Postman007 Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Díky Petře za servisní prohlídku mého vozu a také díky za odhalení problému s tchánovo "vařícím" autem. Oba jsme byli jak se servisem, tak s opravou, rychlostí opravy a cenou spokojeni Moje klepání od ramene náprav tak na 98% ustalo, ale ještě bude asi zapotřebí vyměnit nějaký silentblok, protože když to pošlu naprudko do zatáčky tak to někdy lehce klepne. V říjnu se ozvu a doladíme to i s tou zabezpečovačkou jak jsme o ní mluvili, teď v září to mám nabitý. Ještě jednou díky Petr D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Vojta opět .... prej trochu nahoru .. na tu zimu .. namontován origo standard... nooo docela nezvyk .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 trocha problém všech OII ..zatuhlá zadní náprava ... geo.zadní náprava se na poprvé nezdařilo ... Vojta si udělal radost .... rozdíl??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Tak bělouše jsem vymydlil a jede na svojí poslední letošní jizdu pěkně zazimovat ... tak zase na jaře 2015.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 malej jak uz majetnicky saha na ty druhy fotce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 malej jak uz majetnicky saha na ty druhy fotce :) to víš ..už si dělá nároky .... jsem mu řekl ,že až bude mít 18 + řidičák a nebude moc zlobit tak bude jeho ... noo ale nevím zda za 13 let bude ještě o to zájem ... a hlavně nevím jak to bude s eko ... za chvilku ,už se stím nebude moc kde jezdit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Fabie II los čorkasos ... air se hodí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Tak to je mazec... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 a dokonca auto z Blavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MNIOS Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Ahoj :) dotaz: Vikend 2,3,4.ledna budu v Praze. Potrebuju udelat servis na okte II 1.6TDI CR . Mel bys cas? Potrebuju : novej zadni sterac, vymena oleje, vymena vsech filtru,kontrola jestli je auto celkove ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 Zdravím .... Pro objednávky na servis ,je potřeba volat na 777005887 ..... Ahoj :) dotaz:Vikend 2,3,4.ledna budu v Praze.Potrebuju udelat servis na okte II 1.6TDI CR .Mel bys cas?Potrebuju : novej zadni sterac, vymena oleje, vymena vsech filtru,kontrola jestli je auto celkove ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Key Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Včera odevzdána Garnymu Octavia I, bez fungující spojky. Celkem zábavná jízda k němu :-) hlavně modlení před semaforama ať tam ta zelená vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Key Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Včera opraveno :-) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 zdravím ... hlavně ať slouží .... Včera opraveno :-) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 (upraveno) Čau Garny chtěl bych se zeptat na názor: Octavia 1 RS (AUQ) Auto má čerstvě po rozvodech (klínový, drážkový, napínák, pumpa výměna - SKF, GATES ) cca 1000km najetu a začal jsem si všímat jiného zvuku z motoru. Auto jezdí normálně ale ten zvuk je prostě jiný. Rád bych věděl o co jde. není to moje video, ale je to absolutně totožný zvuk. Nenapadá co by to mohlo být ? Klidně přivezu po víkendu na živé poslechnutí... Upraveno Březen 6, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 video jako dobrý ale takle fakt nevím .... to hle chce vždy videt slyšet na živo .... Čau Garny chtěl bych se zeptat na názor: Octavia 1 RS (AUQ) Auto má čerstvě po rozvodech (klínový, drážkový, napínák, pumpa výměna - SKF, GATES ) cca 1000km najetu a začal jsem si všímat jiného zvuku z motoru. Auto jezdí normálně ale ten zvuk je prostě jiný. Rád bych věděl o co jde. není to moje video, ale je to absolutně totožný zvuk. Nenapadá co by to mohlo být ? Klidně přivezu po víkendu na živé poslechnutí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest silvogajdosik Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Ahoj všem na novém foru ..... Kontakt na mně : tel 777005887 na tomto telefonu jsem téměr pořád... spíše v prac době : 8 hod - 19 hod .... PO - PA po tel. domluvě i jindy.. díky garny ... Ahoj prosim ta mam taky problem s mojou oktaviou 1,9tdi 74kw 2006 rocnik. Strasne mi tam blbne startovanie. Vzdy ked prvykrat startujem a niekam idem chyti na prvykrat ale akonahle ju zhasnem a skusim startovat znovat uz mi nechce chytit musim ju startovat cez plynovy pedal aby chytila. Niekedy pocas jazdy mi dokonca zacne trhat auto ako by stracalo vykon a raz mi dokonca v 50ke uplne zhasol motor. Beham s tym po servisoch ale nikto mi nevie povedat cim to moze byt pretoze vzdy ked pridem do servisu zrovna poslucha.Prosim ta nemas s tym skusenosti, popripade nevedel by si mi poradit co by to mohlo zapricinovat? Dakujem pekny zvysok dna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
preshing Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat na kolik vyjde prohlídka vozu technikem? Zkontrolovat kde je co špatně a popřípadě napíchnout na počítač? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Dobrý den .. tak vše záleží na okolnostech ,zda prohlídka ,je u nás nebo v jiném servise - bazaru),zda se tam musí dojet,taky kolik času se stím stráví atd.. Pro více info mně kontaktujte na 777005887 a nějak to domluvíme ... zatím Zdravím, chtěl bych se zeptat na kolik vyjde prohlídka vozu technikem? Zkontrolovat kde je co špatně a popřípadě napíchnout na počítač? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ignacius Odesláno Říjen 24, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2015 Pánové a samozřejmě i dámy, Octavku mám asi měsíc, takže tohle je můj první příspěvek. A jasně si ho zaslouží Petrova práce, jeho přístup, ochota a vůbec všechno, co si člověk od návštěvy servisu může přát. Absolvoval jsem zatim jen rozvody, ale jistě se budu vracet. Takže velké diky za vše a doporučuji! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Tak zase po delší odmlce ... Do servisu mi přijela tahle pěkná oII ... Je to rok 2011 ... nevím ale něco se mi naní nezdá .. tak schválně kdo pozná 5 rozdílů ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Klasicka Tour-ka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Já ani netušil, že se v roce 2011 dělaly O2 před face. U O1 byly tour-ky normálně,ale u O2 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 taky tak, tour se dělala od podzimu 2010 do jara 2012, pár kusů bylo vyrobeno i v rámci MR2013 květen/červen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Noo to pro tebe neplatilo ... ty taky všechno víš ... :palec: ... Ke mně osobně se takové auto dostalo poprvé ... a nejvíc mně zaujala ta čirá okna ... pěknej hnus .. takovej nezvyk :-) taky tak, tour se dělala od podzimu 2010 do jara 2012, pár kusů bylo vyrobeno i v rámci MR2013 květen/červen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 to akoze nema vobec tonovanie okien? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 tak jsme konečně odladili tu mojí potvoru....Péťo díky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Nemáš zač ty stará vojno ... Jinak scout už čeká ... tak jsme konečně odladili tu mojí potvoru....Péťo díky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Výmněna zadních paken + bubnů ... akorát to něšlo moc standartně rozebrat , tak jsem musel použít hrubou sílu ala flexa ... :-) Německý zákazník a jeho passat CC R line ... střiky k.o. .. Auto pěkné ale trochu málo místa na mně .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Passat na výměnu čelního okna - výhřívané . trochu spešl .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.