Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

pokračování .... :palec: ostřik světel atd....

Ostřik v nárazníku ... no to sem docela nechápal kde udělaly soudruzi chybu ... až když jsem znova sundal nárazník ,tak jsem zjistil že nějaké pako špatně vyřízlo dírku na jedné straně... mazec.. no nějak se to doladí ale .... :lol: jo ty by nebylo aby nebyl problém ....

101_1560.JPG

101_1565.JPG

101_1566.JPG

101_1567.JPG

101_1569.JPG

101_1570.JPG

101_1571.JPG

Odkaz ke komentáři
K tomu smartu, kolik měl nalítáno, že šel na GO motoru?

dle tacho 93 000 km ale motor musel na go z jiného důvodu ..

Ono totiš motory smart nejsou až tak problém .. ale problém je v tom že auto jede max 130 .. no a to je problém .. protože skoro každej to taví co to dá .. a tento motor není dimenzován na tavení .. obzvlášt se takle jezdí v německu kde to taví každej .. takže motor může mít najeto i 30 000 a už může být odepsanej .. je to prostě taková motorka..

Problém tohoto smarta byl ten ,že paní co sním jezdí ..začala jezdit po rychlejších silnicí než centrum no a samo dost často pospíchala.. takže katastrofa po čase nastala tím ,že se utavilo turbo a to vyžralo olej s motoru a motor bez oleje = K.O. :( .. jo a kotrola oleje je u tohoto vozu taky dost důležitá ..

Odkaz ke komentáři
vzdycky e zajimalo jak je ten motor tam uchycenej u smarta a jak to vypada a ted mam konecne moznost :D

super :palec:

No nevím zda si někdo všimnul ale motor je uloženej pod 45 ° směrem dozadu ... něco asi jako u škody 120 ... jinak na tom autě a na motoru nedá skoro nic udělat bez toho aby se to nemuselo komplet rozebrat...

Odkaz ke komentáři

Ahoj Peto,

ceka me STK, muzu se u tebe nekdy v rijnu objevit na pripravu? Jo a montujes i tazne zarizeni na motocykly? Teda ne ze bych to po tobe chtel, namontuju si to na Velorex sam, ale chteji po me na uradu aby mi zapsali PAva do TP, ze montaz provedl odborny servis, takze kamaradske razitko by bodlo :loool:

Odkaz ke komentáři
Ahoj Peto,

ceka me STK, muzu se u tebe nekdy v rijnu objevit na pripravu? Jo a montujes i tazne zarizeni na motocykly? Teda ne ze bych to po tobe chtel, namontuju si to na Velorex sam, ale chteji po me na uradu aby mi zapsali PAva do TP, ze montaz provedl odborny servis, takze kamaradske razitko by bodlo :loool:

jo jo se domluvíme

Odkaz ke komentáři

trocha odpočinku na leteckém dnu v hradci ... letadlový radar avast atd... slavné gripeny... no jinak když ta stíhačka proletí kolem vás tak to je prostě masakr .. jsou to borci .. a ten zvuk ..

jeden gripen přílítl přímo s s vojenské základny čáslav ... byl v hradci za 3 minuty a to asi neletěl na plno .. aby mu zbylo dost paliva na show co tam předváděl a na cestu zpět ... jen jsem se modlil aby se něco nepodělalo ..

101_1915.JPG

101_1917.JPG

101_1918.JPG

101_1922.JPG

101_1924.JPG

101_1926.JPG

101_1927.JPG

101_1928.JPG

101_1929.JPG

101_1930.JPG

101_1931.JPG

101_1934.JPG

101_1935.JPG

101_1936.JPG

101_1938.JPG

101_1939.JPG

101_1940.JPG

101_1941.JPG

101_1942.JPG

101_1947.JPG

Odkaz ke komentáři

Cus, nemuzu te nechat v bludu :o jestli mas na mysli ten Boeing s velkym talirem tak to neni avast. Avast je antivir programek. Jmenuje se to AWACS (Airborne Warning and Control System) upravený Boeing 707 nebo Boeing 767. Nebo taky jinak Boeing E-3 Sentry. :palec:

taky sem chtel do Hradce vyrazit ale nejak mi to nevyslo

Odkaz ke komentáři
Cus, nemuzu te nechat v bludu :palec: jestli mas na mysli ten Boeing s velkym talirem tak to neni avast. Avast je antivir programek. Jmenuje se to AWACS (Airborne Warning and Control System) upravený Boeing 707 nebo Boeing 767. Nebo taky jinak Boeing E-3 Sentry. :palec:

taky sem chtel do Hradce vyrazit ale nejak mi to nevyslo

Ahoj jiří .. no tak to je dobře ,že jsi tomu dal osvětu .. no dobře vím že to správně není avast jak píšeš ale hovorově se tomu tak říká .. ATD .. (jsem si nemohl vzpomenout jak se to píše .. po englišš.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Podle pocasi to vypada spis na nedeli coz? Ja zvazoval taky, ze tam zajedu, ale ucast letos nic moc, premiera snad jen Eurofighter. K tomu kravalu... skoda, ze si nebyl v roce 2005, ruska skupinka Strizhi...

Nebo trebas tady http://www.airshow-party.de/ciaf05_Fotos_new.htm , nesrali se s tim a delali i prelety nad divakama, fakt narez...

Ahoj .. no ono hurá akce.. v neděli dopoledne jsem dostal lístky za dáčo .. tak pak nebylo co řešit... :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...