princes Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 recilkulace ti nebude fungovat aitomaticky pokud nemas cidlo,cos si asi nekoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 A je nějaká možnost, že by tam to čidlo mohlo být? Je to 12/2008 a plno prvků v tom autě už mám z faceliftu.... Popř. kolik čislo stojí? recilkulace ti nebude fungovat aitomaticky pokud nemas cidlo,cos si asi nekoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 climatronic ti nemůže fungovat správně, gateway ti stále bude vypisovat chyby! čidlo tam určitě nemáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Okey. Zítra to napojím a uvidím, co to bude vypisovat.... Také se mi tomu nechce věřit, ale opravdu vše funguje! Zobrazení na columbusu jede, výhřev sedaček jede, dual jede, AC jede. Zkoušel jsem všechny varianty a opravdu to maká. :-) EDIT: Prosím Vás, jak má být kódování pro ten FL Climatronic? Nebo jestli máte odkaz, kde to je napsané.... Někde jsem to tu četl, ale už to nemůžu najít! Díky. climatronic ti nemůže fungovat správně, gateway ti stále bude vypisovat chyby! čidlo tam určitě nemáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acro Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Tento panel mam po prve, víte někdo o co jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jabusko Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj vsem ja jsem se taky zucastnil predelavky. Mam vse prepinovano, predelano a naprogramovano, ale stejne to nefunguje jak ma. Pokazde se po chvili vypne klimakompresor. Setkal se nekdo s vas s touhle zavadou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Kod motoru BKD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chyma Odesláno Červen 27, 2017 Sdílet Odesláno Červen 27, 2017 ahoj nevymenil by nekdo na octavce2 climatic za climatronic okolo melnika ci pobliz? chtel jsem si to udelat sam ale jsem bezradnej co se tyce elktro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalgrno Odesláno Květen 23, 2019 Sdílet Odesláno Květen 23, 2019 Niekto zo slovenska to robieva?alebo vie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.