Martin_TDi Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 1) Tak dneska první reálná zátěž háku na tašky - zatím max. spokojenost. 2) Proběhla bezproblémová montáž rozvodů a vodní pumpy od Seba (zn. INA) - tak a zase na delší dobu bude klid - doufám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. ;) Tohle mě taky v nejbližší době čeká... Je to znát nějak že jsi ho vyčistil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 taky me to zajima ;) premyslim, ze se na to taky vrhnu, ale asi az v lete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Trošičku se mi zdá, že jde motor líp do otáček, ale je to subjektivní pocit ničím nedoložený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Udělal jsem malu údržbičku: Vyměnil jsem palivový filtr po skoro 40tis. Km - bylo už načase. Vnitřek toho starého byl černý jako bota a vyčistil jsem EGR. Ještě by to chtělo vyčistit celé sací potrubí. To ale nevím jak se dělá. Budu must prohledat návody. Jinak super čistá prácička, měl jsem si vzít rukavice. :P Měl jsi ho rovnou zaslepit v tom hliníkovém sacím potrubí to budeš mít ještě víc zasraný to mi věř a nebo ho aspoň omez přes Vag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Tak na omezení Vagem se chystám v nejbižších dnech - skočím ke kámošovi která má VAg doma, ale stále nevím jak vyčistit celé sací potrubí. Nevypaluje se to nějak? Jinak dneska kilometrové výročí včetně celkem slušné aktuální a dlouhodobé spotřeby. Jinak palubák mi kecá, takže slutečnost je + 0,5L. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Tak na omezení Vagem se chystám v nejbižších dnech - skočím ke kámošovi která má VAg doma, ale stále nevím jak vyčistit celé sací potrubí. Nevypaluje se to nějak? Jinak dneska kilometrové výročí včetně celkem slušné aktuální a dlouhodobé spotřeby. Jinak palubák mi kecá, takže slutečnost je + 0,5L. no pěkně růčo a nějakou chemikálií já na to použil čistící spray od Wurta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Tak na omezení Vagem se chystám v nejbižších dnech - skočím ke kámošovi která má VAg doma, ale stále nevím jak vyčistit celé sací potrubí. Nevypaluje se to nějak? Jinak dneska kilometrové výročí včetně celkem slušné aktuální a dlouhodobé spotřeby. Jinak palubák mi kecá, takže slutečnost je + 0,5L. Hele tak tyhle hodnoty jsem ja na svojem PC nikdy nevidel.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 (upraveno) Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. :D Upraveno Únor 17, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. :) Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. ;) já taky nejezdím moc pomalu a palubam mi ukazuje 5,7l ale kdyz jsem ji koupil tak am bylo 4,6l :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak pak máš těžší nohu než já, nebo jezdíš více kopcovitý terén. Jedna z těchto variant to asi bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Teďka v zimě jezdím na sněhu a ledu opatrně a lehce, takže to to zase není nic extra. A s O1 jezdím celoročně cca okolo 5 litrů/100Km. Tady je určitě mnohem víc ekonomičtějších šoférů než jsem já. Je fakt že jezdím normálně, žádný závodník nejsem. Občas to protáhnu po dálnici na maximálku abych vyfoukal pavouky. :) Tak to ja jezdiim presne naopak.. na dalnici hezky na spotrebu 130.. po okreskach nad 130.. ;) hlavne se stale rychle rozjizdiim (nesnasiim hlemyzde) a jezdim celkem dost mesto, takze asi proto no.. a na snehu to je prave zabava, obcas riskantnejsi.. ale tu moji trasu z Usti - domu si vzdycky rad vychutnam.. (spotreba asi 5,6) kdyz jedu nekam na vylet tak vetsinou se pod 5 nedostanu.. malokdy prave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak to já si rychlejší jízdu dovolím jen když jedu sám, jinak jak jedu s rodinou tak jedu klidně a opatrně - pak není problém udělat na delší trase průměr okolo 4-4,5L. Je pravda ale, že já moc krátké tratě nejezdím, většinou min 25km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Tak to já si rychlejší jízdu dovolím jen když jedu sám, jinak jak jedu s rodinou tak jedu klidně a opatrně - pak není problém udělat na delší trase průměr okolo 4-4,5L. Je pravda ale, že já moc krátké tratě nejezdím, většinou min 25km. :D 4,5 l chlape jak to jezdíš? já nejdu pod 6l ,ale mooc rád se svezu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Jojo :)spotreby zacinajici 4 rkou uz neumim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 4-4,5l sem neudělal nikdy s ničím ani na trase přes 100km v létě při klidné jizdě.... jak to jen děláte.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 trochu oblbnes PP a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 trochu oblbnes PP a je to Jj měl jsem tu passata kterej jezdil za 2,3l na 100/km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 škoda že jen podle palubáku a né v reálu.....to bych si ho koupil taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 ja jeste verim necemu jako 4.7, ale to uz musi byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 ja jeste verim necemu jako 4.7, ale to uz musi byt no to musí být vzadu na okně plato vajíček a hlavně slunečná neděle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 stačí otevřít kufr a jed po větru :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Je fakt, že hodně záleží na proflu tratě, počasí (event. puštěné klimě) a hlavně chuti jet lehce a ekonomicky. Od doby co mám ale čipnutý motor je to někdy problematičtější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Je fakt, že hodně záleží na proflu tratě, počasí (event. puštěné klimě) a hlavně chuti jet lehce a ekonomicky. Od doby co mám ale čipnutý motor je to někdy problematičtější Jj chip toe svinstvo na spotřebu ;) ;) ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Našel jsem dvě fotky okolo Vánoc- trošku opožděně. Jedna je den před Štědrým dnem a druhá je týden po Silvestru. Kdo pozná která je která? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Našel jsem dvě fotky okolo Vánoc- trošku opožděně. Jedna je den před Štědrým dnem a druhá je týden po Silvestru. Kdo pozná která je která? Hezký chlape a hlavně ta barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 No ja to rozhodne poznam, zadnej problem....tak ta nalestena okta je pred stedrym dnem aby taky prozivala krasne svatky vanocni, proto tak nablejskana a ta druha fotka s tim stromkem sveci ze jsi po vanocich vezl stromek na skladku. To prece musi kazdeho trknout. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 MARTINE PĚKNĚ SI JÍ NALEŠTIL JO JO KDYŽ JE GARÁŽ, TAK TO JE PARÁDA A KDYŽ MRZNE A ZAPOMENEŠ POSYPAT TEN SJEZD, TAK SE GARÁŽOVÁ VRATA OTEVŘOU NATO TATA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Bruno: skvělá odpověď ! :D Jinak v zimě auto myju minimálně, většínou v garáži opláchnu skla a světla. No a po Silvestru, jsem chtěl udělat autíčku a sobě radost, tak jsem to opláchnul v garáži, ale té vody na zemi a v montážním kanále pak bylo hafo. To musím ještě pořešit letos jak budu dávat dlažbu a nějak to zespádovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.