Guest Martin TDi Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Zdravím všechny.Nevíte někdo o kolik jde snížit Octavia 4x4,aby zadní kola nebyly zlomený do A?Co jsem slyšel tak to prý nejde vůbec,jinak se prý sjíždí kola zevnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Cau, mam snizeno predek o cca 60, zadek o cca 40 a zatim se zda, ze by se vzadu mohly gumy sjizdet rozumneji, nez kdyz jsem byl 60/60. V zakladu se ctyrkolce sjizdeji kole zvenci, takze to snizeni o 30-40 by melo jit unest. Stejne jsem mel na konci sezony predni na 5mm a zadni 1mm vzorku. Zalezi jak moc rezes zatacky. Mrkni do mojho vlakna, mas tam fotky pred a po snizeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 takhle to jde taky cca 70/70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 No, to jo, ale pak uz se musi upravit ramena nebo dat excentr cepy. Uz jsem i o tomhle premjsel.. Ale pak jede clovek do Hypernovy nebo do malyho Tesca v Brne a rozmysli si to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin TDi Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 A nevite někdo kde by se ty excentrický čepy daly koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.