Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Včera už jsem to nestihl prubnout - snad to dneska stihnu, ale taky myslím, že to nebude mít velký vliv.

Včera jsem měl nákupní den. Byl jsem v AutoKelly pro nový mechanismus stahovačky PP dveří. Slevička pro OC 15%, takže jsem platil 977Kč. To celkem jde. Ještě jsem se zastavil vedle v AutoŠtanglu pro VIF Super Diesel aditiv a cena taky příjemná : 156Kč za 0,5L balení.

No a jak jsem odjížděl z obchodu, tak se autíčku nějak moc nechtělo startovat. Tak jsem to pro poslední pokus nahodil na nabíječku, dneska "zatím" OK. Uvidím, ještě omrknu žhavičky. No co bych chtěl : baterka 5,5 roku stará, jezdí se denně, najeto skoro 100tis.Km a vše původní. :huh:

post-502-1263273347_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu, že jsem vyměnil mechismus PP stahovačky. Kvůi jednomu silonovému jezdci jsem vypláznul skoro 1000Kč na koplet nový! No to už víc krát neudělám! Pokud mi prdne další, tak použiju ty ze starého mechanismu. To už taky některá firma mola vyrábet náhradní silony ne?

Nakonec jsem nevydržel a opláchnul auto v gařáži, už jsem se na toho špindíru nemohl dívat. Hned se cítím líp!

post-502-1263677380_thumb.jpg

post-502-1263677391_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu, že jsem vyměnil mechismus PP stahovačky. Kvůi jednomu silonovému jezdci jsem vypláznul skoro 1000Kč na koplet nový! No to už víc krát neudělám! Pokud mi prdne další, tak použiju ty ze starého mechanismu. To už taky některá firma mola vyrábet náhradní silony ne?

Nakonec jsem nevydržel a opláchnul auto v gařáži, už jsem se na toho špindíru nemohl dívat. Hned se cítím líp!

Marto,ja mam pocit ze ty silony jdou koupit.Ty uz mas face,takze pohoda.

1U0 837 583

1U0 837 584

cena caa 40 kc

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak včerejší nákup od Seba: rozvody INA a vodní pumpa (perfektní domluva a jednání) ! :rolleyes: Ještě jednou díky!

Jinak jsem ještě koupil nový palivový filtr Bosh, dvojhák na tašky z O2 do kufru a vodu do ostřikovačů. Autíčko bylo hodné a dobře slouží - tak je potřeba mu něco dobrého dopřát ne? :P

post-502-1264743315_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jó rozvody - ty už bečí cca 10 tis Km, tak jsem se nakonec rozhoupal a v pondělí auto jde do servisu. Zase bude na nějakou dobu klid. :(

Dneska jsem si namontil jednu praktickou věcičku z O2 - dvojhák na tašky do kufru. Když jedu na velký nákup tak ho zajistím síťkou, ale jedna taška moc lítá po dně. Tohle by to mělo vyřešit. Snad se to osvěčí! :(

post-502-1264875139_thumb.jpg

post-502-1264875158_thumb.jpg

post-502-1264875188_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

MARTIN NEMÁŠ OBAVU ŽE TI BUDE VAHOU KLESAT TO PLASTOVÉ TORPÉDO AŽ NA TO POVĚSÍŠ NÁKUP ? JE TAM ZE SPODKU JENOM TAKOVÝ SLABÝ OHLÝ PLÍŠEK, UŽ JSEM NAD TÍM ŠPEKULOVAL, ŽE BYCH HO NĚJAK VYZTUŽIL ŽEBREM, PROTOŽE KDYŽ JSEM DAL DO KUFRU PLATO Z MDF, TAK TEN PLAST TROCHU POKLESL A MEZI SLOUPKEM A TÍM PLASTEM JE MEZÍRKA A TO MĚ ŠTVE.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...