Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

dekujeme panu petrovi, vectricka dostala este 17 naleto a pak se jelo na wapku na argentinskou - pak uz byla nadherna :palec:

jinak jak stoji chudak venku pod stromama, tak spousta sracek zapadanejch a auto zapraseny za tyden...musim se vrhnout na cisteni okolo dveri, tam co spadlo ze stromu to je hnus. ten vajgl to je taky dobry, to by me zajimalo kde sme to nasali.

jinak ty kola na to sem sam cumel. kdyz si to mlada poprve privezla rikam si dobry mame litaky na zimu, tak sem na to sel opatrne abych je neskrabnul pri prvnim prezouvani a pak sem o jedno zavail a rikam kua co to a ono se to prohnulo, no a pak sem to zjisitl :lol: vypada to fakt jako litak, z vetsi vzdalenosti to nepoznas a jinde nez na opel a ford sem to jeste nevidel ;)

Odkaz ke komentáři

sice nejsem Garny ale... tlumice davas normalni, bud original nebo treba Bilsteiny, tam se nic nemeni. No a jaky by na to mel mit Garny nazor... asi jako vsichni ostatni. Kdyz to potrebujes prizvednout, tak to udelej, bud kup ve skodovce ten paket nebo takhle tema podlozkama, jeste muzes zkusit sehnat pera pro 4x4 k tomu. Jezdi na tom spousta lidi a nikdo si nestezoval.

Tady mas vykresy predni podlozky + umisteni

post-16-1277359619_thumb.jpg

post-16-1277359628_thumb.jpg

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Díky, vykresy podložek jak pro přední tak i pro zadní nápravu mám. Zajímal mně názor ostatních. Někde jsem se dočet ze se nerovnoměrně sjížděj gumy a že odcházejí díly podvozku. Nemá někdo ponětí o ceně paketu pro špatné cesty? Nikde jsem to jako komplet nenašel. Přídávám ještě výkres zadní podložky pro zvýšení o 30mm. Obrázek není někde jsem ho stáhnul, už nevím přesně kde, ale myslím že na www.skodaoctavia.cz (jen pro pořádek abych se nechlubil cizím peřím). Jen co bude trochu času vlítnu k soustruhu a pokusí se to vyrobit.

post-4225-1277402011_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám OII 2,0TDI rok 2005 přestavěnou na Facelift. Jsou tam halogeny, teď bych je chtěl vyměnit za xenony. Je potřeba redukce z 10-ti pinového štekru elektroinstalace na 14-ti pinovou zásuvku v faceliftovém xenonu. Umíte to někdo? Můžete mi poskytnout schéma zapojení plus co je nutné překódovat? Představoval jsem si, že by se to udělalo s manuálním ovládáním náklonu kolečkem. Do automatického naklápění a natáčení do zatáček bych se pouštět nechtěl. Ale nechám si poradit a zkonzultovat možnosti. Všechno potřebné mám, pokud by mi ještě něco chybělo, tak to seženu Díky. M.

Odkaz ke komentáři

Zdar všem. Mám takpvý problém. Před nějakým časem když začalo být teplo jsem pustil AC a žádná změna v teplotě vzduchu.

Zjišťoval jsem kde by mohl být problém a dle přítele automechanika na telefonu stačila jen naplnit (při zapnutí klimy zakolísání volnoběžných otáček prý značí, že kompresor je v pořádku). Bral jsem to

jako hotovku a objednal jsem se v servisu na naplnění. Jaké bylo mé zděšení když mi technik oznámil že se z kompresoru zakouřilo zajiskřilo a zemřel.

Poradí mi někdo jestli je možné kompresor vyndat a jezdit bez něj než ho nechám opravit? Nový je stašlivá pecka a z vrakoviště se mi ho nechce

kupovat abyh neměl dva který jsou na h...o. Všem díky za rady

P.s. Dotaz jsem zadal i do jiných vláken takže kdyby to někomu vadilo tak to klidně pomažte.

Odkaz ke komentáři
zakouřilo zajiskřilo :) to je dobrý

jsem zvědav kdo ti jej opraví a o kolik to bude levnější jak koupit nový

A dokázal by si mi říct kde může bejt zakopanej pes? Co se s nim mohlo stát že dopadl takhle? Jak jsem už psal ještě nedávno mi sepnul ale nechladil tak jsem ho vypnul a už jsem ho nezapínal. Zapli ho zase až při plnění v servisu. Budu vděčný za každou radu.

A nejlevnější novej(asi čína) nebo repasovanej jsem našel cca za 5000 kč a použitej z vrakoviště za 3500kč a na Bazos.cz za 2000kč. Chtěj jsem opravu zkusit sám, mechaniku snad zvládnu a na elekriku mám kamaráda.

Odkaz ke komentáři

TAk taky trochu přihodím .. oprava kompresoru je dost nerentabilní .. a myslím si ,že když to rozebereš tak už to možná nedáš ani dohromady ...díly vezmeš kde??? jediné co má cenu je magnetická spojka ale nová stojí cca 2500 - 3000 tisíce ale může se stát ,že ti nepůjde sundat ... já osobně tohle neopravuji ono totiš častno není co zda je nějakej zadřenej tak je to bez šance ..

Cena za novej 5000 je docela dobrá .. a za starší 3000 je taky dobrá .. zakopane pes může být ve více věcí ...

A dokázal by si mi říct kde může bejt zakopanej pes? Co se s nim mohlo stát že dopadl takhle? Jak jsem už psal ještě nedávno mi sepnul ale nechladil tak jsem ho vypnul a už jsem ho nezapínal. Zapli ho zase až při plnění v servisu. Budu vděčný za každou radu.

A nejlevnější novej(asi čína) nebo repasovanej jsem našel cca za 5000 kč a použitej z vrakoviště za 3500kč a na Bazos.cz za 2000kč. Chtěj jsem opravu zkusit sám, mechaniku snad zvládnu a na elekriku mám kamaráda.

Odkaz ke komentáři
TAk taky trochu přihodím .. oprava kompresoru je dost nerentabilní .. a myslím si ,že když to rozebereš tak už to možná nedáš ani dohromady ...díly vezmeš kde??? jediné co má cenu je magnetická spojka ale nová stojí cca 2500 - 3000 tisíce ale může se stát ,že ti nepůjde sundat ... já osobně tohle neopravuji ono totiš častno není co zda je nějakej zadřenej tak je to bez šance ..

Cena za novej 5000 je docela dobrá .. a za starší 3000 je taky dobrá .. zakopane pes může být ve více věcí ...

Díky za tvojí odpověď. Neviš prosím tě jsetli se nechá někde sehnat technickéj výkres? Když už teda budu pořizovat jinej ať aspoň vím jak to uvnitř vypadá a co je uvnitř.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...