Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

vany a jeho wrc fabie .. co by to bylo za auto bez pořádného křídla .... docela mně dostala cena tady té lopaty .. orig WRC a cena Něco mezi 35 a víše tisíc .. a nejsou moc .

ty Peťo nechybí ti tam nula u tý ceny? Protože co vím z Motorsportu tak to "blbý" křílo z carbonu na originál Fabii WRC stálo přes 300t.

Odkaz ke komentáři
to je přístup což? třikrát zalomený ruce a půl auta rozebrat :palec:

No je to už díl co jsem to dělal ... ale byla pár věcí ... jako největší prdel bylo když už jsem mněl půl práce hotové a zjistil jsem že centrální jednotka nepodporuje tempomat ... to jsem trochu podcenil ... no ale nejvíc bylo ,že akce tempomat bylo takové překvapení pro majitele k narozeninám od jeho manželky .. takže jsem musel všechno dát do původního stavu ...

pak jsem scháněl v hodnou jednotku což dalo taky trochu zabrat a celé pak na novo .. další co mně docela překvapilo spoustu kabelů,spojek ,řídící jednotka .. nic moc přístup a ještě pod baterkou .. takže stačí trochu štouchanec baterka praskne a máš od jedu celou elektriku .. tak to trochu nedomyšleno ....

ale tak zase něco nového ...

asi kouka hodne na kobru11 :)

Tak to jste ještě neviděly co má na pravém clonítku .......... on pan louka je dopravní policista amatér ( jak trochu s nostalgie -- Pomocná Hlídka Veřejné Bezpečnosti) :-))))))

Odkaz ke komentáři
hezký, moc se mi líbí fota brambory - tlumiče, stabík servis a na fotkách to vypadá, jako kdyby jsi tahal znova elektriku :smich:

Ahoj jardo .. no je to už déle co jsem to dělal ale nádával bych ještě dnes .. zadní tlumiče a musíš rozebrat půl auta .. ten stabík jsem mněnil jen kosti a gumy a taky musel ven ... přední ramena ani nemluvím to jsem už ani nenafotil .. jsem už nemněl síly .. :-(((

Odkaz ke komentáři
Ahoj jardo .. no je to už déle co jsem to dělal ale nádával bych ještě dnes .. zadní tlumiče a musíš rozebrat půl auta .. ten stabík jsem mněnil jen kosti a gumy a taky musel ven ... přední ramena ani nemluvím to jsem už ani nenafotil .. jsem už nemněl síly .. :-(((

Ahoj Petre.

Dnes koukam co noveho a hele - muj bramborak ;-D

Diky moc za ten podvozek, sklo, olej atd - vsa k vis co vsechno uz jsi na tom krapu delal ;-D

Na tom zadku mi covece ale porad neco klepe - ted budu mit chvili volno tak se na to zkusim podivat a kdyz neco zjistim tak se k tobe zas objednam ;-)

Jinak jak jsi se ptal na to zrcatko jak drzi na novem okne tak si predstav ze druhej den upadlo ;-D Tak jsem to nalepil znova stejnym lepidlem protoze mi zbylo - a opet to spadlo ;-D Takze lepidlo BISON na zrcatka uz nikdy !

Ted jsem to slepil Loctaitem a zatim OK. Tak uvidim.

BTW: trandaka nakonec kamos poridil tak jsem te doporucil - bude chtit olej a nejakou prohlidku tak se nekdy stavime. ;-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...