ketys Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Jojo, radši to někam dej vyměnit Martine, ty zatuhly šrouby všude, to bys dělal celej den jak já :D :D ještě jsem musel odvrtávat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 škoda to dávat na auto[emoji106] [emoji106] [emoji106] Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Díky chlapi ! :) Jinak zatuhlé by to moc být nemělo, protože loni jsem dával tlumiče i kuláky nové. Jedině spodní čepy by mohly být tvrdé, ale to si v servise trochu nahřejou a neměl by být problém. Taky jsem si tu renovaci užil se zatuhlými šrouby :),ale podařilo se všechno. Odvrtával jsem jen jeden zalomený šroubek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 no paráda Martine, už aby to bylo na autě a brzdilo to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Tak víkend je ve znamení turistiky a relaxu. Autíčko nás zavezlo do Jeseníků ještě s kopajícíma brzdama :). Parádní je nově otevřená cesta na Červenohorské sedlo, Klínovec a Švýcárna. Zítra snad vyšlapeme na Šerák. Jinak cesty tady po Jesenících mazec, zase dřu plechem pod motorem po zemi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 10, 2017 Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 (upraveno) Jo cesta na ČHS se povedla byl jsem hned včera večer vypálit pavouky z výfuku :D jinak ale jak píšeš mazec, nic pro snížený auta... Okta vypadá pěkně ;) tak užívejte víkend zítra by mělo být i lepší počasí :) Upraveno Červen 10, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 Uzivej volna :-) chce to vetsi kola, ono se to potom kapanek zvedne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 vy naděláte, já jezdím Jeseníky furt a žádnej problém :D (většinou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 No velmi slušný tankodrom je silnice 450 (Bruntál - Karlova Studánka - Bělá pod Pradědem). Tam mi málem vypadaly plomby :) . Jinak to šlo. Ještě že mám ten plech pod motorem :palec: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Jeseníky, ty mám rád. Včera jsme s ženou taky výletovali, hrad Sovinec, arboretum Makču Pikču a pak přes Rýmařov na Skřítek na kafíčko, procházku a přes Šumperk domů. Cesta Rýmařov-Sobotín je nádherná, se ani nedivím, že tam jezdí tolik motorkářů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Jo, to je fakt. Jeseníky jsou nádherné! Jinak dneska všechny díly nachystány, ve středu proběhne akce 280mm -> 288mm. Těším se na to ! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 moc paradani a krasne nachystany,jen jsi mozna mel jit rovnou do 312mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Martine, moc pěkná práce!!! Ať dělají radost a 280tky zahoď do kopřiv :) Luk.ass: 312tky bude další LEVEL až chytne slinu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 taky si myslim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Vy jste ale pokušitelé ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 312 znamená 16" na zimu. 288 na normální ježdění stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Je to tak. A ne nadarmo se říká, že s jídlem roste chuť. Taky jsem si myslel, že 288 stačí. Takže postupně se ladilo a dopadlo to tak, že jsem na zimu krom kol 17"léto vs 15"zima, přehazoval i brzdy 312léto vs 288zima :D pak už mě to nebavilo, tak jsem celoročně jezdil 17". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 já myslím že Martin bude moc spokojený, vím jak ho ty brzdy trápily a kolik toho s nima udělal a pořád nebyl spokojený, potom co se projel s tatovou babčou tak hned poznal rozdíl. A vsadím se, že se na zítřek těšíš jak malé dítě :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2017 Jo jo, dneska se to bude přehazovat. :palec: Už se moc těším na netřepající se volant a lepší brzdný účinek až si to sedne :wub: !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 (upraveno) Tak brzdy na autě, už teď je cítit daleko lepší brzdný účinek, co až si to sedne :palec: . V tomto směru spokojenost :wub: . U mě to ale nemůže být bez problémů a hučí PP ložisko. Tak buď to nové ložisko bylo vadné, nebo ho přetáhnuli při montáži. Budu muset na reklamačku..... Upraveno Červen 15, 2017 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 (upraveno) Spíš bych tipnul že ho někdo poškodil při lisování nebo vadu než přetažení to by museli hooodně dorvat aby to něco udělalo :) ale měli by to dělat momenťákem :) Upraveno Červen 15, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 jáj to je smůla :( ložiška ti taky lisovali v servise? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 Jo, nechal jsem to na našem místním servise včetně lisování ložisek. Nechtěl jsem je mordovat doma ve svěráku... Ložiska mi tam párkrát měnili a nikdy nebyl problém. Asi se mechanikovi zrovna nedařilo :( . Odpoledne tam frčím a musím domluvit rychlou nápravu, takto jezdit nehodlám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 parada ty brzdy a lozisko nepotesi no.ale zas to bude cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 Z těch brzd mám velikou radost a těším se až si to sedne! :) Jasně, ložisko pořeším a zase to dám do pucu ! :wub: Dneska domluvena oprava, majitel servisu se dušoval že jejich chyba to nebude. Že už pár špatných a nových ložisek zažil. Tak jsem zvědavý, jak budu reklamovat ložisko. Kupoval jsem od Seba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 (upraveno) Jo já si myslím že to bude celkem problém jelikož demontáží se to ložisko tak trochu zničí což by mohlo vadit.. :D osobně bych se na to vykašlal není to tisícová položka, ale jestli to zkusíš tak mě bude zajímat jak to dopadne, budu to tu sledovat a držet palce :D :palec: Upraveno Červen 15, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 16, 2017 Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 to nevyreklamuješ imho ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Taky si myslím že to asi nevyreklamuji, ale uvidím jak se k tomu postaví náš servis a cinknu Sebovi jestli s FAG ložisky měl někdy problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 16, 2017 Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Martine, ja osobne loziska Fag uz nekupuji, nekolikrat se mi stalo ze huci uz montazi na auto, lisovanim to nebude to jsem si jistej Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Tak to jsi mě překvapil, o tom jsem nikdy neslyšel. Volal jsem dneska schválně se Sebem (prodává už X let náhradní díly na auta v Karviné). Beru díly už dlouho od něj nebo z CC Autodílů. Podle něj měl za celou svoji kariéru pouze 1 případ reklamace na ložisko a dodává z 90% do autoservisů. Taky o něčem takovém jinak neslyšel. Já pracuji ve strojírenství jako konstruktér a používáme v našich strojích hlavně ložiska SKF a FAG. Už jsem viděl několik ložisek poškozených z různých příčin, ale aby bylo nové ložisko špatné, tak to jsem nezažil. Většinou je chyba na straně montáže - nalisování přes vnitřní kroužek nebo jiné mechanické poškození. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.