Mumuinek Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Zde aspon par fotecek me male krasky i kdyz jen z parkoviste. Uz je holka na zimackach a probehla mala zmena podsviceni viz obrazek k tomu doplnim ze jsem si predelal zarovicku v tlacitku na vyhrev zadniho okna na cervenou diodu a pribyde jeste podsviceni rucicek cervene zbytek bude zachovan, zelena mi k cervene sedi .. Chtel bych casem dat parkovaky dozazu protoze tam podle vybavy byly a nejsou .. ;) , docela schazeji .. No a mozna pridam zadni sterac, okno tam jiz nekdo menil, dal s dirou tak pak jen dodelat zbytek .. A u kufru na narazniku pribila lista, vypada pekne a aspon zakryla ty rejpance od puvodniho majitele .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Vitaj medzi nami:palec: ! Ale si to na nas vybalil :lool: ! Takze mas dvojlitrika :lool: ? Je to asi bazarovka ci su ju kupil ako funglovku(=kolko ju uz mas)? Ako si s nou spokojny? No a este prudko statisticka otazka: ako si sa dozvedel o OC a fore?? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 No jedu jedu, upravuju :lool: zatím je to série ;-) a doufám že zdravá série aspoň ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Ano dvojlitra je to krasne svezeni .) Bazarova neni, z toho uz jsem ponaucen, je to od prvniho majitele v CZ ale jinak dovoz z nemecka tam byl jeden majitel .. mam ji asi tri mesice a spokojenost je, jen potrebuju doresit Bohatou smes ( casta zavada , kera nema vliv na jizdu ..) ale to uz se snad taky podari .. Predelavat ji moc asi nebudu me se to takto docela libi, jen doupravim to podsviceni a prozatim vse .. Preci jen cistou seriovku nechci tak abych se aspon trosku odlisil .. A jak jsem se dozvedel o tomto foru? :lool: No hledal jsem odpovedi na otazky a tady so obcas podari neco najit a hlavne opravit pomoci foto serialku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jak víte že to je serie když na těch fotkách není nic vidět.... chtělo by to udělat přes den :lool: jinak teda vítej mezi náma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Fotky urcite doplnim z denniho svetla, toto bylo na rychlo aspon aby neco bylo .. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tak tu mezi námi vítej máš ji pěknou a přeji ti stpustu zážitkových km pokud možno bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Vitaj takisto som pořídil prednedávnom benziňáčka a riešim ho postupne. Tie zadné kotúče mám obdobné a pojdu preč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Par malých posledních úprav.. Kotouče budu taky měnit ale teď jsem řešil kontrolku motoru (Bohatá směs) - Tímto Děkuji MartinovyRS za jeho rady nad zlato. Zatím bez problémů a oprava za 40Kč .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak už je to nějaká doba co jsem si svého černouška pořídil i nějaké upravy a nezbytné opravy uskutečnil. Krom standartní výměny koutoučů a destiček a oleje, jsem navíc na 130 000Km musel měnit přední ložiska , přední pružiny + uložení pružin, uložení stabilizátoru - lůžka i kosti. párkrát jsem řešil rozsvícený airbag (roznětka řidiče malý nebo velký odpor) stačilo vše jen rozebrat prostříknout kontakty a zatím nesvítí, kontrolka motoru - klasiky bohatá směs. No co mne ještě čeké: Výměna chladiče - začátkem zimy tekl , provizorně utesněn tím sypkým sajrajtem Výměna čepů řízení výměna pomocného spojkového válce No a teď trošku veselejší věci pořídíl jsem si o trochu lepčejší rádio s kamerou na couvání :) také origo protisluněční roletku na kufrové plato :) teď nově místo folíí sluneční clony X-shade (mohu vřele doporučit , vypadají skvěle uchycení pomocí magnetů drží i při 100km/h a otevřeném okně, pokud větráte vzadu je stále stín a cena za pár necelých 800Kč ) pokud někdo bude chtít napíšu odkud jsem koupil , aby jste neřekly, že dělám reklamu ostatně přikládám foto. Mám koupeny mdf podložky ty musím dodělat Na přední okna jsem pořídil Deflektory Do zadu jsem dodělal komplet zadní stěrač včetně páčky/elektryky - jen chybí hadička na ostřik No trochu hraní s podsvícením už proběhlo, vyměnil jsem zadní středovou opěrku z O II nízkou ještě předělat origo zadní lampičky aby svítily s komfortkou protože dodělat lampičku je s šíbrem trošku težší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Moc pěkná, mám taky černou, takže pro tuhle barvu mám slabost :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Květen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 jj , černá je pěkná jen ještě trošku poladit vnitřek a bude to fajn, jen se stropnici bude trosku problem . když mám šíbr .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Tak zas nějaké skromné úpravy zasadního ovšem nic. Rozhodl jsem se tedy konečně namontovat MDF podložky na přední dveře. Začátek byl pěkný s rychlím nástupem ovšem byl jsem překvapen když se origo repro nevešlo do poldožky a musel jsem upravovat vnitřek MDF podložky. No ale nakonec vše klaplo a k mé spokojenosti to hraje dobře. A aby toho nebylo málo a protože mám méňe místa ve stropnici tak jsem se rozhodl nedávat další lampičku ale předělal jsem si stávající lampičky v madlech tak aby se zároveň s otevřenýmí dveřmi a přepnutým spínačem v předu na lampičce rozsvítily dle komfortky i lampičky.Opět jsem uspěl a vše funguje tak jak má. Foto jsem ani nedělal protože jsem rozdělával tolik věcí , že na focení nebyl ani čas. Snad příště s další úpravou budou nějaké nové fotečky :) Nebo až si auto konečně pořádně omeju a navoskuji .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 teď nově místo folíí sluneční clony X-shade (mohu vřele doporučit , vypadají skvěle uchycení pomocí magnetů drží i při 100km/h a otevřeném okně, pokud větráte vzadu je stále stín a cena za pár necelých 800Kč ) pokud někdo bude chtít napíšu odkud jsem koupil , aby jste neřekly, že dělám reklamu Ahoj, sháním info k těm clonám, předpokládám že spokojenost stále trvá :D Jak moc nebo málo hrozí ztráta magnetů? Chystám se je koupit rovnou i s náhradními magnety tak jestli to má cenu? Můžeš mi prosím napsat i kde jsi kupoval? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 To: šulda , poslal jsem ti SZ , pokud by mněl někdo dotaz k stínítkům nebo něčemu jinému, pište SZ , né všechny témata mám ve sledování .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.