Přejít na obsah

Sťahovanie svetiel pri hlasnej hudbe


Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

 

No mám takýto problem, keď počúvam hudbu nahlas, tak mi sťahuje svetlá (predné, zadné) podľa basov. Ako sa to dá ošéfovať ? Mne to osobne nevadí, len veľa vodičov sa mi zdraví vo večerných hodinách :). Vyriešil by to kapacitor ? to len taký nápad :lol:

Odkaz ke komentáři
Zdravím Vás,

 

No mám takýto problem, keď počúvam hudbu nahlas, tak mi sťahuje svetlá (predné, zadné) podľa basov. Ako sa to dá ošéfovať ? Mne to osobne nevadí, len veľa vodičov sa mi zdraví vo večerných hodinách B). Vyriešil by to kapacitor ? to len taký nápad :lol:

Chce to hlavně pořádný kabely. Kapík by mohl pomoci trochu. Jinak pokud ti to začalo dělat až teď a doteď nedělalo (při stejné sestavě) tak projdi kabely. Budeš mít někde uvolněnou kostru nejspíš. :)

Odkaz ke komentáři

no takto, zosilovač je Mac audio Fearless 4000D, a v manuály sú odporúčané káble min 16 mm2. Ja som dával 25mm2. Tak predpokladám, že to v tých kábloch (v hrúbke) nebude. Kostriaci kábel som kontroloval (je na kostru pripojený, nie priamo na baterku). Vyzerá to všetko v pohode.

 

Robilo to od začiatku, jak som robil hudbu. Respektíve, dokiaľ som nenahodil sub (Rainbow 12" cyclone).

 

Baterku je v podstate nová, má cca 9 mesiacov, ale už sa mi podarilo ju vyšťaviť asi 2x.... ale teraz je nabitá. Robí to aj nabitej baterke. Nepočúvam zas non-stop hudbu na "doraz", ale niekedy tomu prekontrolujem "hranice" :lol:. A stahuje to hlavne pri tých maximách. Pri normálnom počúvaní, že to moc nehučí, tak tie svetlá nestahuje.

 

Musím vyskúšať zapojiť na skúšku ten kapacitor, či to pomôže. Ale uvítam ďaľšie nápady, čo tam môže byť. Minule na mňa škarado aj policajti pozerali :)

Odkaz ke komentáři

Nebudu se tě ptát jestli máš kladný od zesáku na baterce to je asi jasné jinak já zacvaknu čokoládu do rádia až při nastartování motoru možná Ti jde něco do skratu nebo to celkově nestíhá dodávat šťávu což je asi blbost možná ten kapacitátor pomůže

Odkaz ke komentáři

Radas: Skrat pochybujem že tam bude nejaký, to by nešiel zosilňovač, už sa mi raz podarilo spraviť skrat, a zosilňovač hneď vypalo.

 

Kubík: Neviem čo presne myslíš tým prikostrením, S (-) káblom od baterky som nerobil nič. Len som (+) kábel ťahal až do kufra k zosilovaču. Zo zosilovača ide (-) na kostru v kufry.

 

Juro sdi:

No myslím že od výroby tam bola 45Ah, kupovala sa nová myslím že 55Ah. Chcel som tam ešte silnejšiu, ale nestihol som sa vyjadriť ku kúpe, keďže sa do toho obul môj hyperaktívny otec. :D

 

No že si spomenul to napnutie remeňa, asi pred mesiacom začala "sičať" napínacia kladka remeňa, mechanik sa na to pozrel trochu ju uvoľnil a znova dotiahol a prestalo to. Ale hovoril že asi pomaly odchádza ložisko v nej. Ale hovorím zatiaľ ide a už "nesičí". A stahovalo svetla aj predtým ako to začalo robit. Ale hovorím ono sťahuje tie svetlá len ked tomu "vypečem".

 

Regulátor napätia ako skontrolujem ?

Odkaz ke komentáři
Přilož měřák k baterce na poly a to ti ukáže kolik ti to tam smaží v mém případě to dává 14 voltage což je dost

14V při nastartovaným autě není dost. Něco přez 14 je správně.

 

Pedro: Je dobrý když máš od zesíku 25qmm natáhnout ještě 25qmm od baterky kostru. K tej origo kostře co tam máš přidáš ještě jeden kabel,ale tím to nebude.

Jak máš přikostřenej ten zesilovač, máš to pořádně dotažený? Obroušenou barvu v místě styku? To bude ten problém dle mě. Nemáš v zesu přehozený + a remote? Taky už se mě to stalo...

Odkaz ke komentáři

-No meral som to, ukazuje 14,3

 

-Prikostrenie toho zosilnovaču som kontroloval, je to dotiahnuté, a farbu som samozrejme obrúsil až na plech. Dnes som kúpil KONTOX prefrknem spoj medzi káblom a plechom.

 

- Jednoducho ten zosilňovač je blbovzdorný, proste by sa vypal, keby tam je hocičo zapojené inak ako to má byť. A mám to 110% dobre zapojené. Idem vyskúšať ešte poriadne zacínovať, koncové vidličky na kábloch. Uvidíme čo to povie.

 

- Dnes ešte vyskúšam čo to povie, keď natiahnem (-) kábel od baterie.

Odkaz ke komentáři
no po dlhšom čase opät tu, takže...

 

sonyk02: no presne toto som pozeral (

), a rozmyšlal som či to nebude chyba. No a teraz ty si menil aj kábel Alternátor-barerka ? alebo len Kostra-Baterka ?

Pouze sem přidal kabel baterka-kostra, od alternátoru je myslím dostatečně dimenzovaný již od výroby.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...