kenny_fx Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Zdar chlapi, kamos mi vymenil lozisko a od te doby mi na palibnim pc sviti opotrebeni desticek, pritom jsou desticky OK. Nevi jak to ma vymazat. Poradite nekdo? Predem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 podle me jest-li nemas nekde prerusenej drat..nebo jak to nasazoval zpet, zda-li to neni nejak spatne ( myslim drat ci konektor). ja jsem myslel, ze kontrolku nemam, tak jsou koupil desticky bez pridani kontrolky, taky me to porad svitila, az pak jsem prisel, ze jsem mel koupit desticky, ktere jdou pripichnout na kontrolku, tad mam ty dratky spojeny izolepou a zatim nic nesviti, priste musim kupit desticky na "kontrolku" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Zdar chlapi, kamos mi vymenil lozisko a od te doby mi na palibnim pc sviti opotrebeni desticek, pritom jsou desticky OK. Nevi jak to ma vymazat. Poradite nekdo? Predem diky Podle mě jsou možný příčiny dvě. Jedna už výše zmíněná a tou je přerušeny kabel k čidlu. Druhá je že jakmile se jednou kontrolka rozsvítí, zhasneš ji až vagem(možná existuje fígl,zkušenější nechť mě opraví).Takže stačílo aby byl otočeny klíček zároveň s odpojeným čidlem... Já když byl 1.nulovat interval i s deskama, stalo mě to ve škodovce 50,-kč. Lepší radu než servis škodovky na vynulování intervalu Ti asi nedám... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karel4 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Po výměně desek se nic na Vagu nulovat nemusí.Pokud ti to stále svítí,tak je ten konektor nezapojen,nebo poškozen,při propojení obou kontaktů konektoru musí kontrolka zhasnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 destičky se měnily s ložiskem? občas tam totiž někdo dá destičky bez čidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Přesně tak.Taky mi Jarda neboli JaKr měnil přední brzdové destičky a nemuselo se nic nulovat-automaticky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Taky se mi rozsvítila kontrolka, kotouče i destičky jsou v pořádku, mam tam minimálně 5 mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 No ja taky koupil desticky bez konektoru a hlasilo to chybu na maxidotu... tak jsem z tech starych urezal ten kabel s konektorem a kable spojil a zapojil to zpet do konektoru a je to vpoho... dalsi desky uz koupim s cidlem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Taky mi svítila kontrolka opotřebení ale desky v poho. Nakonec byl utrhlej kablík na destičce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.