Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Je hele :) je fakt ze pak si to jeste hodne sedlo po ujeti par km... :)

Jinak koukam u ty Richardovo OII ta sama zavada s trubkou jako u me... Cim to..,?

Vojto, škoda že nejsou všude takové silnice jako těch 150m u Petra, že? to se to jelo po novém, rovném asfaltu

Odkaz ke komentáři

Je hele :) je fakt ze pak si to jeste hodne sedlo po ujeti par km... :)

Jinak koukam u ty Richardovo OII ta sama zavada s trubkou jako u me... Cim to..,?

no důvodů je několik .. 1,je to tam dost našponované

2,jak se pohybuje motor dopředu a dozadu pořád za to tahá ...

3, ale hlavně konstkručně dle mého málo zajistěno .. drží to jen ta pružinka na dvou místech proti sobě a to ještě tak plochou 1 cm.. a další je tam tlak cca 1 bar .

Tak asi proto .. :-))))

Odkaz ke komentáři

Nazdar pane potřeboval bych poradit!

Na OI 1.6 74KW 97 rok se mi občas stane že to jako při akceleraci najednou nechce jed mám plnej a netáhne. :angry: Vyšlápnu spojku prošlápnu plyn a srovná se to. Dělá to při rozjezdu na jedničku i při dvojce nebo trojce když musím přibrzdit a pak přidat. Někdy to dva dny nic neudělá a někdy je to třikrát za den... Klapku jsem vyčistil ale nepomohlo to. Vag píše něco o lambda sondě ale nechce se mi ji hned kupovat protože to stejné dělal kámošce Yaris a výměna lambdy podle diagnostiky závady nepomohla nakonec to byla váha vzduchu!

Vím že se to blbě odhaduje čím to je ale každá rada dobrá už mě to dost točí jak přítulka furt remcá že jí to zas nejelo... :angry:

Díky za radu!!! ;)

Odkaz ke komentáři

taky jsem pár lidem dal číslo na Petra a doufám, že se na mě neodvolávali. Nerad bych dostal montpákou po hlavě, protože to zrovna lidi se škodovkama nebyli :D

no to je mi jasné .. zrovna mi tady stojí jeden nepojízdej opel.... :-)))

Nazdar pane potřeboval bych poradit!

Na OI 1.6 74KW 97 rok se mi občas stane že to jako při akceleraci najednou nechce jed mám plnej a netáhne. :angry: Vyšlápnu spojku prošlápnu plyn a srovná se to. Dělá to při rozjezdu na jedničku i při dvojce nebo trojce když musím přibrzdit a pak přidat. Někdy to dva dny nic neudělá a někdy je to třikrát za den... Klapku jsem vyčistil ale nepomohlo to. Vag píše něco o lambda sondě ale nechce se mi ji hned kupovat protože to stejné dělal kámošce Yaris a výměna lambdy podle diagnostiky závady nepomohla nakonec to byla váha vzduchu!

Vím že se to blbě odhaduje čím to je ale každá rada dobrá už mě to dost točí jak přítulka furt remcá že jí to zas nejelo... :angry:

Díky za radu!!! ;)

hele kámo 1.6 je docela peklo .. mraky věcí co to může dělat.. to ,že klapku vyčistíš ještě neznamená ,že je problém vyřešen -- a zrovna klapka odchází u tohoto motoru docela často .. lambdy neřeš vyhozené peníze ..

Odkaz ke komentáři

Prosím tě mám problém s naklápěním světel. Němáš prosím tě schéma zapojení toho motůrku? Dík

asi nej problém bývá v samotném motůrku ...

njn, to je pěknej ementál, bohužel u těhlech aut klasika a ne zrovna levná

tak to je jasný .. trubky jedině new a origo .. to není nikdy levné ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...