rehy.11 Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Už podle prvních fotek jsem měl podezření, že je to ona, ale teď jsem se utvrdil, 100% interiér, držák na telefon a malý emblém Škoda vedle volantu. To je můj bývalý kanárek!!! :'( Jinak potrvzuji, že tohle auto funguje na 100%, vše tak, jak má být, zachovalejší ORS1 asi nenajdete. Strašně se mi po ní stýská, vážně lituji prodeje, pokud by byl zájem, ihned bych ji koupil zpět Snad nebude vadit, když přidám pár vzpomínkových fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 slintam nad RS-kou. Krasna, nadherna, zachovala. Jenom ty dvere jsou trosku jineho odstinu, jde to poznat ale neva. To by byla takova skoda takovej kus predelavat, origo je origo a RS-ka je nejlepsi v origo stavu. Jeste tmavsi skla a zasterky - jedine co bych tam dodal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Dalsi zluta :) kdyz se udelaj fotky tehle zlute se zelenym pozadim jako na trave je to nadhera ta zluta pekne vynikne. Ale bud jsem slepej nebo co, ale podle fotky vubec nepoznam ktery dvere maj jinej odstin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 ridicove jsou vic pastelove takove jako vybledle (coz mi strasne vadi na zlutich RS-kach, ta zluta casem zacne strasne blednout). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 vzdyt my jsme tady jen napsali s Vladou svoje nazory :D preci to neni jen o tom, ze budu auto bezhlave chvalit, kdyz i "kritika" ho muze nakopnout nad tim premyslet a treba vymyslet neco jineho a lepsiho :) edit: stejne to delam ja... mam napad, tak ho nejdriv teoreticky proberu tady s vama, az pak ho treba realizuju, rikejme tomu treba brainstorming hlavne kdyz neda cernou strechu, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Jo jo, je to rehyho bývalý auto, na jeho fotkách ty dveře ještě stříkaný nejsou. Jinak auto je fakt v super stavu...Už mě to taky začíná sr..t ty dveře, takže jsem byl včera v lakovně domluvit přeláknutí a pak vosk a přeleštění před zimou...Jinak zástěrky už jsou na autě (budu je ale dávat asi jen podzim - zima) a skla jsou taky v plánu, ale jen velice lehké zatmavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 zluty RSo jsem vzdycky chtel, ale fakt pro me nejhezci Octavie ze vsech tech novejsich generaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Jo jo, je to rehyho bývalý auto, na jeho fotkách ty dveře ještě stříkaný nejsou. Jinak auto je fakt v super stavu...Už mě to taky začíná sr..t ty dveře, takže jsem byl včera v lakovně domluvit přeláknutí a pak vosk a přeleštění před zimou...Jinak zástěrky už jsou na autě (budu je ale dávat asi jen podzim - zima) a skla jsou taky v plánu, ale jen velice lehké zatmavení. Už i na mých fotkách ty dveře jsou stříkaný, jen jsou fotky lehce upravený ve photoshopu, vidíš, že je tam větší kontrast a ta žlutá je trochu tmavší Jinak přeju co nejvíc šťastných kilometrů, ať kanárek slouží a dělá jen radost, to auto je nádherný a myslím, že Ti ho může ledakdo závidět. Jen se zeptám, jakou máš průměrnou spotřebu? Já se horko těžko dostával pod 10 a to mi úplně nevonělo, proto šlo auto z domu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) a to si to nemohl rict? vymenil bych svoje za tvoje, mel bys taky 81 kW ASV v bily barve, vybava elegance+, dal bych ti ji komplet jak je :) ani o sedacky bys neprisel... a ja bych mel svoji vysnenou RSu :D no ty voe, tohle jsem se nemel dozvedet Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Už i na mých fotkách ty dveře jsou stříkaný, jen jsou fotky lehce upravený ve photoshopu, vidíš, že je tam větší kontrast a ta žlutá je trochu tmavší :) Jinak přeju co nejvíc šťastných kilometrů, ať kanárek slouží a dělá jen radost, to auto je nádherný a myslím, že Ti ho může ledakdo závidět. Jen se zeptám, jakou máš průměrnou spotřebu? Já se horko těžko dostával pod 10 a to mi úplně