kenny Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Koukám, že dáváš kombinaci Brembo+ Textar a je spokojenost? Já mohu říct, že například Brembo + Bosch píská. já jsem měl kombinaci na octě kotouče brembo max a desky textar a po 30t km desky jako nové ale kotouče vyjetý jak po 100 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 ale Palko se holt někdy ta brzdná dráha trošku více prodlouží no s tím nic nenaděláme a Peťa nějak naznačil nějakou drobnou obměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 ale Palko se holt někdy ta brzdná dráha trošku více prodlouží no s tím nic nenaděláme a Peťa nějak naznačil nějakou drobnou obměnu tak když už jsem to tak postral, tak hold jsem se s Petrem poradil a něco málo proběhlo, Líza už je zase u mne doma a tímto bych chtěl Petrovi vyjádřit upřímné a velké, uctivé poděkování a to jak za přístup, tak hlavně za slušnost a klídek, asi bylo na mně moc vidět, jak mně to sralo, že se mi nesmál, nerejpal, prostě to okoukl a řekl co a jak, je to prostě nejen fajn mechanik, ale je to i super kamarád a já si vážím toho, že mohu mu zavolat a nebo jen jej tak nazývat,, jak se říká u nás na valašsku: jsem Petrovi vděčný až za roh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Teď je otázka, jestli jsou kotouče měkké, nebo desky moc tvrdé? Takže než se sjedou desky, měníš kotouče? desky moc tvrdé a kotouče měkké špatná kombinace :D jak jou na tom kotouče ted to nevim auto jsem pred rokem a pul prodal :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 tak když už jsem to tak postral, tak hold jsem se s Petrem poradil a něco málo proběhlo, Líza už je zase u mne doma a tímto bych chtěl Petrovi vyjádřit upřímné a velké, uctivé poděkování a to jak za přístup, tak hlavně za slušnost a klídek, asi bylo na mně moc vidět, jak mně to sralo, že se mi nesmál, nerejpal, prostě to okoukl a řekl co a jak, je to prostě nejen fajn mechanik, ale je to i super kamarád a já si vážím toho, že mohu mu zavolat a nebo jen jej tak nazývat,, jak se říká u nás na valašsku: jsem Petrovi vděčný až za roh [/quo jo jo děkuji .. byla to trochu honička ve finále ale na konec se vše stihlo v čase a líza mohla odjet na výlet ... sem si tet vzpoměl ,že jsi něco povídal až si proto půjdu budu čekat s nějakým mokem a prasetem ... já jen ,že je čas oběda a nějaká pečínka by se hodila .... :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 jinak foto s akce palo .. bude nějak časem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 desky moc tvrdé a kotouče měkké špatná kombinace jak jou na tom kotouče ted to nevim auto jsem pred rokem a pul prodal :) hmm zajímavé ... se nějak někde něco nepovedlo .... .. sem nedávno montoval new kotouče a origo destičky na O1 tdi .. a po 14 dnech si zakazník stěžuje že pískají se dějou věci.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 u mě zatím spokojenost s těmi brembáči a textáry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 (upraveno) hmm zajímavé ... se nějak někde něco nepovedlo .... .. sem nedávno montoval new kotouče a origo destičky na O1 tdi .. a po 14 dnech si zakazník stěžuje že pískají :) se dějou věci.... já mám 4 měsíce staré kotouče a desky Ferodo a taky mi to píská ale já už jsem si na to zvykl tak už to neřeším Upraveno Prosinec 7, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 já mám 4 měsíce staré kotouče a desky Ferodo a taky mi to píská ale já už jsem si na to zvykl :) tak už to neřeším :) no je to peklo přitom ferodo jsem mněl vždy v pohodě .. stěmi nebyl nikdy problém .. dle mého porád něco vylepšujou a přitom se to víc sere.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 takze zustat u ATE vrtany s ATE deskama ja prave premyslim peto co na jare soupneme na tu vectru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 takze zustat u ATE vrtany s ATE deskama ja prave premyslim peto co na jare soupneme na tu vectru dej taky ferodo at to nepíská jen mě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 takze zustat u ATE vrtany s ATE deskama ja prave premyslim peto co na jare soupneme na tu vectru i tohle je možnost ... tak ještě uvidíme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 takze zustat u ATE vrtany s ATE deskama :) ja prave premyslim peto co na jare soupneme na tu vectru Co Brembo a ferodo desky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Marty: ano je to přes dealera Elitu :) :) Sem poznal podle baleni kotoucu.. :D Bude na R.U.M. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Sem poznal podle baleni kotoucu.. :D :D Bude na R.U.M. :) dal bych si taky :) s kolou prosim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Co Brembo a ferodo desky? :D jo tahle kombinace funguje ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 dal bych si taky :D s kolou prosim :( cha .. taky dobrá kombinace .... cuba libre club ... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 cha .. taky dobrá kombinace .... cuba libre club ... :o tahle kombinace fakt funguje :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Opět WV Caddy ... montáž zásuvek do zadního prostoru ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 A další ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Slibované foto s akce palo .... trochu neštastně pomačkané plechy ... :D .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 pokračování ... po lakovně ... rovnou i new brzdy .... na konec všechno dobře dopadlo .... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 ještě jednou strašně moc děkuju Petře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak autí už je OK a koukám hned RS nárazníček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Hmm petas koukam fakt zvlada neni tam ani videt, ze to dostalo ranu :D Berany se musely rezat a varit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Hmm petas koukam fakt zvlada neni tam ani videt, ze to dostalo ranu Berany se musely rezat a varit? ne ne, byly to jen plechy de facto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 ne ne, byly to jen plechy de facto jo jo nic hrozného ... ale kladívko a nějaká ta páka bylo taky potřeba .. to jsem si tentokrát nechal pro sebe ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Hmm petas koukam fakt zvlada neni tam ani videt, ze to dostalo ranu Berany se musely rezat a varit? co by jsi na tom chtěl řezat a vařit? nic co by nešlo porovnat, taková pusinka :o todle to je pěkná práce petře viď :P a palo kočáru to lehce prospělo s novým nárazníčkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 to garny: ty mi to raději ani neříkáš, že? abych nebyl na sebe ještě víc nasranej to Badys: no jo, RS nárazníček je fajn, ale že jsem prapiča, to je také pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.