Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Astra cajk, vše neustále bez problémů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Ano to je pravda ..odchází dost často .. Díky. Hned po ránu ho potěším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Astra cajk, vše neustále bez problémů :) Tak to je dobře .... Akce astra: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 jéé, ty si ji i vyfotil, holku jednu boulovatou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 jéé, ty si ji i vyfotil, holku jednu boulovatou :) joj.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 po odmlce ... . času málo .. opel day pokračuje .. opel vectra .. výmněna klima kompresoru a asi 3 trubek .. rozebrat půl auta .. voser .. ale nakonec se vše opravilo ... ale opel .. no nic moc práce... dokončení ... přístup jak k penězům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 richard a jeho OII přijel na servis .. při kontrole jsem objevil .. trochu závada s trubkou není moc dobré pro turbo .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Vojta na návštěvě poštelovat new podvozek a ukázat nová kola ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Je hele :) je fakt ze pak si to jeste hodne sedlo po ujeti par km... :) Jinak koukam u ty Richardovo OII ta sama zavada s trubkou jako u me... Cim to..,? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Je hele :) je fakt ze pak si to jeste hodne sedlo po ujeti par km... :) Jinak koukam u ty Richardovo OII ta sama zavada s trubkou jako u me... Cim to..,? Vojto, škoda že nejsou všude takové silnice jako těch 150m u Petra, že? to se to jelo po novém, rovném asfaltu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Je hele :) je fakt ze pak si to jeste hodne sedlo po ujeti par km... :) Jinak koukam u ty Richardovo OII ta sama zavada s trubkou jako u me... Cim to..,? no důvodů je několik .. 1,je to tam dost našponované 2,jak se pohybuje motor dopředu a dozadu pořád za to tahá ... 3, ale hlavně konstkručně dle mého málo zajistěno .. drží to jen ta pružinka na dvou místech proti sobě a to ještě tak plochou 1 cm.. a další je tam tlak cca 1 bar . Tak asi proto .. :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Vojto, škoda že nejsou všude takové silnice jako těch 150m u Petra, že? to se to jelo po novém, rovném asfaltu Jojo to by byla krasa u Petra je to ted obrovsky rozdil oproti tomu co bylo driv tam jsem mel trochu problem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 trocha s Archívu .. když přijel pan Amog ... servis atd .. podvozek .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Nazdar pane potřeboval bych poradit! Na OI 1.6 74KW 97 rok se mi občas stane že to jako při akceleraci najednou nechce jed mám plnej a netáhne. Vyšlápnu spojku prošlápnu plyn a srovná se to. Dělá to při rozjezdu na jedničku i při dvojce nebo trojce když musím přibrzdit a pak přidat. Někdy to dva dny nic neudělá a někdy je to třikrát za den... Klapku jsem vyčistil ale nepomohlo to. Vag píše něco o lambda sondě ale nechce se mi ji hned kupovat protože to stejné dělal kámošce Yaris a výměna lambdy podle diagnostiky závady nepomohla nakonec to byla váha vzduchu! Vím že se to blbě odhaduje čím to je ale každá rada dobrá už mě to dost točí jak přítulka furt remcá že jí to zas nejelo... Díky za radu!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 cus panacku, vcera jsem predaval tvuj kontakt znamemu kvuli servisu Viana tak ti snad bude volat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 taky jsem pár lidem dal číslo na Petra a doufám, že se na mě neodvolávali. Nerad bych dostal montpákou po hlavě, protože to zrovna lidi se škodovkama nebyli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 taky jsem pár lidem dal číslo na Petra a doufám, že se na mě neodvolávali. Nerad bych dostal montpákou po hlavě, protože to zrovna lidi se škodovkama nebyli :D no to je mi jasné .. zrovna mi tady stojí jeden nepojízdej opel.... :-))) Nazdar pane potřeboval bych poradit! Na OI 1.6 74KW 97 rok se mi občas stane že to jako při akceleraci najednou nechce jed mám plnej a netáhne. Vyšlápnu spojku prošlápnu plyn a srovná se to. Dělá to při rozjezdu na jedničku i při dvojce nebo trojce když musím přibrzdit a pak přidat. Někdy to dva dny nic neudělá a někdy je to třikrát za den... Klapku jsem vyčistil ale nepomohlo to. Vag píše něco o lambda sondě ale nechce se mi ji hned kupovat protože to stejné dělal kámošce Yaris a výměna lambdy podle diagnostiky závady nepomohla nakonec to byla váha vzduchu! Vím že se to blbě odhaduje čím to je ale každá rada dobrá už mě to dost točí jak přítulka furt remcá že jí to zas nejelo... Díky za radu!!! ;) hele kámo 1.6 je docela peklo .. mraky věcí co to může dělat.. to ,že klapku vyčistíš ještě neznamená ,že je problém vyřešen -- a zrovna klapka odchází u tohoto motoru docela často .. lambdy neřeš vyhozené peníze .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Prosím tě mám problém s naklápěním světel. Němáš prosím tě schéma zapojení toho motůrku? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Sharan no opravě klima .. trubky K.O. častá závada ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Je mi to jasný holt budeme muset zkoušet kde je zrada :( . Aspoň že s těma lambdama jsme za jedno taky si myslím že je to na prd měnit je. Uvidím jestli na to budu mít nervy nebo to pošlu do světa... Díky za radu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Sharan no opravě klima .. trubky K.O. častá závada ... njn, to je pěknej ementál, bohužel u těhlech aut klasika a ne zrovna levná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Prosím tě mám problém s naklápěním světel. Němáš prosím tě schéma zapojení toho motůrku? Dík asi nej problém bývá v samotném motůrku ... njn, to je pěknej ementál, bohužel u těhlech aut klasika a ne zrovna levná tak to je jasný .. trubky jedině new a origo .. to není nikdy levné ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Hmm, tak to ti teda pěkně děkuju :lool:. Asi nejde nějak prozkoušet? Zkoušel jsem ho rozebrat a motůrek jako takovej se točí na obe strany v pohodě. ale jak ho složim dokupy a dám do světla tak nic. Už mám v záložkách motůrek v CC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 tak velká novinka která se tu jich zmiňovala byly vystavba new ulice k servisu .. No trochu to skomplikovalo dění a prac aktivitu ale výsledek je super... Po 35 letech úspěch .... :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 už se to pokládá ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 No konečně!!!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 malej, jak si obhlíží novej koberec :)) ale silnice je super, to je fakt a hned se k vám líp jezdí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Takhle kdyby to vypadalo všudeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 No konečně!!!!! :D tak silnice se dělala období duben - červen .. na více etap .. ale je to .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 krásná příjezdovka, výborný servis, znovu děkujeme velmi pěkně a uctivě pane majstr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.