Dakie Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Po pravde fakt nevim,za co bych Octu menil..OII mi nic nerika,snad nedine po FL s TDI CR.A pak asi OIII 1,2 nebo 1,4TSI..A nebo Golf VII..U nas zustane Octa dokud nas STK nerozdeli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Díky moc Peťo za pochvalu! Jo taky bych měl velký problém si dneska vybrat nějakého nástupce své současné Octavie. Mám velmi podobný názor jako Ty (O2 se mi moc nelíbí, O3 celkem jo v kombíku, ale s naftou už to není takový spořílek jako O1 a v benzinu je to spotřebově hodně závislé na stylu jízdy). Pak celkově vidím dost nedoladěných věcí přímo z fabriky . Takže taky doufám, že tu svou někde nerozflákám a budeme spolu ještě dlouho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Naopak spíš přemýšlím, že pořídím ještě jednou OI - stounku nechám ženě a pro sebe si pořídím RS a nebo 1,8T 4x4 liftback.. Ale to je otázka příštího roku, až žena bude muset nastoupit do práce a druhý auto budem potřebovat.. A nebo pokud se naskytne 1,8T v originál stavu před faceliftem, ale už s novou palubkou :))) Nejlépe LaK, tzn. 1999/2000, což je dost úzkej výběr :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Musím Martinovi pochválit jak měl včera krásně nablýskaného mazlíka, už z dálky jsem viděl jak tam září před baráčkem :) plus ta RS koncovka v tom nárazníku je hooodně lahůdka naživo :) já když občas zauvažuju co bych pořizoval místo octy, tak mě napadně jedině nějaká 4kola na vyblbnutí i v zimě, možná dvojka 4x4, ale ta zas nechce jet pořádně ani po čipu, kámoše vždycky nechám za sebou a to má cca 100kw. Snad jen jednička v kombiku a 96kw, to bych si chtěl někdy zkusit jak by to jezdilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 I Ty kecko ! Týden umyté ale zaprášené auto, vosk po zimě dávno fuč.... Ale v jednom máš pravdu - RS koncovka se mi povedla a leskne se pěkně. Ale ty Tvoje nové laufy jsou taky hodně luxusní ! Peťo, jo RS - ka nebo klasika 1,8T 4x4 v originále je dobrá volba, ale ve slušném stavu je toho jak šafránu. Deko prodává svoji RS-ku, má ji nádhernou a tím pádem cena je vyšší. Zatím ji myslím stále má. Dane, 96kw motor není špatný, ale je to už PD-čko - hlučnější a žravější. Velké + je jen 6° převodovka. To bych spíš uvažoval o zachovalé 81kW + kvalitní chip na cca 105-110 kW a hodit tam 6° převodovku. O té už taky delší dobu uvažuju :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Jo, a nebo 5.rychlostní stupeň z VW T5 :) Ale na to už potřebuješ ten výkon, na sériovou 81kW to nemá moc smysl :( A vyjde to levněji než přestavba na 6kvalt, kde potřebuješ startér, poloosy a já nevím co ještě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Deko už RS nemá ... je 14 dní pryč ;-) Ale máte pravdu, moc velký výběr nových aut není .... takže se mi teď lakuje kompletně kombík jednička, motor byl po go loni, podvozek udělám teď při skládání, interiér drobnosti. A tak za tři roky si konečně došetřím a můj sen bude realita :-) VW T6 2,5 tfsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Hm, tak to jsem netušil že už máš RS-ku pryč. Držím Ti Davide palce ať si splníš svůj sen ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Dvě malé věcičky namontovány: konečně jsem se dostal k instalaci ochranné krabičky pro trippling a nové logo na klič. Občas to opláchnu, ale jinak jen jezdím a na nic jiného není čas. Snad stihnu do srazu aspoň naleštit :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 trippling paradní věc taky na ní uvažuji , je to pakárna zapojit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Ne, trippling byl zapojený jednoduše, přesně podle návodu za cca hodinku se vším všudy. Mohu doporučit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Jen tak pár fotek po umytí, snad už to chvilku vydrží čisté. :) Do Žambreka bych si chtěl vyčlenit čas na detailní očistu laku i introše ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Pěkně nalesteno jako vždy;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 parádní lesk! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 To je nádhera, Martine! Taky bych si chtěl udělat čas na Octulku, dát jí nalakovat a rozleštit lak, ale nějak to nedávám finančně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 a já tě včera viděl už z vrchu Bíloveckého kopce jak se ti to lesklo a vidím v masce TDi tak říkám že si to na 150% ty, troubím, blikám a ty ani nemávneš :D bylo mi jasné že se po ušmudlané octávce neotočíš, ale zkusil jsem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 moooc pekny, lesk jak blesk! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Kosin: Po usmudlanej oktavce by. Se otočil,ale tebe dělal ze nevidí... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Ty jo, jsem uz asi slepy jak patrona.... Někdy dojedu domů a nepamatuju si určité úseky cesty. Už potřebuji dovolenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Moc pěkná údržbička. Já se na to vrhnul dneska a vidím to ještě tak do večera a zítra pokračování;-). Ještě teď cejjtím IronX, hroznej smrad:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Díky za pochvalu, ale auto je jen umyté, leštěné letos ještě nebylo :) . Až budu leštit, tak bude fotoseriálek, toto byly jen kalkulačkové fotky. Peťo, jó finance jsou kapitola sama pro sebe, to je taky jeden z důvodů, proč si maximum věcí dělám sám.... Držím palce ať se situace zlepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Tak já teď vrážím do baráku.. Ale Oki dostane nový zámek zadních dveří, nové přední brzdy 288mm a budu muset koupit nové zimní pneu.. Fotoseriálek určitě udělej, aspoň si poslintám :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak jsme na tom velmi podobně :) . Taky sypu do chalupy, postupně rekonstruujeme. Jinak dneska cesta do práce - podařila se mi historicky nejlepší spotřeba po cestě do práce, žádný provoz, standardní rychlost 90 Km/h. A to jsem se ani nijak extra nesnažil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 To je krasna spotreba,to mas z kopce,vid?:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 To me to tolik zere na volnobeh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 JJ, je to cca 10 Km z kopce, 15 km rovina a jen jeden 0,5 Km 12% kopec směrem nahoru. :) Hobíku, tak to máš pekně rozežrané auto, ale krásný kočár ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Martas Ty mě bavíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 To jsem rád že aspoň někoho bavím :) . Jinak v sobotu jsem si vydesinfikoval klimu a konečně po zimě vyčistil prostor za podběhama (nebylo to tak zlé). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Tak dovolenková sezóna se blíží, tak jsem po X letech vytáhnul z garáže taťkův 37-mi letý karavan, trošku jsme jej oprášili, opravili pár nedostatků a dneska jedeme na STK. Na dnešní dobu je to už stařeček, ale furt lepší než stan . Má to jen jedno lůžko cca 2x2m, dřez, dvou-plotýnkový vařič, lednici a pár úložných prostor. Potřeboval bych nechat ušít nový stan ke karavanu. Neví někdo o někom kdo to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Ahoj jojo vím :) strejda šíje pro karavany. Je to jen na domluvě. Jestli budeš chtít dám číslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.