matysekchp Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Cau kluci,zajel jsem do hluboke vody,takze si motor natahl vodu sanim...Samozdrejme to chciplo...Po pul hodine jsem to natocil,respektive pres lano roztahal,ale koure z toho jak z bramboracky....Motor klepal,ale po peti minutach,az se zahral,tak prestal kourit,a klepani taky ustalo..>tedy,je to hlucnejsi nez pred potopou,ale je to celkem v pohode... A opet,pri sudenem startu,je to problem nastarotovat.A kdyz chytne,tak opet,klepani,vybrace a hromada koure... Samozdrejme vim,ze jsem to nemel roztahovat pres lano.... Takze,co tam muze bejt v haji?Myslim,ze ojnice...Co dal?Muzou bejt i ventili?Nebo treba klika? Dik za zpravy... Jinak voda se dostala i do oleje...ale ten jsem hned vypusil a vymenil....Takze to si myslim ze zadne skody napachat nemohlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Tak to musela být hodně hluboká voda....to se divím, že si neutopil celý auto....osobně si myslím, že ta voda nemohla napáchat moc škoda, pokud to tam nestálo dlouho. Pokud se ale voda dostala do turba nebo kdoví kam ještě......tohle už není na nějaký psaní, co jak kdyby bylo....auto bych bud někomu dal nebo postupně všechno vyčistil od vody a vysušil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Tak to musela být hodně hluboká voda....to se divím, že si neutopil celý auto....osobně si myslím, že ta voda nemohla napáchat moc škoda, pokud to tam nestálo dlouho. Pokud se ale voda dostala do turba nebo kdoví kam ještě......tohle už není na nějaký psaní, co jak kdyby bylo....auto bych bud někomu dal nebo postupně všechno vyčistil od vody a vysušil.... Auto uz je suche....Nebylo to zas tak hluboke,tak 25cm....Ale tim,jak jsem jel rychleji tak se holt voda dostala do podbehu a tim padem i do sani.... Uz jsem s tim od te doby najezdil 500km,ale jak rikam,ty starty jsou hrozne a to,ze to za studena hrozne kouri a mlati...Po zahrani je to jakstaks v pohode... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 No ono jestli se ti to dostalo do sani tak jse ti voda dostala nad pisty... A jak vis voda je neststlacitelna a tim padem jak jsi ji roztahoval, asi si napachal skodu na ventilech nebo ojnicich jednotlivych pistech. Klika se urco neuhla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Vagem změř nebo nechej změřit základní předvstřik a možná bych ještě zkuśil nastavení rozvodů tedy vačku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 No já osobně bych si scháněl nový motor určitě jsi ohnul nějakou ojnici prostě jsi ten motor popravil takže buď to rozdělej a mrkni jak jsou na tom písty a ojnice a nebo si sežeň něco jiného ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 No já osobně bych si scháněl nový motor určitě jsi ohnul nějakou ojnici prostě jsi ten motor popravil takže buď to rozdělej a mrkni jak jsou na tom písty a ojnice a nebo si sežeň něco jiného ... Tak kdyby to byli jen ojnice,tak to jeste neni tak hrozne...Ne?to jde dolu jen hlava a vana a pisty vytahnu vrchem a vyjde me to levneji nez menit motor... No jo,co se da delat...V tydnu to rozhodim a uvidime co s tim je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.