garny Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Opět vw sharan .. trubky klima ... spodní pod autem k zadnímu vyparníku ... je to maso .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Fabia II montáž zamykání construct ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Ahoj Garny, tak dneska jsem se uz nic noveho se stojicim passatem nedozvedel. Pokud to bude kolega dal resit, tak te budu doporucovat a samo informovat.. zatim diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 Ahoj Garny, tak dneska jsem se uz nic noveho se stojicim passatem nedozvedel. Pokud to bude kolega dal resit, tak te budu doporucovat a samo informovat.. zatim diky... o.k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Ahoj chci se optat.. mozna to zní blbe ale ja se v tom nevyznam tak se radeji blbe ptam ;).. Spadli mi rucicky na budících - teplota, nafta, otacky, rychlost -- bud to nechat opravit a nebo je moznost vymenit budiky..? popr. kdyz mam OI starsi model (99rok) tak tam muzu dat jen totozne budiky ? Nebo tam muzu tad i treba z roku 2004 ? to uz asi nebude pasovat ze? A kdyz bych vymenil budiky tak stav tacometru by zustal takovy jaky byl nebo se to nejak smaze? Pro vás asi blbe otazky ale fakt tomu nerozumim a radeji se optam tady. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 novější dát nemůžeš a stav kilometrů nezůstane stejný, bude ten z dalších budíků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Ahoj chci se optat.. mozna to zní blbe ale ja se v tom nevyznam tak se radeji blbe ptam ;).. Spadli mi rucicky na budících - teplota, nafta, otacky, rychlost -- bud to nechat opravit a nebo je moznost vymenit budiky..? popr. kdyz mam OI starsi model (99rok) tak tam muzu dat jen totozne budiky ? Nebo tam muzu tad i treba z roku 2004 ? to uz asi nebude pasovat ze? A kdyz bych vymenil budiky tak stav tacometru by zustal takovy jaky byl nebo se to nejak smaze? Pro vás asi blbe otazky ale fakt tomu nerozumim a radeji se optam tady. Díky moc. Jak už psal kolega novější určitě nejde bez uprav .. atd Doporučuji opravu padlých ručiček .. je to docela častá závada na těchto budíkách .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Jj díky pánové. Opravu jsem si již domluvil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 prej zase budou zítra Opel days :D tak se zastavíím noo :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 GARNY dekuji! GARNY SERVIS muzu jen DOPORUCIT a jsem rad, ze tohoto pana osobne znam a uz NIKDY nikam jinam auto davat NEBUDU. I kdyz to mam ke Garnymu cca 90km, tak i presto se mi za nim vyplati jezdit. Nebot jeho SLUZBY jsou EXCELENTNI a prace 100%ni. Jestli doted nekdo vahal, zda tento SERVIS navstivit, tak jednoznacne ANO! Ale zase mi Garnyho moc NEUZENTE, at ma jeste nejakou tu energii na meho "CERNOUSKA". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 Garny je bůh a největší frajer,,,, moc děkuji pane, vše OK, voda se neztrácí, oleje není více, těsnění těsní, ale stejně to ještě raději nehoním, jen do 3.200ot., teprve jsem ujel 500km, ale jede to tišeji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Garny je bůh a největší frajer,,,, moc děkuji pane, vše OK, voda se neztrácí, oleje není více, těsnění těsní, ale stejně to ještě raději nehoním, jen do 3.200ot., teprve jsem ujel 500km, ale jede to tišeji Tak hlavně ,že spokojenost a že to klape ... už musím ty fotky ... jáá to nestíhám .. :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomkulitom Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 2 garny: Prosím uměl by si přehrát FW v Boleru? Nebere mi žádné karty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 2 garny: Prosím uměl by si přehrát FW v Boleru? Nebere mi žádné karty. bohužel .. elektro už moc nedělám .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Petr promine, ale SW v Boleru umí jen ve škodovce, zkus to tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak konečně jsem se k tomu taky dostal ... Akce Sejvi ... po cestě z roskoše se trochu nezadařelo ...:-)))) trochu předeček ... ,trochu střecha, air bag .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Golf 4 GTI .. předeček K.O. Ty chladiče a klima relé .. nechápu jak tohle mohlo fungovat .. ????? Golf 4 ..opraveno .. xenony opraveny .. skoro vše nové .. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 OII na opravu předku nějaké plechy plus lak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Oprava servo pumpy na VW touareg 2.5 TDI docela prácička ..rozebrat půl motoru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 jé Turek, Garny prosím, pošli mi cenovku na výměnu spojky u tohoto auta, viz. naše sms, díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 brzy se ohlásím už na mě pár dní pípá "SERVIS NYNÍ" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 brzy se ohlásím už na mě pár dní pípá "SERVIS NYNÍ" joj jednou za rok .. se hold musí ... co baterka ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Môžem otázku k tomu Touaregu - ako sa prejavovalo to vadné servo? Známy má tiež 7L R5 TDI a zrovna pred pár dňami spomínal, že mu pri točení volantom na jednu stranu ako keby zadrhávalo servo a kolesá sa nenatáčali rovnomerne, ale tak nejak skokovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Tureg servo uplně K.O.hlavně teklo jak necky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 joj jednou za rok .. se hold musí ... co baterka ?? no Peťo zatím drží až se docela divím jinak ych volal ;-) a hlavně dovezu to co jsme se baviliLucka to připravila něco se jí i vrátilo od holek ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 no Peťo zatím drží až se docela divím jinak ych volal ;-) a hlavně dovezu to co jsme se baviliLucka to připravila něco se jí i vrátilo od holek ;-) O.K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 new family car ... i na prodej ... viz.cekce bazar .. :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 to už si stihnul Gowsterovu RSku i přestříkat jo? :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 to už si stihnul Gowsterovu RSku i přestříkat jo? :))) no to víš ...červená moc nefrčí ... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 OII rs na rozvody.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.