Piar Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Pekna mas v ni cerveno-bile podsviceni ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Pekna mas v ni cerveno-bile podsviceni ze? ahoj jeste ne ale vse je v planu ale nejde vsechno hned kazdopadne na ni budu pres zymu hodne delat a samozrejme sem budu vkladat postupne fota ale uplne finale uvydite pristi rok na roskoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 (upraveno) Ta první se mi pvedla co,Tome?! Auto vypadá skvěle a jede taky skvěle bezva projíždka aspoň jsem vymetl v šedivce saze Upraveno Listopad 6, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Hm, obě Octávky krásné Dokonce musím uznat že ten starý čumák není tak špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ahojky pane, moc hezká okynka a navíc v mé oblíbené žluté. Jinak nta původsní RZ-ka je opravdu Hrozně hezky vypadá jak leží skoro na zemi a je dobrý, že alespoň má pan HF konkurenci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Tak jsme se poradne projely žejo miku ? akorad me se... !!! řidiči co se serou z pruhu do pruhu a nečuměj žívočich to muže potvrdit zejo miku a kdyz me konečne pustí, tak zase vidim prd přez živočicha, protoze mu z vejfuku lítaj brikety 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 taky tě tady vítem octavečka fakt parádní a fotky taky luxus fakt se povedla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Co to je na tom třetím obrázku na blinkru? Krev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Já bych řekl že to krev nebude, ale bude to oloupána žárovka blinkru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Tu pamatuju když stávala před Auto Jarov několik let zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Já bych řekl že to krev nebude, ale bude to oloupána žárovka blinkru :lool: přesně tak máš pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 (upraveno) Tak jsme se poradne projely žejo miku ? :) akorad me se... !!! řidiči co se serou z pruhu do pruhu a nečuměj žívočich to muže potvrdit zejo miku :P a kdyz me konečne pustí, tak zase vidim prd přez živočicha, protoze mu z vejfuku lítaj brikety ;) :) Ty naděláš, šedivka si trošííííčku pšoukla a ty hned hudruješ :D :D .......si mě měl předjet :P Upraveno Listopad 11, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Ty naděláš, šedivka si trošííííčku pšoukla a ty hned hudruješ ;) :) .......si mě měl předjet :D to jsem mel taky v planu kdyby si tam ten frajer nenacvycoval predjizdeni a zarazovani do pruhukdys se zaradil tak ty jsi uz byl peknej kus predemnou ale muzeme to zase nekdy zopakovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 tak už pro tebe mám tu nálepku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 tak takhle dopadlo moje zlatíčko, spojler spadanej, maska rozmačkaná až do chladice, levý xsenon urvanej, ostřikovace světlometů urvany, haubna vykřivená, navic mi svítí elektronika motoru a na palubce mi to svítí, jak na matejský pouti. a to jeste nevim, co bude v motoru za škodu, to se dozvim az zítra v servisu od likvidádora. jak budu vedet dalsí veci, hned to sem písnu. mějte se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 (upraveno) ja se z toho po*eru to uz je podruhy asi za mesic, co tohle delas... Upraveno Prosinec 1, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Proč zakládáš nové vlákno? Proč to nedaš k sobě do vlákna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Přeju co největší ohodnocení škod, snad přijde rozumný likvidátor!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 ... tak to je smutný, přeji autíčku brzké uzdravení a hlavně ať to dobře dopadne na pojišťovně a vše řádně zaplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 sorry sorry, omlouvam se , zkurvil jsem to, chtel jsem to do svého vlakna. a bouzel jak jsem vykleplej z té nehody, omylem jsem to vlozil sem. můzete mi to prosim prehodit do mého vlakna? díky a vsem se jeste jednou omlouvam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 (upraveno) kluci moderatorsky to udelaji jinak mas teda smulu, to jo :D nezavidim ani trochu Upraveno Prosinec 1, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaro007 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 dík houmiku, ta omluva patří hl. tobe. kura to byl den... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 (upraveno) v pohode, oni to prehodi mne to nevadi, jak se tady pohybuji casto, tak je to ok, ale kdyby prisel nekdo novy, tak by cumel, kdyby se to tu michalo ruzne, jinak o nic nejde Upraveno Prosinec 1, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 no clovece tak sucitim s tebou ! Zelam nech ste spolu o5 coskoro na cestach v plnej krase! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Opravdu tě lituju, doufám že dostaneš z pojišťovny co nejvíc peněz a octa bude co nejrychleji opravená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Týýýý pí... to je nářez já bych ho asi ukamenoval........ Tome ať vše dopadne dobře a pokud budeš cokoliv potřebovat tak zavolej!!! Držím palec!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Moc pekna pekna. A nadupávka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Co jsi k sakra chlape dělal? Chudák octule, ať ti to dobře dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 No nejhorší je že k tomu přišel jak slepej k houslím!! Zaparkoval cca 6m za náklaďákem,šofér se probudil a začal couvat..........a ještě chtěl odjet!! Tome držím palce ať máš žlutku brzo doma!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Tak to je fakt pech, nechtěl bych být v jeho kůži Snad to bude mít brzo zaplacené a pojišťovna vše zaplatí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.