driver Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Hrozně bylo nepříjemné,když mi vrzaly hlavně řidičovi dveře.Stačilo jet jen po malinko nerovném povrchu,a v kabině nebylo k vydržení.Řešil sem to radiem.Hledal sem ve dveřích,v těsnící gumě atd.Po hodine zkoušení sem na to prišel!!!Stačí namazat zámek dvěří.A bylo po problému konečně!!!Tak kdyby měl někdo ten samí problém,tak proto to sem píšu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jak si to namazal stačilo zvenku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driver Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 jak si to namazal stačilo zvenku? Ne stačilo namazat zámek plus ten příchyt na loupku,jak do něj zacvakne vazelínou.To je nádhera,když dveře nevrzají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Měl jsem stejný problém, včera jsem do zámku nastříkal WD a je po vrzání http://www.bike-eshop.cz/oleje/olej-wd-40c-200-ml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 mě dveře nevržou, ale všechno ostatní, plasty, gumy na oknech, tlumičích...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sigaron Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 mě dveře nevržou, ale všechno ostatní, plasty, gumy na oknech, tlumičích...... To mě taky! hlavně vrže kufr, a nemužu za boha přijít na to proč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.