Přejít na obsah

Upgrade č. 3- OII TDI 2007 na face

Doporučené příspěvky

Dovolil jsem si přidat mračítka ala návrh Storma a zamračit masku ala jak to mám já. :smich:

Nejsem příznivcem mračítek, ale tyhle k tomu sedí. Kde jsi je koupil?

Me se taky vice libi olafovo reseni, asi to bude tou maskou. Jinak gratulace k DSG. Ale kola mi k tomu zatim moc nepasujou..mozna to chce aspon dolu a bude to lepsi

Já jsem chtěl zase právě tyhle kola-snižovat určitě nebudu. Ale nikdy neříkej nikdy....

Odkaz ke komentáři
Vždyť jsem ti ty mračítka vyrobil v počítači a "namontoval" jsem je na tvé auto, takže jsem žádné nekupoval. Ale sám mám na svém autě mračítka nalepené z fólie a stejnou fólii mám i na vršku masky. Tahle úprava mě skoro nic nestála a dá se kdykoliv odstranit, kdyby se nelíbila.

A kde se kupuje folie? A lepil ti to někdo nebo homevýroba?

Odkaz ke komentáři

Dá se i home výroba. Původně jsem šel koupit fólii do OBI, ale ty nejsou dobré, jsou moc tvrdé a tak dobře nelepí. Tak jsem navštívil jednoho známého, co má reklamku a ten má lepší fólie a ten mi to nalepil. Ale je to piplačka. Nejlepší je, když si uděláš jakoby šablonu a potom někdo z reklamky to nalepí, mají větší zkušenosti. Výrobu šablony jsem popsal u někoho v tématu celkem nedávno, ale už nevím kde.

Odkaz ke komentáři

Je to ozaj parádne urobená prácička,ale čo sa týka konečného výsledku je fakt,že pôvodná je už okukaná,ale asi by som do toho nešiel,nakoľko na tej novej maske opticky jej vrch vystupuje viac dopredu a predok veľmi guľatí a auto stráca šmrnc,možno by pomohlo zafabiť ho ako to načrtol Libor,prípadne tam ešte hodiť "včelí plast".

Nemôžem si pomôcť obrázku mi najdotiahnutejšia pripadá stredná,ale každopádne dole klobúk vám obom za kvalitu práce,obe sú ako z výroby.

post-313-1291497776.jpg

Odkaz ke komentáři
Neřekl bych, jen je prostě nejlépe nasvícené a nejlépe vyfocené. Ta deformace při focení širokým objektivem dělá svoje. Chtělo by to postavit vedle sebe 3 auta, stejné barvy, ale s jinými předky a vyfotit je všechny při stejných podmínkách. Samozřejmě nejlepší je to vidět naživo.

souhlasím.. foceno širokoúhlým objektivem.. tak díky tomu vypadá předek roztaženej do šířky.. ale předFL vypadá ve skutečnosti užší jak FL..

Odkaz ke komentáři

Ano fl vyzerá širšia aj keď kontraproduktívne práve jej vrchná časť(viď foto kde je to evidentné,aj keď to nie je fotené z toho istého uhla),ale z týchto áut nemá ani jedno fl svetlá,ale iba "roomsterácku masku" a myslím si,že v tomto prípade to kazí práve tá maska.Nárazník ako taký nie je zlý,aj keď je pravdou,že tak pekne nenadväzuje na vrchnú časť ako klasický RS nárazník,kde línie masky pokračujú do nárazníka.Myslím si že by dosť pomohlo nastriekanie masky celej,nie len vrchnej časti.

post-313-1291629913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Neřekl bych, jen je prostě nejlépe nasvícené a nejlépe vyfocené. Ta deformace při focení širokým objektivem dělá svoje. Chtělo by to postavit vedle sebe 3 auta, stejné barvy, ale s jinými předky a vyfotit je všechny při stejných podmínkách. Samozřejmě nejlepší je to vidět naživo.
souhlasím.. foceno širokoúhlým objektivem.. tak díky tomu vypadá předek roztaženej do šířky.. ale předFL vypadá ve skutečnosti užší jak FL..

Trošku jsem chtěl zastánce FL podráždit, samozřejmě profi fotka s kvalitním vybavením a světlem je něco jiného než mobil z parkoviště:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...