Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 prosím tě, z čeho jsou tyhle sylentbloky? měnil jsem origo za origo a po půl roce jsou nic moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 prosím tě, z čeho jsou tyhle sylentbloky? měnil jsem origo za origo a po půl roce jsou nic moc ;) výrobní tajemství ... si dělám doma sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 ;) ne tak jsou to Audi TT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ford fokus ... zadní ložiska za super cenu ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 výrobní tajemství ... si dělám doma sám máma něco uvaří v rendlíku a ty to zaleješ oki, TT, příště budu moudřejší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 servis opravuje i auta staršíš značek ... trocha nepozornosti .. a auto v obrubníku ... každé kolo nikde jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 máma něco uvaří v rendlíku a ty to zaleješ :D :D oki, TT, příště budu moudřejší :) jo jo přesně .. trocha guma asvaltu ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 jedna kamarádova O1 LaK .. výmně silembloků za dost lepších .... a výmněna kosti .. praskla potvora... :D jen pro info .. tento vůz byl napojen na střední diagnostiku ... :lool: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Zdravim, kamos ma problem, nevim kam to umistit, snad Garny by s tim mohl mit nejake zkusenosti...? Jedna se o Seat Toledo, 1.9 TDI, (ten posledni model, takovej ten divnej, jak Altea), chip od Cimbu, a ted mu klouze spojka. Jaka jsou mozna/vhodna reseni ? Nova origo spojka a menit vzdycky kdyz zacne klouzat? Nova origo spojka z nejakyho leona napr., proste nejaka ktera je zvykla drzet vetsi Nm ?? (Jde to vubec?) Nova spojka jineho vyrobce, ktera to udrzi a bude mit +- stejnou zivotnost ? Prehrat puvodni soft a vratit auto kam patri ? :-) Dekuje za kazdou radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Zdravim, kamos ma problem, nevim kam to umistit, snad Garny by s tim mohl mit nejake zkusenosti...? Jedna se o Seat Toledo, 1.9 TDI, (ten posledni model, takovej ten divnej, jak Altea), chip od Cimbu, a ted mu klouze spojka. Jaka jsou mozna/vhodna reseni ? Nova origo spojka a menit vzdycky kdyz zacne klouzat? Nova origo spojka z nejakyho leona napr., proste nejaka ktera je zvykla drzet vetsi Nm ?? (Jde to vubec?) Nova spojka jineho vyrobce, ktera to udrzi a bude mit +- stejnou zivotnost ? Prehrat puvodni soft a vratit auto kam patri ? :-) Dekuje za kazdou radu... Ahoj tak záleží kolik má cca koníků ... Pak další věc jak jezdí ... Pak kolik najel na původní spojku .. takže možností je mnoha taky záleží kolik chce zainvestovat ... více méně co jsi psal za možnosti je reálné všechny ... dát spojku tu samou ,nebo z jiného modelu ,sowt no to bych asi neřešil a nebo existujou i jiní výrobci a jiné materialy jako napr .. sklo keramika atd... Každopádně rozebrat .. a zjistit co je tam za spojku a pak řešit jakou kterou atd .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak je to puvodne 77kW, po uprave udajne 117kW, puvodne 250 Nm a po uprave 325 Nm. Spojka je puvodni z fabriky, najeto 68.000km, ve 40.000 chip, tj. po 28.000 od chipu zacla klouzat... Neni to zadnej zavodnik, tak nejaka keramika asi nema smysl, spis co je nejvyhodnejsi z hlediska nakladu a vydrze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak je to puvodne 77kW, po uprave udajne 117kW, puvodne 250 Nm a po uprave 325 Nm. Spojka je puvodni z fabriky, najeto 68.000km, ve 40.000 chip, tj. po 28.000 od chipu zacla klouzat...Neni to zadnej zavodnik, tak nejaka keramika asi nema smysl, spis co je nejvyhodnejsi z hlediska nakladu a vydrze... No tak může se tam dát něco co tam mněl .. ale musí počítat stím ,že ten krouták tam je ... a že po nějakým čase nobo km to může zase klouzat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 jeden supík na manžetu poloosy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 tak poslední dobou opravuji samé fiaty ... fiat scene .... první fiat stilo .... drobnej servis ... vymněnit žárovku je opravdu jen pro fach manna alias ruka saxsana .... :) ;) Na tomto voze byla provedena montáž blu HF parrot ... což jsem nestihl s dokumentovat s důvodu ,že jsem montáž neprováděl já ... byl jsem již zdravotně zdrcen ... což ale žádnej med... ono totiš třeba orig radio nemá např: spínané plus a další italské vychytávky ... demontáž dílů taky mazec ... zlaté VW .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 jeden supík na manžetu poloosy ... krasavec pane jo, tato barva býti moc pěkná jak ti je, už lepší??? asi příští týden by jsme se zastavil na olej a filtry, prosím pěkně pane vedúcíííí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Jo to je hned jiná práce ,když auta létají ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 krasavec pane jo, tato barva býti moc pěkná jak ti je, už lepší??? asi příští týden by jsme se zastavil na olej a filtry, prosím pěkně pane vedúcíííí ;) no snad už lépe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 A konečně foto Petr 81 a jeho přestavba klima na klimatron ala rolbař ... já jen méédium ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 další fiat scene ... Punto .... tentokrát oprava chlazení ... a tesnění víka ventilů ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirbe Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Jo to je hned jiná práce ,když auta létají ... to je slusny :D peknej hever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Chlape ze tobe ten Fiat zacal platit abys ho propagoval oproti koncernu? ;))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 jinak maxik zahlasil servis za 1500 km - a to mam od te posledni u tebe po 30000 najeto jen 16000 netusis proc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Chlape ze tobe ten Fiat zacal platit abys ho propagoval oproti koncernu? )) fiat u mně doma moc nééééé ;) .... když Ital tak jedině .. ferrari nebo lambo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 jinak maxik zahlasil servis za 1500 km - a to mam od te posledni u tebe po 30000 najeto jen 16000 netusis proc? hmmm kouknem do budíků .. když tak přenastavíme .. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 (upraveno) A konečně foto Petr 81 a jeho přestavba klima na klimatron ala rolbař ... já jen méédium ... také bych si dal to médium :) dneska proběhlo další médium tentokrát na mé, co si garny odsál, to zase hezky vrátil :) ... a něco přidal Upraveno Listopad 18, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Teda kluci co vy si tam vsechno delate - ja se snad zacnu cervenat :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Teda kluci co vy si tam vsechno delate - ja se snad zacnu cervenat ;))) :) snad to nebude tak horké .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 další fiat scene .. tentokrát dukato ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 jeden taxi superb ... s pěknýma kilometrama ... původní turbo :) ... jsem nechápal ..... když jsem si sednul na sedadlo řidiče .. ..jak když sedíte na dvou železech ... takovej je skoro každej taxík ... proprděna sedačka .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 jeden taxi superb ... s pěknýma kilometrama ... původní turbo :) ... jsem nechápal ..... když jsem si sednul na sedadlo řidiče .. ..jak když sedíte na dvou železech ... takovej je skoro každej taxík ... proprděna sedačka .... :) JJ a potom pujde po konci kariery do Acek s tacho nastavenym na 120000 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.