kubikzovocia Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Dobrý deň, mám taký malý problém svieti mi kontrolka otvorených dverí ale stále aj keď sú zatvorené ako zistím čo a v ktorých dverách je zlé na VAG-u mi vypísalo len starú chybu 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-10 - provoz po jednom vodici - Sporadicky Ktorá s tým podľa mňa nemá nič spoločné. Vlastne sa mi ani nepodarilo prihlásit na RJ centrálu ide to na O1 vôbec? ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Mikrospinac, alebo studeny spoj v zamku. Naj by bolo prekontrolovat vsetky, je sanca, ze v kratkom case sa postupne pokazia zaradom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 tak ma teraz napadlo nedá sa pomocou VAG-u zistiť ktorý mikrospínač je rozpojený? myslím v bloku hodnôt či niekto nevie v ktorej skupine ktoré hodnoty to sú. ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 tak skúšal som nájsť blok hodnôt ktorý by mi ukázal presne ktoré dvere majú pokazený mikrospínač a narazil som na ďaľší problém. Nedá sa mi pripojiť na rj komfortky. pozrel som staršie logy a na tých som sa na ňu bežne pripájal a poctivo mazal chyby:) v podstate sa mi da pripojit len na motor(01), ABS(03), pr. doska(17), CAN gateway(19) dá sa vám pripájať aj na iné jednotky? je to normálne? čo môže byť s tou komfortkou? môže to súvisieť s tou chybou 01336? ďakujem za trpezlivosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raceman Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 možný to je zkus komfortku odpojit a po chvilce zase připojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 ďakujem pomohlo to a po pripojení na komfortku som našiel v bloku hodnôt presne čo som hľadal:) v prílohe je popis skupín a čo popisujú nie je to kompletné lebo výbavu mám len ambiente(a nemal som nikoho čo by mi otváral kufor a kapotu:)) takže ak niekto vie doplniť tak do toho! Určite to niekomu pomôže aby nemusel hľadať chyby metódou pokus - omyl. Bloky_hodn_t_komfortky.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.