Přejít na obsah

Umyti, vycisteni motoroveho prostoru

johnxx

Doporučené příspěvky

já do motoru s wapkou nikdy nepujdu voda v motoru je sviňa anikdy nevíš kam zrovna zateče, mojí zákaznici mají zájem o mytí motoru ale já ne. Případné škody mužou být hodně velké

moje konkurence v uvozovkách čistila motor na superbu 1=výsledek škoda necelých 30tis

Nebylo by od věci napsat,jaké velké škody máš na mysli a jakou škodu ta konkurence za 30tisíc jak uvádíš napáchala.

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Asi tak. Vykoupal jsem 2x svoje AEE a jednou kamarádovo.

Umýt se to rozhodně dá. Předně to chce nižší tlak!! Ne žádnej plnej ceres, aby to škubalo tlumící výplně a další věci. Zakrej igelitem altík a sání. Moc nestříkej na ten horní dírkovaný plast motoru aby jsi neměl zatopený svíčky.

Pokud je všechno v pořádku tak to prostě ten motor musí dát!

Oba vždycky nastartovali bez zaváhání. Pokud ne, tak je třeba ten plast odšroubovat a kompresorem vyfoukat vodu okolo svíček. Samozřejmě s vodou okolo svíček je s chodem motoru trochu potíž. Je dobrý ho nechat klapat aby se ohřál a vodu si odpařil. Aby sebou moc neškubal, tak doporučuju držet ho plynem tak na těch 1500-1700ot.

Odkaz ke komentáři
ty to přesně nevím co přesně tam odešlo zrovna když jsem byl v servise tak se tam o tom bavily technici s majitelem poškozeného vozu a majitel říkal že mu umývaly motor.

každopádně ať si motor umývá kdo chce aspoň tady pak bude o čem psát :palec:

thx :palec:

No a jinak já se přikloním k těm co motor tlakovou vodou myjí.A to jednou až dvakrát ročně.

Nejdřív nastříkám prostředek na mytí motorů(mimochodem,proč by se tyto přípravky prodávaly,kdyby bylo riziko je omýt)

potom opláchnu wapem.Nic nezakrývám.Ještě nikdy se mi nestalo,že by jsem měl sebemenší problém.

post-43-1288523267_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...