Martin_TDi Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Tak tak, akorát se to nesmí přehánět ...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Dneska se mi stala nemilá věc. Špatně semi navinul pás a přivřel jsem jeho konec do dveří. Takhle to dopadlo. Co s tím? Dá se to opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 rekl bych jedine to sundat a zevnitr to vzit horkovzduskou a vytlacit ven. Ale 100% uz to nikdy nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 TAK TO NASERE CO TAKHLE TO UDĚLAT NĚJAK PODOBNĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 (upraveno) Tak to je přesně ono. Musím zjistit kdo to tady někde v okolí dělá. Nevíš o někom? Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Dneska se mi stala nemilá věc. Špatně semi navinul pás a přivřel jsem jeho konec do dveří. Takhle to dopadlo. Co s tím? Dá se to opravit? Mám to samé na dveřích spolujezdce,ale mi se ten tapec bude schánět lépe,no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Dneska jsem měl možnost si vyzkoušet jízdu za volantem Fábie RS na trase Příbor - Brno a zpět. ;) Velice pěkný zážitek, silný motor, perfektní brzdy, řízení, dobré sedačky, na DSG-čko bych si lehce zvykl i v Octávii. :) Co mi vadilo tak to je na naše rozbité cesty až moc tvrdý povozek a při rychlejší jízdě spotřeba přes 11L/100 Km. Cestu zpět jsem se víc krotil a dostal jsem se na 8,5L/100 Km. Zlatý nafťáček ! Večer jsem sedl do své Octy a ani za Fabii RS bych ji nevyměnil ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 No jo no, ale svezení to je panečku jiná káva než naftáčkem:D Ty kola jsou prostě boží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Jo, tak to je fakt, vzhled fabie RS je povedený a kola jsou krásné. A nad tou světle modrou metalízou jsem slintal jako bernardýn! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Co máš s autem, že jsem ho tady dneska viděl?? Jinak jsem to obchazela máš ti supr:) Chybí jen obšít volant,ale nechci být rýpal. Opravdu moc pěkné a zachovalé a hlavně nablýskané:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 No začal se mi trochu třepat volant při brždění, tak jsem to chtěl zkotrolovat jestli neodchází čepy nebo silenbloky. Ale asi se mi podařilo pokroutit Zimmermany. Zítra si to ještě potupluju na STK a pak uvidím co dál. Mám je cca 1/2 roku a najel jsem na nich 10 tis.Km. Prvních 1500Km jsem je lehtal, jinak normální jízda. Ale je fakt,že jsem jim párkrát naložil. No originály vydržely víc. Kupoval jsem je přes net na "Škoda-díly.cz". Tak nevím jak s reklamací. Nemůžu si dovolit aby auto stálo měsíc na špalkách. Jinak díky za pochvalu. Máš pravdu, chtělo by to obšít volant a renovovat řadičku - už je to mravně ohmatané. Letos mám v plánu dát lišty do laku a opravit nějaké otlučeniny od kamenů a pořádně namokro vyčistit béžové sedačky. Potahy s jarem poletí dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Tak ať ti to všechno dobře dopadne, a kdybys nechával volant obšít, tak pak řekni kdes byl a jak jsi spokojený. Našim ten jejich taky už divočí a to má najeto jistých 150 000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tak dneska mi na STK potvrdili zvlněné přední brzdové kotouče, jinak ostatní je dobré. Tak to zkusím reklamovat, ale musím koupit nějaké nové. Měl jsem kotouče i desky Zimmermann. Poraďte co je lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Vse nejlepsi k dnesnim narozeninam preji Marto a hlavne zdravi a stesti!!! At ti Okta dlouho slouzi a splni se ti vsechny sny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Přidávám se s gratulací k narozkám, vše nejlepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 AHOJKY, taky se přidávám s přáním všeho nej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ahoj taky preji vse nej k dnesnim narozkam At se Ti vse splni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Díky chlapi za blahopřání ! Octou jsem si splnil jeden velký sen a teďka si ji užívám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Tak po delší době zase pár věcí uděláno: vyměneny všechny tlumiče včetně dorazů, nové PP ložisko, konečně přezuto na letní papučky a pořádně umyto zvenku a zevnitř, sundány zimní potahy a pořádně vyčištěn introš. Ještě mě čeká přeleštění a navoskování laku a pak komplet brzdy. (reklamace je v běhu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Krasna prace s tou ocistou Martine :) A servis taky jen chvalim :) Tak at mas letosni sezonu bez sebemensich problemu :D A jak tak koukam tak mas vetsi kozu jak ja tak jsem jeste v klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 díky Kubo, když mám trochu času tak ho moc rád věnuju autíčku. Je to fakt pěkně nakopnutá koza, ale moje ! Aspoň v něčem je vyjímečná ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Hmmm Martine máš pravdu krásná koza!! Už se těším až tam hodím podložky a šedivka se zvedne od země!!! Jinak krásně vyčištěno!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 JJ je to moje kozenka! Tak po víc jak měsíci čekání na ortel jsem ze Škoda-dílů obdržel vyjádření, že je moje reklamace na přední kotouče je uznána a vrátili mi peníze! Tak jsem neváhal a od Seba jsem koupil přední a zadní kotouče Zimmerman a desky Textar, k tomu vodící čepy a manžetky. Ještě jsem si vyrobil přípravek na zatlačení zadních pístků a už se montilo. Tak teďka velice opatrně zajíždím a modlím se abych něco nepotento.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Martine pekna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Brzdi pecka taky bych takove chtel ;) snad az osoupu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 TAK TO JE DOBŘE ŽE TI VRÁTILI PENÍZE PŘEJI AŤ TI TO BRZDÍ JAK MÁ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Díky moc, snažím se jak to jde! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 tak snad bude spokojenost z kotoučema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Tak jsem dneska dostal od manželky narozeninový dárek - nově potažený volant (měl jsem narozky v dubnu) . Jó, se dvěma prckama to je někdy dost komplikované. S volantem jsem moc spokojený, perfektně se drží ! Dělala mi to Ostravská firma: http://obsivanivolantu.717.cz/ Dobré a kvalitní provedení, domluva i cena! Mohu doporučit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Martine super!!!! Doufam,ze si ho obsaham ve Frenstate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.