Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. :palec:

post-502-1266170973_thumb.jpg

post-502-1266170983_thumb.jpg

post-502-1266170994_thumb.jpg

post-502-1266171004_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. ;)

Tohle mě taky v nejbližší době čeká... Je to znát nějak že jsi ho vyčistil?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. :P

Měl jsi ho rovnou zaslepit v tom hliníkovém sacím potrubí to budeš mít ještě víc zasraný to mi věř a nebo ho aspoň omez přes Vag :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak na omezení Vagem se chystám v nejbižších dnech - skočím ke kámošovi která má VAg doma, ale stále nevím jak vyčistit celé sací potrubí. Nevypaluje se to nějak?

Jinak dneska kilometrové výročí včetně celkem slušné aktuální a dlouhodobé spotřeby. Jinak palubák mi kecá, takže slutečnost je + 0,5L.

post-502-1266384460_thumb.jpg

post-502-1266384469_thumb.jpg

post-502-1266384480_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak na omezení Vagem se chystám v nejbižších dnech - skočím ke kámošovi která má VAg doma, ale stále nevím jak vyčistit celé sací potrubí. Nevypaluje se to nějak?

Jinak dneska kilometrové výročí včetně celkem slušné aktuální a dlouhodobé spotřeby. Jinak palubák mi kecá, takže slutečnost je + 0,5L.

no pěkně růčo a nějakou chemikálií já na to použil čistící spray od Wurta :)

Odkaz ke komentáři

Hele tak tyhle hodnoty jsem ja na svojem PC nikdy nevidel.. :)

Odkaz ke komentáři

Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. :loool: Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. :D

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři
Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. :) Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. ;)

já taky nejezdím moc pomalu a palubam mi ukazuje 5,7l :loool: ale kdyz jsem ji koupil tak am bylo 4,6l :D

Odkaz ke komentáři
Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. :pest: Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. :)

Tak to ja jezdiim presne naopak.. na dalnici hezky na spotrebu 130.. po okreskach nad 130.. ;)

hlavne se stale rychle rozjizdiim (nesnasiim hlemyzde) a jezdim celkem dost mesto, takze asi proto no..

a na snehu to je prave zabava, obcas riskantnejsi.. ale tu moji trasu z Usti - domu si vzdycky rad vychutnam.. (spotreba asi 5,6)

kdyz jedu nekam na vylet tak vetsinou se pod 5 nedostanu.. malokdy prave :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak to já si rychlejší jízdu dovolím jen když jedu sám, jinak jak jedu s rodinou tak jedu klidně a opatrně - pak není problém udělat na delší trase průměr okolo 4-4,5L. Je pravda ale, že já moc krátké tratě nejezdím, většinou min 25km. :D

4,5 l chlape jak to jezdíš? :rolleyes: já nejdu pod 6l ,ale mooc rád se svezu :smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Je fakt, že hodně záleží na proflu tratě, počasí (event. puštěné klimě) a hlavně chuti jet lehce a ekonomicky.

Od doby co mám ale čipnutý motor je to někdy problematičtější

Jj chip toe svinstvo na spotřebu ;) ;) :lol: ;) :lool:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Našel jsem dvě fotky okolo Vánoc- trošku opožděně. Jedna je den před Štědrým dnem a druhá je týden po Silvestru. Kdo pozná která je která?

Hezký chlape a hlavně ta barva :palec:

Odkaz ke komentáři

Bruno: skvělá odpověď ! :D

Jinak v zimě auto myju minimálně, většínou v garáži opláchnu skla a světla. No a po Silvestru, jsem chtěl udělat autíčku a sobě radost, tak jsem to opláchnul v garáži, ale té vody na zemi a v montážním kanále pak bylo hafo. To musím ještě pořešit letos jak budu dávat dlažbu a nějak to zespádovat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...