Rolbař Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 (upraveno) hmm, hezké, hezké Petře Palo, z toho si nic nedělej, se to může stát každému :D Upraveno Prosinec 15, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 děkuji Jardo, ale znáš mně, nemělo by se mi to stát, lépe řečeno nemělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Naopak, mas na to ctene pravo!! Nemelo by se to stat tomu, kdo nejezdi... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 tak tet je takové to počasí a oslizlé silnice ... a docela se to šmýká ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 tak tet je takové to počasí a oslizlé silnice ... a docela se to šmýká ... já ti taky jednu šmýknu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 já ti taky jednu šmýknu :) no jo .. to se vytahuješ na slabšího .... se spíš koukni co se ti chmoustá pod pedálama .... :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 já ti taky jednu šmýknu :)Palo není vyhrožování trestné :) :D :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Palo není vyhrožování trestné :) :) :D :D :( nazdár pane ... jak se máme ... tresné .. no jasně .. palo nás všechny strestá ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 tak tet je takové to počasí a oslizlé silnice ... a docela se to šmýká ... Na to mame reseni v podobe Octavia 4x4 s ESP :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 nazdár pane ... jak se máme ... tresné .. no jasně .. palo nás všechny strestá ... :) :) ty si koleduješ, jen aby ti potom strestání nedělalo potíže sraní :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Na to mame reseni v podobe Octavia 4x4 s ESP :) no prvě to ESP, to je ale blbina, ABS ještě zvládám ukočírovat, ale to ESP mi moc radosti nedělá, ale tak dá se to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Petre nahodou tohle by se ti nehodilo? http://www.aukro.cz/item857774650_mereni_a...motex_7535.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 no prvě to ESP, to je ale blbina, ABS ještě zvládám ukočírovat, ale to ESP mi moc radosti nedělá, ale tak dá se to Pockej ESP je preci o tom, ze zasahuje az kdyz uz ty kocirovat nezvladas :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 u mne prozatím problémy jen s dobrděním, né s kočírováním, no a na sněhu se cítím ještě lépe :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 no tet stím sněhem je to pecka .... mně to nějak neva ... jen když má auto zajet na dílnu a tam to vše roztaje .. to je pak mazec .. povodeň a hadr ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak jsem dnes po trochu času .. bylo nutné poladit můj super sport značky felicie pick uuuuppp ... výmněna kloubu na poloose no vetšinou je to práce jedna dvě ..ale i na tomto jednoduchém pracovním úkonu kde se člověk více umaže než zapotí se dá pěkně zapotit a tzv: vylámat zuby .... První foto .. běžný kloub .. ten byl super .. šikovně mířená rána a je dole ... druhé foto ... no po umorném snažení .. přišla na řadu flexa .. a kloubek se začal pomalu operovat ... no mazec ... Takže schrnutí ... První kloub cca 5 minut ... druhý kloub cca 20 minut marného snažení ... a hodinka operace ... a dalších 10 minut drobné opravy ... super akce při neděli .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 mazda 626 ... soused přišel .. že mu praskla sedačka řidiče ... malá operace ... no hlavně vařit a nic nepropálit ..se nakonec podařilo ... jinak tento vůz už nějakou dobu servisuji a docela drží ... akorát žere olej ... ale sehnat něco na vrakáči je nemožné .. skoro vše nové.. budme rádi ,že máme ty škodovky a WV .. toho všude dost .. na tohle to je katastrofa ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak přátelé .. je za námy ježíšek ,chaos atd ... je za náma rok 2009 a jedeme v novém 1010 .. tak všem at se daří a hlavně to zdraví ... to je asi v dnešní době to nejdůležitější ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Po trochu času zase nějaké foto story .... ještě s minulého roku .... Opět fiat story .... punto ... trochu chlazení nefungovalo ... zákazník přijel až se Zlína ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Pan Amog se svojí octou na rozvodech ... A dalších drobnostech .. origo matroš .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jirbe a jeho octa na new turbo .. zaslepení AGR ... atd ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Turbo to je věc Trochu zajímavý černý blatníky a kapota zevnitř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Turbo to je věc Trochu zajímavý černý blatníky a kapota zevnitř... jo jo .... to je speciální maskování .. auto je bílé .. a když to umyješ je modré .. to jsi ještě neviděl ... ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirbe Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 :D maskovani :P zimni, ale porad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Ahoj,potřeboval bych namontovat nový přední stabík....na kolik cca by to vyšlo? Dyžtak SZ,díky Martin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Po dlouhé době fabia 1.4 16v na rozvody ... origo new sadička .... Ještě bych chtěl podotknout o pozornost na foto interiér .. a to jaký je ve voze pořádek .. a hlavně na popelník .. :D ,ktzerý skoro přetéká . no mazec pánové .. když jsem si do auta sednul .. trochu jsem se bál co kde na mně skočí ... a hlavně smrad s kouře fakt děsivý .. no bohužel co se dá dělat ... ale tohle fakt néééé ... ale nebojte nikdo s fora to nebyl ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 seat leon cupra ... trochu potuněná ... artikl ... se mi objevil v servisu .... jinak motor 2.0 tfsi .. 195 kw 265 hp .. ještě nějaké upravy ecu jednotky na nějakých 300 koníků ... jen škoda ,že si pan majitel neobjedna toto auto s 4x4 .. ono tento výkon na předek už není ideal .. projet se v tomto voze sem s chutí neodmítl .. jedee to .. a pak další perla ... dostat toto auto na hever taky mazec ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 jeden golfík 4 .. jel a nedojel .... fuel pump K.O. což je tet u motorů PD docela častá závada ... jen trochu verze 3 dveří komplikuje opravu .. no což... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Fabka RS na opravu nápravy .... tvrdé silembloky je základ .... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 sem objevil na jednom autě co servisuji ... již někdy dříve servisoval kolega se zajímavím jménem ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.