culda Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 ahoj ,dneska jsem koukal ,že mam totálně zaprasenej motor a chtěl bych mu dát nějakou tvář . Hadičky , držáky plasty do barvy a další maličkosti .Má někdo nějakou radu jak motor pořádně a bezpečně vyčistit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 koukám nikdo nečistí motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 já ho postříkám Carlanem a pak operu wapkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tak wapkou bych do motoru nesel ani nahodou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fester777 Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 vapkou urcite nie . postriekam casti ktore sa nemozu poskodit od chemikalie na cistenie motorov necham posobit chvilku a hadicou postriekam aby to zliezlo. Predtym som pouzival arvu a max spokojnost , teraz mam cistic motorov tusim je od coyote 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Čistím přípravkem Engine Clean od Turtle Wax.Po aplikaci proplachuji Wapkou.samozřejmě nestříkám přímým proudem kolem AKB a koncovek el.instalace.Po uschnutí plasty a lak voskem. :D Nikdy jsem neměl sebemenší problém. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Tak wapkou bych do motoru nesel ani nahodou... každej známej servisman to tak dělá a no problema.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ja mam 1,8T a kdyz sem ho cistil, tak sem vyndal akorat civky, zabalil altik, pocakal motor necim od mafry a pak s citem oplach wapkou. Motor je jak kdyby vyjel z fabryky. A taky nebyl problem, ale s tim mytim bych to neprehanel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 já mám vyzkoušený ted přípravek od autokelly za 78kč. Je to nějaký svinstvo,ale čistí to doslova doběla,chceto pak hodně propláchnout vodou. Motor je jak novej. Dokonce vylezla barva na hadicích. Jen jsem to postříkal a pak spláchl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 poradí někdo jak postupovat při lakování plastů v motoru , chci to doladit , nějak jako je na obrázku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.