Radas Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Měl jsem doma dvě dig. posuvky tak jsem jednu využil na výrobu měrky hloubky dezénu -na netu je sice k dostání přímo na tento účel,ale poněvadž je asi o cca 200 kč dražší než posuvka tak jsem neváhal si ji sám malinko poupravit .Zde tedy přikládám par fotek finálního výrobku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 k čemu je to dobré?...ono většina pneu má kontrolní výstupky na 4 a 1,5mm takže se stačí podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 k čemu je to dobré?...ono většina pneu má kontrolní výstupky na 4 a 1,5mm takže se stačí podívat ... abys věděl, že nekecají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Pro nekoho dobre, pro nekoho zbytecnost... Jinak fandim kutilum... jen tak dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 to muselo dát šílený práce, přitom je to taková blbost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.