hensel Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 sakra Peťo co je s pinďou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 jo v poho .. phone ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 octa 1 .. 2.0 benzín ... přední náprava ... brzdy atd... zákazník opravdu z daleka .. a už u mně byl a letos přijel znovu .. tomu říkám věrný zákazník .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 jedna známá octa petera .. oprava alarmu Magicar ... :) .. nakonec vše dobře dopadlo .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 draku mraku, jde mi tam tak nějak špatně dvojka a čtyřka copa to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 draku mraku, jde mi tam tak nějak špatně dvojka a čtyřka copa to zkoušel jsi šlapat na spojku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 díky, mě nenapadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jedna známá octa petera .. oprava alarmu Magicar ... ;) .. nakonec vše dobře dopadlo .. :D on ji jeste ma jo?? to je taky drzak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 draku mraku, jde mi tam tak nějak špatně dvojka a čtyřka copa to Asi by to chtělo promazat lanovody ... poprípadě doštelovat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 on ji jeste ma jo?? to je taky drzak jo jo ještě má ... a pořád jezdí .. sem tam nějaký ten servis bežná udržba .. šlape... mu to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ja si na O1 taky nestezuju jezdi to paradne a s ESP to bude jeste lepsi BTW Petre troufnes si na to? Uz mam vsechny dily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ja si na O1 taky nestezuju jezdi to paradne a s ESP to bude jeste lepsi BTW Petre troufnes si na to? Uz mam vsechny dily :P no uvidíme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Už se perou??Už se perou?? ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 však počkej až otevřeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 už jsem otevřel ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 a přezouváš gumy od rána do večera ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 už jsem otevřel ;) :) sákryš, škoda že jsem to nevěděl v sobotu jsem měl defekt - mohl jsem ti udělat busines :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Nebudeme se plést Garnymu do tématu.Zatím je otevřeno neoficiálně pro známé atd-testování provozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 říkáš místo koz pod auto dáváš kyrpíče? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 (upraveno) No zatím jsem přezul jen pár aut,jinak taky běžný servis.Zítra desky na GolfuV,nefunkční světla na Pasatu B 5,5.Chci se spíše věnovat normál.servisu než pneu,to bude asi dělat kolega,ale vše uvidí čas. Jinak jak to bude offiko,chystáme pro členy nějaké slevy atd,ale to se dozvíte později. Jinak už dost,je to Garnyho téma a stránka Upraveno Říjen 18, 2009 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Martyp a jeho fakír ... jsem tu vyhrabal .. .foto ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 No zatím jsem přezul jen pár aut,jinak taky běžný servis.Zítra desky na GolfuV,nefunkční světla na Pasatu B 5,5.Chci se spíše věnovat normál.servisu než pneu,to bude asi dělat kolega,ale vše uvidí čas.Jinak jak to bude offiko,chystáme pro členy nějaké slevy atd,ale to se dozvíte později. Jinak už dost,je to Garnyho téma a stránka noo děkuji .. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 jeden superbík na servísek a okénko ... honzíkův... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 no uvidíme.... Tak ESP sme tam s Frantiskem narvali a chodi dobre, jen trubicky k zadnim kolum sem prihnul aby dosahly na misto nove ridici jednotky brzd a nedela to dobrotu - blokovani funguje, ale odblokuje az az cca 2s misto hned u prednich kde sme trubicky dali hned origo na 4x4 tak tam to maka jak ma, tak bych se k tobe stavil na vymenu trubicek k zadnim kolum? :) Jak si na tom s casem? Ale byl to neskutecnej 17 hodin trvajici porod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Tak ESP sme tam s Frantiskem narvali a chodi dobre, jen trubicky k zadnim kolum sem prihnul aby dosahly na misto nove ridici jednotky brzd a nedela to dobrotu - blokovani funguje, ale odblokuje az az cca 2s misto hned u prednich kde sme trubicky dali hned origo na 4x4 tak tam to maka jak ma, tak bych se k tobe stavil na vymenu trubicek k zadnim kolum? Jak si na tom s casem? Ale byl to neskutecnej 17 hodin trvajici porod :) Jakej františek ... ???no s časem trochu boj .. ale zavolej a nějak to domluvíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Kamarád na octě chytil srnku .. levej xenon K.O. .... new korpus .. ostatní se muselo přehodit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 servis opravuje i jiné značky nejen vw atd.... MB S 400 V8 cdi ... docela šlapě pěkně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Jakej františek ... ???no s časem trochu boj .. ale zavolej a nějak to domluvíme... FrantisekM - na foru jednou psal ze to narval do svoji octy - kontaktoval sem ho a namontovali sme to - hral sem si s tim na parkovisti a musim rict je to vyborna zalezitost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 FrantisekM - na foru jednou psal ze to narval do svoji octy - kontaktoval sem ho a namontovali sme to - hral sem si s tim na parkovisti a musim rict je to vyborna zalezitost hmmm hustý .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 jedna A4 3.0 tdi na opravu klimy a nějaké drobnosti.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.