Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Ještě jednou děkujeme za záchranu, šrouby stále vozím v autě jako odstrašuící případ a artefakt, kterého se dotknul sám velký Garny ;) V sobotu to musí ještě uzavřít panáček :D dám si, dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 šroubem do hlavy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Pro velký uspěch opět fiat scene ... fiat doblo 1.9 D na spojčičku .... jo jo není nad to když vám zaměstnanec stojí pořád na spojce .. to pak se dělá spojka skoro každej rok ... Timto vyhlasuju fotosoutez o nejlepsi fotku Garnyho ve Fiatu. Je to jasny pripad vrchni prchni na foru jezdi octavkou, ale ve skutecnosti turuje Fiaty co to jde! ;) :D Kdo k tomu jeste najde garnyho garaz na fiatforu bude pochvalen dle hesla byl pristizen bude mu ustrizen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Ještě jednou děkujeme za záchranu, šrouby stále vozím v autě jako odstrašuící případ a artefakt, kterého se dotknul sám velký Garny V sobotu to musí ještě uzavřít panáček :D hmmm celá akce v ohrožení ... malej je nachlazen a já dobírám antibio takže asi nějaká velká chlastačka nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 tak něco málo poznatků s vánoční besídku OC klubu ..... Akce super jako vždy ... Jedna zajímavost kterou nám kolega rolbař ukázal po cestě ... asi okolo 75 km se jede přes most pod želivkou .... nikdy jsem netušil že pod mostem je ještě jeden most ... dva mosty nad sebou ... druhý most se využívá jen s 50% pro běžnou obsluhu ... jinak dle hystorie když se stavěla tato dálnice D1 což mimochodem dálnici jen s těží parodie na dálnici hrůza .. tak jim nevyšly metry a než by šly moc nahoru a dolu tak radči postavily most new .. docela pěkná zajímavost a pěkný výhled ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 A trocha vzrušení a noční akce se postaral jirka s nissanem a jeho záchranou akcí ... a pak bauvííí kterej do jisté míry bavil i mně ale pak to bohužel už trochu přeháněl no ale mít lahev rumu v těle ..tak bych mněl možná jinej názor ... Akce nissan ... nooo pohoda ..hlavně že nejsou žádné škody .... a všechno dobře dopadlo ... ;) ,jinak velké sklámání s klukama ala 4x4 ...kluci kupte si zetory ... at je to taky užitečný .... ;) :D ještě díky za taxi bauvííí .. byla docela prdel jezdit stěma otevřenejma 5 vratama ... a hlavně jak se pak v tom kalupu zabouchly ... nikdo nechápal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 něco málo s besedy .... se povídalo .... ;) a popíjelo ... dokonce se povedlo vyfotit šéfy moravského pracovního podsvětí .. a jejich ženy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 jinak těch mostů je okolo D1 víc, mrkni třeba na tohle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 supr stranky pane pituem me se tohle vzdycky libilo, takze to hezky projedu cely ;) je tam spousta zajimavost a blbosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 a ještě lepší je si to projet a projít, vesměs je asi nejlepší nedokončená dálnice Wroclav - Vídeň přes Brno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 jo jo pane ... tady jsem si dovolil malé foto s mé zahrádky .... toho tvého střepu ..... ;) :) jak tomu říkáš..... New kotouče předek .. brembo max .. samo i new destičky.... tak už to snad bude brzdit ... Nekupoval Bobajz nahodou ten vercajk v ELITu? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 ;) jinak těch mostů je okolo D1 víc, mrkni třeba na tohle :( jo jo už jsem koukal ... docela zajímavé .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Nekupoval Bobajz nahodou ten vercajk v ELITu? ;) jo to asi ne ... i když nevím .. mám pocit ,že to mněl přes někoho kdo dělá díly .... na foru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 (upraveno) já mám s brzdama vždy problémy na mé A2 píská i ferodo se zárukou proti pískání :) Upraveno Prosinec 2, 2009 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Koukám, že dáváš kombinaci Brembo+ Textar a je spokojenost? Já mohu říct, že například Brembo + Bosch píská. nepíská, brzdí, spokojenost Marty: ano je to přes dealera Elitu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 tak hlavně ,že je spokojenost .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 WV caddy .... výmněna zadních dveří za new .... tak to dopadá když máte zavozníka na draka a na bouráte si do vlastích vrat .. i třeba pražákovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 WV caddy .... výmněna zadních dveří za new .... tak to dopadá když máte zavozníka na draka a na bouráte si do vlastích vrat .. i třeba pražákovi no ale ta nova barva je dost poznat teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 to se rychle "zasere", neboj Spis tomu zavoznikovi bych to dal k uhrade to musel byt fakt vul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 no ale ta nova barva je dost poznat teda :P no ono v realu je to docela v poho .. a mimochodem auto bylo docela dost špinavé ... a tak je jasné že nová barva je vždy trochu vidět nějakou tu dobu ... ono tet ty nové barvy vodové .. jsou docela problém .. skoro vždy se musejí dělat rostřiky do dalších dílů .... tak asi ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 tak i můj bělouš musel do servisu na opravičku čerpadla ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Jedna komplet GO motoru 1.9 tdi .... 66 kw ... pokračování přístě.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 servis suzuki grand vitara .... před nějakou dobou jsem prováděl servis .... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 po nějaké době ..... je už jasné ,že tento vůz již servisovat nebudeme..... :) Ta audi A6 nedala přednost ..... :D Tak hlavně ,že se nikomu nic nestalo .... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 to je ta story, jak si mi minulý týden vyprávěl??? hmmm, pěknej rohlík z A6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Palko viděl jsem v pondělí Lízu měla se u Petra nebo ještě má moc dobře ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenny Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ta audi A6 nedala přednost ..... Ja bych teda rekla, že je to A4 osmecko Avantik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ne ne, je to A6ka tak od 99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Palko viděl jsem v pondělí Lízu měla se u Petra nebo ještě má moc dobře ;-) rozhodně lépe než u mne Jeníku, bohužel jsem prapiča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 ne ne A6 ... už face ... docela mně překvapilo ,že jaká to byla rána rychlost tak cca 80 - 90 km hod a ta vitara je docela už masivní ... tak ta audi to přežila docela good .. sice rohlík a na odpis .. ale lidi vylezli s toho v pohodě relativně .. no ono je totiš moc velký rozdíl zda bouráte do auta a nebo pěvná překážky ... ono to napálit třeba do stromu či lampy je nejhorší co může být to vetšinou dopadá tragicky ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.