Juraj Straka Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 nazdar chlapci! poradi mi niekto nejaky kvalitny a spolahlivy autoalarm. chcel by som to ale urobit tak mi ostali povodne kluce, ktorymi auto odomikam. kluce mam vystrelovacie s centralom. cize auto budem zamikat aj odomikat stacenim tacidka na kluci ale bude ma si tym uz aj aktivovat alarm...diki moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 nazdar chlapci! poradi mi niekto nejaky kvalitny a spolahlivy autoalarm. chcel by som to ale urobit tak mi ostali povodne kluce, ktorymi auto odomikam. kluce mam vystrelovacie s centralom. cize auto budem zamikat aj odomikat stacenim tacidka na kluci ale bude ma si tym uz aj aktivovat alarm...diki moc Mrkni na portmana (www.9000.cz ) ten to určitě umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 aky ma nick? neviem ho najst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 portman není člen, ale značka autoalarmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 jaaaaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.