Poky Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Zdravim kolegove. jeden rychlej dotaz.. Co to obnasi a jestli to vubec je realne mozny zamenit a co vse k tomu potrebuju. O vikendu se jedu mrknout na OII, totalka na zadek, frcim pro predni sedacky vyhrejvany. Do mailu psal i o climatronicu (komplet topeni + dig ovladani). Zajima me realna cena a co vse k tomu vzit v pripade ze bych ho vzal. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 chci se zeptat jestli jde predelat normalni AC na digi klimu. co vsechno musim vymenit a predelat, mam OII a mam dodelavany vyhrevy sedacek a columbuse diky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 celé topení, panel, rámeček, čidlo svitu, elektriku, vypustit klimu, vodu a shodit celou palubku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 celé topení, panel, rámeček, čidlo svitu, elektriku, vypustit klimu, vodu a shodit celou palubku a k cemu tam je to cidlo svitu a kde je? to je to samy co je na columbusu na stmavovani jasu obrazu? a proc vypustit klimu? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 čidlo svitu tam je od toho, aby climatronic vědět, jak svítí do kabiny slunce přes přední sklo, je umístěné uprostřed palubky vpředu. Musíš vyměnit topení, tak proto :P do podobného stavu to musíš dostat, na fotce je to rozebraný trošku víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Roblar, klobouk dolu co ty dokazes, ja bych dal jenom prvni etapu a to rozborka:) ale dicky kdyz vidim tvoje foto jak to mas rozbombardovany tak nechapu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 V půlce servisů by se toho lekli, rolbař je holt kluk šikovnej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 čidlo svitu tam je od toho, aby climatronic vědět, jak svítí do kabiny slunce přes přední sklo, je umístěné uprostřed palubky vpředu.Musíš vyměnit topení, tak proto :lool: do podobného stavu to musíš dostat, na fotce je to rozebraný trošku víc tak to je v poho.mlady tatik ma servis tak si to necham prehazet az sezenu vsechny dily.....sem jen potreboval vedet co vsechno musim sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 na klimatronik stačí takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rakev Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 zdravím,nemůžu se nikde dočíst jestli by šel pouze přehodit tento panel z OII FL 2009 do OII 2004 nebo co se musí upravt. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 jen panel přehodit nejde, climatic předFL má ovládání směrové klapky bovdenem, kdežto FL to má servem = výměna části topení - palubky a výztuha dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rakev Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 díky za radu.To se na to asi vyprdnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Braný Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Rolbaři : Mám prosím OII Facelift 10/2009 s Climatikem a chtěl bych přestavět na Climatronic. Jedná se mi o nové součástky Climatroniku, zda by jsi byl schopný dodat a udělat a kolik to bude stát. Uvažuji ještě o HF v hodné do Faceliftu asi originál, když už to bude rozebrané. Ale uvidím kolik bude cena té klimatizace. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Braný Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Děkuji Jardovi za super práci (přestavba climatiku za climatatronic). Je to borec. Kéž by se chtěl přestěhovat blíže k Plzni. Takhle jsem si udělal krásný výlet do Prahy, prohlédl památky a hurá domů s novým climatronicem. PS: Snad bude vše sloužit dlouhá bezstarostná léta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
0266 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Také uvažuji o přestavbě. Na kolik tě to vyšlo? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Záleží i na řídících jednotkách motoru apod. Napiš rovnou Rolbařovi soukr. zprávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Braný Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Přesně tak, volej rovnou Rolbaře, cena je příjemná, nechal jsem si tam dát ještě další věci, jako je čidlo čistoty ovzduší a kontrola pneu, předělání taj. vypínače. Cena čistě Climatronicu a práce byla 10500,- Kč. Mám ted climatic FL doma, pokud někdo chce, mám za levno. Výměnu by určitě zajistil Jarda (Rolbař). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Jeste nedelal, ale co jsem nekde cetl , tak od MR08 to jde jenom vymenou RJ a nejakym prepinovanim.. DO MR 08 se musi menit asi klima nebo minimalne jejake veci na topeni. Zitra si vemu schematka a podivam se na to. Budu mit dost casu jdu totiz k lekari a schematka jsem si vytiskl... Dam vedet co a jak... Ale jestli nechces experimentovat, dej to udelat nekomu z fora co s tim ma zkusenosti (Rolbar nrbo mozna Martin RSú) ted varim z vody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek.s Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 problem je asi v tom, ze mam dost stary motor, vlastne ak tomu spravne rozumiem, tak prvy pre O2ky TDI... (2004/09), Rolbara som uz kontaktoval a vyzera to tak, ze novsiu RJ k motoru nezozeniem, lebo asi aj tu treba menit alebo ak som tomu opat spravne pochopil :), tak s novsim FW? Preto by som chcel vediet, ze ci uz to niekto nerobil na tychto typoch motorov... ako len skusat... o vymene celeho topenia a nasavacej sachty som si vedomy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 mám BJB a face klima.. vše funguje bez problémů! jednotku jsem neměnil a mám výpis chyb čistý... měnil jsem pouze sací šachtu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek.s Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 @milhausek: supeer, dakujem, to som potreboval si precitat... este mozno, ze jedna vec u koho si si to daval prerabat? nejake odporucania... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 dělal jsem si to sám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Ahoj,já zkouším vyměnit jen knoflíky.Na starém ovládání jdou otočné ovladače vyndat a na nové uvidím příští týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 ide to a bude to vyzerať dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 ide to a bude to vyzerať dobre Tak to je super,už se nemůžu dočkat až je tam dám. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kri Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Tak to je super,už se nemůžu dočkat až je tam dám. :D Už jsem to dodělal a vypadá to takto : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rakev Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 zdravím,vypadá to moc pěkně ,jak jdou vyndat knoflíky?Bojím se abych něco neurval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 P.S. co se stane když vyměním panel climatronicu za face cilmatronic bez AQ, bez ničeho dalšího? bude to fungovat?? Já myslím že by mělo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Ahoj, mám Scouta 12/2008. Včera jsem vyměnil předfl Climatronic za fl climatronic a aniž bych cokoli přepinovával nebo kódoval, tak vše funguje jak má. Climatronic je z roku 2010. Funguje i zobrazování na Columbusu, prostě vše. Je to normální? Pak mě zajímá jak je to s Automatickou recirkulací vzduchu? Funguje takhle po přestavbě? Děkuji za info. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.