škaredě, tak dojedu se špindírou po 185Km. No uvidíme jak se bude sv. Petr činit !

No je to skoro rok co jsem Octavii leštil a voskoval (loni před zimou), laku je tam dost - dávám bacha. Tak to je fakt škoda že nedorazíš, tak snad příští rok . Rodina a bydlení má přednost-chápu.

Odkaz ke komentáři

Díky moc chlapi za kladné ohlasy, vždycky mě to moc potěší. :palec: Honzo, díky moc za takovou klasifikaci TOP5 ! Na srazu byly krásně udělané auta, u některých jsem slintal jako bernardýn - např. právě Tvoje O3 Honzo se světlým interiérem a mnoho jiných. :rolleyes:

Oktávka je moje hobby a každý den co do ní usedám mi dělá radost a nikdy mě nezklamala díky péči kterou ji dávám :wub: , takže ji hned tak měnit nebudu. Není žádný důvod !

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...