Přejít na obsah

Culdova holka

Doporučené příspěvky

v naftě projedu 33120,- ( 920litrů ) za rok v benzínu 45 260 ( 1240litrů ) , rozdíl za rok 12140 ,- za 10let rozdíl 121400,- :wallbash: .Auto v naftě stojí o 10tis. více , návratnost tedy rok . Ale budu rád , když mi řeknete v čem je rozdíl . Díky za rady a pomoc při rozhodování

Ahoj, RSo bude super. Objednáváš v Okimu?

v Okimu nemaj zájem prodat , v Autonu taky ne :wallbash: , ochota prodejců žádná . Jedinej kdo se mi věnoval byl prodejce u Beka

Odkaz ke komentáři

Ten nájezd kilometrů je tak na hraně benzín/nafta. Jak dlouhé trasy jezdíš? Jestli do 15 km, tak jednoznačně vede benzín, pokud jezdíš delší trasy, tak se asi už oplatí nafta.

Dále má benzín vyšší výkon => větší zábava, ale zase spotřeba nahrává k naftě. Spíš vybírej, co je ti milejší, ale já osobně bych nejspíš volil benzín :palec:

Odkaz ke komentáři

To srovnání nákladů je krutý. Osobně si myslí, že zas tak velkej rozdíl ve spotřebě tam nebude. 1,5 l/100. Dnešní benzíny už umí jezdit za hubičku. Kamarád má 1.8TSI v automatu a tuhle vzdálenost jezdí pod 7/100km. Musíš si rozmyslet, jestli chceš RS nebo nafťáka.

Upraveno uživatelem Lumen1.8
Odkaz ke komentáři

30 kiláků je tak na hraně, ale už by se asi vyplatil nafťák. Ten benzíňák je taky oturbenej a konstrukčně podobně složitej jako nafťák, takže servisní náklady budou asi plus mínus podobný, když se budeš k autu slušně chovat. Jinak pěknej výběr :palec:

Ja souhlasim se surfmanem sel bych do nafty :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...