nevonělo, proto šlo auto z domu :D Když jsem auto kupoval byla tam celková 10l/100, já jsem s ním najel zatím cca 600km a spadlo to na 9,7. Jinak jezdím kolem 7,5 což není tak hrozný, samozřejmě ve městě to roste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 pěkná pane,folie určo dej a spotřeba u RSky úplně v poho,pokuď se člověk s 1.8T naučí jezdit,tak spotřeba super na ten výkon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 pěkná pane,folie určo dej a spotřeba u RSky úplně v poho,pokuď se člověk s 1.8T naučí jezdit,tak spotřeba super na ten výkon. Taky si myslím, člověk s tím hold musí umět jezdit, do práce (cca 8km) jezdím kolem 9l, ale delší se dají i kolem těch 7 a to zrovna nejsem brzdou provozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 já jezdím delší trasy v poho pod 6l :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 já jezdím delší trasy v poho pod 6l :-) Delší trasu jsem jel zatím jen po dálnici a tam pod 6 asi nepůjde:-), takže nemůžu potvrdit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 jasan dálnice pod 6l nepůjde,pokuď jedeš 130 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 zluty RSo jsem vzdycky chtel, ale fakt pro me nejhezci Octavie ze vsech tech novejsich generaci... Přesně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Musím říct, že mně se jedničková octávka po FL taky líbí víc, než II a III, proto jsem si ji taky koupil, že:-) Jinak jsem pořídil obutí na zimu - plechy 16" + Kleber Krisalp HP2, měly by to být slušný gumy, tak uvidíme...až to přehodím, udělám nějaký fotos. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Dnes bylo trochu času, tak jsem udělal pár podzimních fotek než dám na auto zimáky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 No a tady vzpomínka na mé bývalé auto, sice to byla už stařenka, ale posloužila moc dobře. Bohužel kvůli praktičnosti a téměř žádné antikorozní ochraně jsem se s ní rozloučil. Jen si v RSu nemůžu zvyknout na sedačky, sedím nějak moc vysoko...prostě se tam nemůžu usádlit, v E36 byly sicny fakt suprový...a podvozkově RSo taky trošku zaostává:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Ty už ji prodáváš? http://www.sportovnivozy.cz/12603-skoda-octavia-rs-18t-praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Ty už ji prodáváš?http://www.sportovnivozy.cz/12603-skoda-octavia-rs-18t-praha To je inzerát původního majitele, asi ho z téhle stránky zapomněl vymazat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Počkej ty nejsi Lukáš Hrachovec??? Já auto prodal nějak v průběhu července jemu, takže už je zase jinde??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Počkej ty nejsi Lukáš Hrachovec??? Já auto prodal nějak v průběhu července jemu, takže už je zase jinde??? ;) Ne ne, nejsem...Chtěl jsem to auto koupit už když jsi ho prodával ty, ale bohužel bylo strašně rychle pryč. Když se nedávno opět objevilo v inzerci, tak jsem neváhal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 no tě prsk :lool: jináč hezký bávo si měl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 no tě prsk :lool: jináč hezký bávo si měl :lool: Dík, byl to mazel a sežral spoustu peněz, škoda ho, ale pokrok nezastavíš:-) Původně jsem chtěl E46 v Mpaketu v touru bo sedan má na prd kufr, ale sehnat auto podle mých představ bylo skoro nemožný (když jo, tak zase cena byla dost jinde) tak jsem skočil do RSa...a nelituju, i když báwo je prostě báwo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 třeba se někdy v budoucnu ještě k báwu vrátíš ..co ty víš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 třeba se někdy v budoucnu ještě k báwu vrátíš ..co ty víš :lool: Tak určitě bych jednou chtěl, uvidíme jak to bude s financema...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 moc hezky auto a koberecky at slouzej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.