Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj chci se optat.. mozna to zní blbe ale ja se v tom nevyznam tak se radeji blbe ptam ;)..

Spadli mi rucicky na budících - teplota, nafta, otacky, rychlost -- bud to nechat opravit a nebo je moznost vymenit budiky..? popr. kdyz mam OI starsi model (99rok) tak tam muzu dat jen totozne budiky ? Nebo tam muzu tad i treba z roku 2004 ? to uz asi nebude pasovat ze? A kdyz bych vymenil budiky tak stav tacometru by zustal takovy jaky byl nebo se to nejak smaze?

Pro vás asi blbe otazky ale fakt tomu nerozumim a radeji se optam tady.

Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Ahoj chci se optat.. mozna to zní blbe ale ja se v tom nevyznam tak se radeji blbe ptam ;)..

Spadli mi rucicky na budících - teplota, nafta, otacky, rychlost -- bud to nechat opravit a nebo je moznost vymenit budiky..? popr. kdyz mam OI starsi model (99rok) tak tam muzu dat jen totozne budiky ? Nebo tam muzu tad i treba z roku 2004 ? to uz asi nebude pasovat ze? A kdyz bych vymenil budiky tak stav tacometru by zustal takovy jaky byl nebo se to nejak smaze?

Pro vás asi blbe otazky ale fakt tomu nerozumim a radeji se optam tady.

Díky moc.

Jak už psal kolega novější určitě nejde bez uprav .. atd Doporučuji opravu padlých ručiček .. je to docela častá závada na těchto budíkách ..

Odkaz ke komentáři

GARNY dekuji!

GARNY SERVIS muzu jen DOPORUCIT a jsem rad, ze tohoto pana osobne znam a uz NIKDY nikam jinam auto davat NEBUDU. I kdyz to mam ke Garnymu cca 90km, tak i presto se mi za nim vyplati jezdit. Nebot jeho SLUZBY jsou EXCELENTNI a prace 100%ni. :palec:

Jestli doted nekdo vahal, zda tento SERVIS navstivit, tak jednoznacne ANO!

Ale zase mi Garnyho moc NEUZENTE, at ma jeste nejakou tu energii na meho "CERNOUSKA". :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Garny je bůh a největší frajer,,,, moc děkuji pane, vše OK, voda se neztrácí, oleje není více, těsnění těsní, ale stejně to ještě raději nehoním, jen do 3.200ot., teprve jsem ujel 500km, ale jede to tišeji

Tak hlavně ,že spokojenost a že to klape ... už musím ty fotky ... jáá to nestíhám .. :-))))

Odkaz ke komentáři

Môžem otázku k tomu Touaregu - ako sa prejavovalo to vadné servo? Známy má tiež 7L R5 TDI a zrovna pred pár dňami spomínal, že mu pri točení volantom na jednu stranu ako keby zadrhávalo servo a kolesá sa nenatáčali rovnomerne, ale tak nejak skokovo...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...