kozel Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj mám problem s mou octavii I 1.9 tdi při otáčkách 1800 se ozívá ze spodní části palubky na pravé straně drnčení.Rozebral jsem ventilátor topení ale v tom to není.Nevíte někdo náhodou co to drnčí a co stím.Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Mně taky něco drnčí...ale jenom přes kostky v plaubce, měl sem to rozdělaný a nepřišel sem stejně co to je....pust si nahlas rádio. Tady na tohle se těžko přichází. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Mě zase drnčí kolem 1800 ot/min ofukovací mřížka čelního skla a něco ve střední části palubky + čudl od ruční brzdy. S.re to, ale neřeším. Rozebírat se mi to nechce. Vše prakticky od novoty. Hold OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 ofukovací mřížka čelního skla mi taky drnčí, s tím taky vrže v místě u dveří řidiče v nízkých teplotách střecha a sloupek (asi) no a pak v kufru plasty po minulé zimě jsem si zvykl, rádio - volume UP a pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.