maca Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Garny-až sleze ten bílej humus,tak volám dohodnout se na termín. ;) Bude toho více,krom stabíku....ještě levý homokineták 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 šéfe, nebyla by nějaká ta fotečka? prosííím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Dřeme dnem i nocí a už se to rýsuje Viktor chtěl jít trochu jinou cestou ale :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 něco spíš do červena bych prosil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Garny-až sleze ten bílej humus,tak volám dohodnout se na termín. Bude toho více,krom stabíku....ještě levý homokineták jasná věc po telefonu to dohodnem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Petře ještě jednou díky za péči o mojí oktu... na tu diagnostiku jsem tady koukal něco vymyslíme s těma stěračema jsem tam něco našel tak přiště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 sterace mas vode me lamo ne bobikovo auto nakonec nebude zeleny jak chce P2M ale ruzovy, tak toho nechte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 jediná lama jsi tu ty tajemníku, viz spyfoto u Toma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 sterace mas vode me lamo ne :) bobikovo auto nakonec nebude zeleny jak chce P2M ale ruzovy, tak toho nechte ale prdlačka jednak tam nejdou a druhak se tu jedná o to že u dvojky ostříkneš okno a ono setře 3krát někdy i 4 krát což na dálnici je pěkně na pytel protože ti to tam udělá šmouhy jak prase :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 tobe tam nejdou ani ty novy streace??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 tak konečně ... času opravdu málo ... tak první foto s akce bobík a jeho lahváč ... trochu podřený . .. to vypadalo na začátku ... tet už je to horší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Hořší už bylo jet to ,že auto je totál nepojízdé a dostat ho do dílny už byla makačka na jedno pěkné odpoledne venku na sněhu při nějaké to Mínus celsia .. Ulomaná tehlice ,poloosa K.O. ohlej tlumič byl jen začátek .... takže vše nějak namontovat a trádá na dílnu po ose .. protože nějaké tahání po ledu a sněhu je nemožné ... a na dílně znova rozebral ... a ještě jako bonus vybitá baterka ... po nastartování hodně divnej zvuk s převodovky ... hmm to to začíná ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Pokračování ... tak už na dílně .... sláva tet to půjde jedna báseň ... ještě jsem musel sundat přední nárazník .. aby kolo se vůbec nějak točilo ... geometrie trochu K.O. Ohlá a zmáčklá trubka od oleje od turba ... jak tohle se zmáčklo je docela záhada ... tak jedeme dál .. hmm ohlá nápravnice ,jo stím jsem počítal ... hmm prasklé řízení ..stím jsem nepočítal .. Trocha harampádí .. se nemůže skoro hnout na dílně .... new tlumiče to zachrání ... A záhada převodovky vyřešena ...po ráně se kolo dotklo bočního víčka převodovky ,které se nepatrně prohlo ... ve znaku WV je vidět jak se to trochu dřelo .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Petře ještě jednou díky za péči o mojí oktu... na tu diagnostiku jsem tady koukal něco vymyslíme s těma stěračema jsem tam něco našel tak přiště jo jo není zač .. škoda tech tlumičů ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 tobe tam nejdou ani ty novy streace??? stěrače stírají ..klakson troubí ... no to vidím to mi přeco říkat nemusíte ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 troch z archivu ... A4 3.0 TDI .. oprava zadní části .. Výmněna Levého IC za new ... Ona celá tato akce je taky dost zajímavá ... před nějakou dobou mnělo toto auto drobnou nehodu do sněhu ... IC se poškodil .byl prasklý ... oprava se tenkrát konala v autorizovaném servisu Audi .. A protože škodu platila pojištovna tak se moc neopravovalo ... IC mechanik dle svého uvážení posoudil ,že mu vlastně nic není ale samo si ho nafakturavali ale starej tam nechali .. po nějaké době prasknul více a problém byl na světě ... Jinak na 3.0 docela zajímavej .. dole přívody dva ..nahoře jeden ... i montáž je dost zajímavá .. obtížná ... A perlička nakonec po opravě bylo zřetelné ,že vzduch s turba stále utíká což bylo překvapení .. ale kde ... po překontrolování všech spojů stále nic ... A ejhle co mi to tu fouká do obličeje .. jej dirka cože tady chcípám ... no ty vole ... opravdu meze a inteligence servismanů v autorizovaných servisech mi hlava nebere .. no prostě ten dekl pod motorem tu drži nějak blbě . je na čase to trochu vylepšit ..takže provrtámě tady tu trubku která je tu stejně na draka ..dáme samořez a dekl bude držet suprově .... hmm jo do té doby kdy ten šroubek vypadl ven a s té trubky na draka nebyla trubka ve které se tlačí vzduch do sání s turba .. tak to mně fakt dostalo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 bratrovi tam nejdou ty tlumitka? nejdou treba na OI?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 bratrovi tam nejdou ty tlumitka? nejdou treba na OI?? jo bohužel nejdou se musí naučit s posuvným meřítkem alias šuplera ... O1 bohužel .. si myslím ... ale možná .. velké kladivo autogen a nějaké drobnosti a narvem to tam .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Fiat scene ... je libo fiat punto ?? ... naše firma vám nabízí možnost výběru barvy a výbavy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ty jo. Klobouk dolu. Udelat za tak malou chvili ze škodovky fiata, bobik bude mit radost . I barvu si trefil. Zelena je zelena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ty jo. Klobouk dolu. Udelat za tak malou chvili ze škodovky fiata, bobik bude mit radost . I barvu si trefil. Zelena je zelena. chi chi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Petře moc díky za foto a ranní info těším se na konec týdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 na konci tydne uz bude hotovo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak tak čtvrtek, pátek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Fiat scene ... je libo fiat punto ?? ... naše firma vám nabízí možnost výběru barvy a výbavy ... Ten prostřední jako ;) :lool: :P Miu z něj mmtálně překlepala SII 3.6 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 ty vole to jsou nahradni vozy autosluzby garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 se vzmáhá Peťa, pro Oktu jel se zákazníkem (Bobikem) Merglem, pak flotila náhradních italských plnokrevníků... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak tak čtvrtek, pátek :lool: snad ano .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ten prostřední jako :) :P :) :o :lool: ;) Miu z něj mmtálně překlepala SII 3.6 :P hmm akorát motor 3.6 se prý moc nepovedl ...některé už kolem 80 tisíc km jde srát a oprava nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 se vzmáhá Peťa, pro Oktu jel se zákazníkem (Bobikem) Merglem, pak flotila náhradních italských plnokrevníků... :lool: ty vole díler fijat .. to chcípám ... já .. ijm mekanik .. jako automechanik jo ... golden cheek hende ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.